icon

Ján Koleník, aká je jeho orientácia?

aminak
31. máj 2019

Čaute baby myslite že Koleník je vážne orientovaný na druhé pohlavie ? Len má to tak napadlo lebo kukam na jeden seriál ...😁😁

erinne
31. máj 2019

A mna napriklad vobec neberie ani kolenik. A to z tu spominanych vyzera asi fakt najlepsie.. Asi som daka cudna, ci? 😂
Dajte este nejake tipy, nech si vyberiem. Hanba mi, nudim sa😂😂😂

vamajka
31. máj 2019

@erinne moj top je Alexander Barta Kolenik je az moc sladky no a gay

nunik25
31. máj 2019

@vamajka ozaj na a.bartu som zabudla ten sa mi lubil v panelaku davno

xckaret
31. máj 2019

@queen_mary Kobielský je u ,ňa č. 1

nunik25
31. máj 2019

@erinne inak z tychto novych hercov resp mladich resp znovu zaznute hviezdy sa i ani jeden nelubi , ja ani neviem napriklad ako sa volaju ti z oteckov akurat tumu poznam lebo to je stary herec a potom este kostelneho

certi
Autor odpoveď zmazal
certi
Autor odpoveď zmazal
dopolbokaodrata
31. máj 2019

@certi Stanke žije v Brne s jedným doktorom.

vamajka
31. máj 2019

@xckaret Kobielskeho uz pchaju vsade a zda sa mi cim dalej trapnejsi a trapnejsi hlavne poserinkali relaciu dobre vediet isto bol Jakab lepsi a aj vacsi fesak

lubik87
31. máj 2019

@certi možno už niesu spolu minulý rok ešte boli 🤗alebo jedného tu druhého tam :D

xckaret
31. máj 2019

@vamajka nesúhlasim s tebou....keby bol lepší, ńeboli by ho vymenili ...za mňa Kobielský je veľmi zábavný a prirodzene inteligentný.

qsookie
31. máj 2019

@certi že? s takým záujmom som kukala to hokejové štúdio 😊

certi
31. máj 2019

@qsookie ja som ziadne nevnimala.........ja len vzdy muzovi poviem........aaach to je ten moj😀...

nykushka6
31. máj 2019

@matuskova003 bola som videla som, je úžasný 😍 taká milota z neho išla aj po predstavení ...

vamajka
31. máj 2019

@xckaret mne sa viac paci Jakab ale kolko ludi tolko chuti ja to s Kobielskym uz nepozeram

romiada
31. máj 2019

@shilla23 ale Ficko už ma Jednoduchu Mariu 😀

romiada
31. máj 2019

@erinne mne sa páči napríklad Marko Igonda 😉
to len tak , keď si chcela ešte nejaký tip

catrina_s
31. máj 2019

Mne sa kolenik nepáči, absolútne... Ale čo som ostala vážne zaskočená bolo, keď som sa dozvedela, že Docolomansky bol gay.. To by som ozaj nepovedala.

nykushka6
31. máj 2019

Keby Janko vedel, že sa rozoberá už aj na MK ,😅😅🤣

17juraj17
31. máj 2019

@nykushka6 Myslim ze Jankovi je jasne ze ho rozoberaju ako na MK tak v krcmach, baroch, domácnostiach a urcite aj v spolocnych sprchách vo fabrikách 😉😈

jamika27
31. máj 2019

@aminak a chodís pellegrinim, bývajú spolu .... och takých krásavcov škoda ...

zulumilo
31. máj 2019

skoda ich genetickeho materialu...😉😊

romiada
31. máj 2019

@nunik25 pises ze skoda ze takí fešaci nepotešia ženu. No podľa mňa to je aj lepšie. Vieš koľko celebritiek zlatokopnych by si tu napráskalo kvôli nim do ksichtu ? 😀

ankare
31. máj 2019

Valabik je topka 😍

sense
31. máj 2019

Ked som to prvykrat uz davnejsie citala v bejakom bulvary,tiez som bola prekvapena ...taky sympatak... ale tak co ... svojho.vyvoleneho ma doma 😊😉

mimka1402
31. máj 2019

Kolenik bol na dovolenke so stevom martinovicom, takže skôr tipujem. Že oni dvaja tvorili / tvoria pár. Ale v minulosti bol vraj s Kostelnym dosť dlho. A to sa už vravelo asi 5-6r dozadu 🙂

nini1010
Autor odpoveď zmazal
seva22
31. máj 2019

Nerozumiem,čo je to to "druhé" pohlavie🙂 akože si myslela "opačne" či "rovnaké"? Ale "druhé" pohlavie nepoznám🙂

dopolbokaodrata
31. máj 2019

@mimka1402 5-6r. dozadu mal Kostelny iného frajera. Kupovali si u nás letenky, keď isli spolu ešte s jednou, teraz mediálne pretriasanou herečkou na výlet. Ono toto "zevraj" a "hovorí sa" je obvykle úplne inde ako realita.

ostorha
Autor odpoveď zmazal