icon

Išli by ste s 8m na dovolenku do Talianska?

levajdomina
6. júl 2018

Ahojte potrebovala by som poradit priatel chce ist do talianska a mame osem mesacneho syna a niesom si ista ci je to dobry napad

Strana
z2
weronca22
6. júl 2018

Autobusom urcite nie. Ale autom uplne bez problemu. My sme boli autom v Chorvatsku ked mala dcerka 7 mes, a aj teraz ked ma 19mes. Cestovali sme cez noc a vsetky cesty krasne spinkala, lepsie ako doma. Teraz jej dokonca na dovolenke vysli 4 stolicky a ani sme o tom nevedeli... zaklad je sa nebat a psychicky sa nastavit a da sa aj s malinkym babatkom pekne uzit dovolenka 😊

vroni
7. júl 2018

Bola som so sedemmesacnym synom plus troma dalsimi detmi (dve pozicane), sama, bez muza (musel pracovat), autom a uplna pohoda. Autobusom by som nesla ani keby som to mala mat zadarmo.

eliska13
7. júl 2018

@levajdomina my sme boli s 8 m najlepšia dovolenka len spal a jedol.nikdy som na pláži nespala 3 hodiny iba vtedy🙂 on v kočíku potom v plážovom stane.Este nechodil, takže sedel ako pecival...išla by som autom, letecky, ale ja som bojko takže skôr autom, keby ochorel či niečo nech sa viete vrátiť
V aute spal išli sme v noci, bol kojeny, on bol kludas takže aký bol doma taký aj na dovce.Jedol tam ovocie, Hippkove prikrmy...ty vieš aké máš dieťa...more mu len prospeje a ty tiež nebudeš mať stereotyp ako doma.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
dadka_bb
8. júl 2018

boze moj,ja mam depky ist na dovolenku s 3 rocnou 🤣🤣 urcite nechod. doma mas svoj klud rezim. tam tak ci tak budes len ty kojit,uspavat,prebalovat,tisit atd.muz bude valat sunky a ty budes nasrata.plus tam bude taliansky randal do polnoci. nechod ani nahodou. home sweet home.

yanni
9. júl 2018

@miriam11 A kde JA pisem, ze busom je to OK?

ro_manka
9. júl 2018

pohoda. teraz sme boli na dovolenke. síce naša má už rok, ale boli s nami aj tri 8-mesačné detičky a všetci sme si to užili 🙂 dokonca aj cestovanie. keď si vpohode ty, bude aj dieťa OK.

Strana
z2