Jak snadno rozpoznat "koníkovského maniaka" na ulici?
@ikke aaaano presne tak (je to tezke, kdyz neco nekdo (zbytecne)nemuze prodychat)!! ... a hlavne pro dalsi prichozi "komentatory" 😉 cist od pocatku a ne od konce, jak je zvykem na MK 😀 😀 😉
a hlavne k Tematu 🙂 podle Pravidel nejen MK ale i slusneho chovani 🙂 a ne podle poctu "like"
napad je to dobry,ale nemyslim si,ze by sa nejak extra ujal.mozno u maminiek,co uz maju starsie deti.toto je internetove forum,virtualny-slobodny svet,kde sa mozeme chvalit,stazovat,urazat,co myslis,kolko maminiek by sa v reale priznalo k sebe samej?kolke z nich by boli naozaj take dokonale,milujuce,vtipne?toto je ako fb,davame sem len tie najkrajsie,najsmutnejsie,najvtipnejsie chvile.alebo prezentujeme veci,ktore nas trapia s bohovskym sarmom a vtipom a potom,ked nas nikto nevidi,si len smutne povzdychneme...
@ritusuk
Zajimavy pohled... 😉 ..ale pro mne i smutny pohled..nejak mne to nenapadlo se divat timto smerem na MK
(takze je to tu plne lzi, neuprimne chvaly...?? jen honba za necim co chceme byt, ale nejsme?..hlavni je, ze si to o nas ten druhy mysli? - myslela jsem a doufala jsem, ze jde o mensinovou cast...)
..ja osobne se nestydim za sve zivotni prohry, touhy a ocekavani zklamani, beznadeje, bolesti, radosti.. i "vitezstvi"...
Klidne se rozdelim, a ten, kdo mne zna, ze "o vsechno" 😉
@irriss nemyslím si, že je to o tom, že by sme klamali, prikrášľovali svoj život v statusoch alebo zásadne vyberali len tie "top" situácie z nášho života.... ale mnohé ženy sem nedávajú svoje foto, nemajú tu svoje albumy a pritom tu "žijú" aktívne... Ja osobne by som napr. nestála o to, aby som šla po meste a mamičky na mňa očili "to je tá, čo včera napísala vo svojom statuse toto" 😅 V živote by som si nenalepila na svoje tričko "odznak MK", ani na kočík, ani nálepku na auto, tobôž by som si neobliekla tričko s logom MK 😅 (max. do postele na spanie).
Koho chcem poznať aj osobne z MK, toho poznám, rozumiem si s ním, máme si čo povedať a som rada, že som dotyčnú spoznala práve vďaka tejto stránke... Ale aby som sa usmievala na cudzie mamičky a vykecávala s nimi len preto, lebo sú z tejto stránky, tak to nie 🙂
Ale to je zase len môj pohľad na túto vec 🙂
@piacere
..diky za prispevek, jako vzdy ucelovy a jasny 🙂 😉
Napsala jsi urcite realne podstaty tak jasne, ze si to ctu a budu cist jeste nekolikrat a hledat se podle Tvych slov i ja sama...
Divala jsem se na to jinak...ted teprve poznavam opacny pohled....ktery je mi sice jasny ale ne zcela muj vlastni 😉 i kdyz v mnohem vyjadreni se vidim i ja sama... 😎
inak by bolo zaujimave zistit,co by na aktivitu poniektorych tu,povedali ich manzelia...
Porad premyslim o Vasem poohledu, ale dostavam se k tomuto zaveru.. 😉
To, ze budu mit "na krku zaveseny Konikovsky symbol", to prece nesznamena, ze budu oznacena cislem v uchu jako krava nebo ze budu mit pod kuzi cip s osobnimi daty , viditelnymi uz ze satelitu 😀
To je preci jako , kdyz zena ma sukni nebo prsa a je k rozpoznani jako zena...zustava anonymni, dokud nepovoli nekomu pod sukni nebo sahnout na prsa... 😉
Pustime si k "telu" jen koho chceme a sdelime mu, to , co chceme..vzdyt se nikomu nemusime predstavovat nickem ci obcanskym prukazem 😅
p.s. nemyslim si, ze na symbolu bude na ocasu vyryto i nase jmeno, bydliste, pocet deti a prislusny nick
@piacere
@ritusuk
..to bychom se mohli zacit stydet za jakekoliv clenstvi a za jakoukoliv znacku auta..za misto narozeni nebo za ctvrt ci zem- vesnici ..., ve ktere zijeme...
od karticky BILLA (DM) az po auto Skoda..pres vstup do LIDL nebo do Alberta...
schovavali bysme igelitove znacky s logem prodejny a zakoupene zbozi bychom voziili z prodejny v zavrenem kufru..strihali si stitky na tricku z trhu...a jen potaji se zouvali i zkouseli boty, aby nikdo nevedel, co mame na nohou puvodne... 🙂 😔 😵 😵 😵 😨 😨 😨 😨
POZOR na papirove kapesnicky s" podradnym levnym logem", kdyz nam tece nezadrzitelne z nosu na ulici, abychom nebyli zarazeni do "podradne skupiny" na prvni pohled, 😢
@ritusuk
ten, kdo nebude chtit sam sebe nechat rozpoznat druhymi na "ulilci", nebude tu mit NIC.. 😉
jinak by se tudiz nechal rozpoznat i bez loga...samotne logo ho nikam podrobneji nezaradi 😉
A fotky bych rekla jsou velmi zkreslujici...malokdo tu ma fotku z !"piskoviste"..myslim si, ze zena na nakupech ci na detskem hristi je velmi vzdalene podoby z fotky na MK pro verejnost.. 😀 😀 😀
@ritusuk
@piacere Ked sem dam svoju fotku (co teda mam aspon na profilovke a na par dalsich foto), pocitam s tym, ze ma na ulici spoznaju (ako sa mi uz stalo napr. na baby plavani, kde sa ma maminka jedneho dievcatka po hodine spytala ci nie som ta a ta z MK - no bola som 😀).
Za kazdou fotkou, ktoru tu mam verejne - albumy pre priatelov neratam - si stojim. A manzelovi by som cely MK v pohode ukazala, keby slo o to, co sem pisem (to ze nemam rada, ked mi niekto pozera poza chrbat ked pisem, je vec druha).
@irriss sorry ze mimo temy,ale nedalo mi 😀
@ivanka.7
diky.. 😉 neni se za co omlouvat.. 😉 Rada bych se dopracovala ke konci...ale je mi to divne, cele divne, JA uz jsem se vyse dost kompletne (ne kompetentne) vyjadrila a NIKDO mi nebyl schopen odepsat ani carku k mym "poznamkam"..
Zeby tu nikdo ndebyl?? To je urcite blbost, staci totiz..!!!☹ ted pardoooon!! "idiotsky status" a ma hned stovky palcu...takze je to tu jako v realnem zivote....UTEK!!
Ruce i rozum jde stranou, kdyz je prace a ma se premyslet... 😔
Mej se krasne!! Mne by take potesilo, kdyby mi nekdo rekl ..hele ty jsi Irriss...zatim jsme v Praze jako exoti..."kazdy" si nas prohlizi...nejsme hlucni, nechodime nahati a stejne jsme zrejme magnetickeho puvodu 😅
@ivanka.7
mk je tedy neco jako sekta...za kterou se clovek stydi??
vzdyt nahore jsem uz psala..to je jako schovavat igelitku z Tesca ..a znacku auta..
Nebo si na vsechno hrajeme, cili tak, ze ukazujeme jen to, co je IN a k zavisti pro vsechny? 😉
Ja posloucham Bonton od rana do vecera..Bonton tricko bych si vzala..
tricko s Barack Obama taky ..a na hec i krasny usmev Berlusconiho ...
ale na tricko nepatri tragedie "valky a nasili" a pod..PROC se tedy chovat k MK jako k valce a ponizeni??
@irriss myslim,ze to nie je o hanbe,skor o nechuti miesat tento svet s tym realnym.nie kazdy je taky ako ty,so srdcom na dlani.neprirovnala by som to k tescu,ved v tescu tiez nevykrikujes svoje nazory.tam anonymne,potichucky nakupis a nikoho nezaujimas.tym,ze si das na seba triko s Obamom,prezradis akurat svoju pol.orientaciu,ale nie to,ze mas muza agresivnu svinu a hyperaktivne dieta,chapes?konik je krasnou zmeskou akejsi anonymity a intimity,spolupatricnosti-sme zeny,mame rodiny,svoje trapenia,to nas spaja,ale to este nie je dovod na to,aby sme sa otvorene k tomu hlasili a zblizovali sa.ved tie,co chcu prejst na next level a pustit si do zivota osobu,ktoru poznaju len z netu,tak urobia aj bez nalepky,ale opakujem,vacsina z nas si uziva iba ten virt.svet a potom sup sup spat do reality.konik je oddych,fantazia,spovednica,miesto kam ides,ked chces vypnut.prenesenim si ho do skut.sveta by stratil caro.

@strihalka
Precti si TVE reakce od sameho pocatku v teto Teme urcene MNE.. 😉 ..spoj si realitu techto dvou let...a zjistis, proc se rozchazime v nasem "jednani a v nasich umyslech" 😉
koncim.. 😉 🙂