Ján Koleník, aká je jeho orientácia?
Čaute baby myslite že Koleník je vážne orientovaný na druhé pohlavie ? Len má to tak napadlo lebo kukam na jeden seriál ...😁😁
@queen_mary Kobielský je u ,ňa č. 1
@certi Stanke žije v Brne s jedným doktorom.
@matuskova003 bola som videla som, je úžasný 😍 taká milota z neho išla aj po predstavení ...
Mne sa kolenik nepáči, absolútne... Ale čo som ostala vážne zaskočená bolo, keď som sa dozvedela, že Docolomansky bol gay.. To by som ozaj nepovedala.
Keby Janko vedel, že sa rozoberá už aj na MK ,😅😅🤣
skoda ich genetickeho materialu...😉😊
Valabik je topka 😍
Ked som to prvykrat uz davnejsie citala v bejakom bulvary,tiez som bola prekvapena ...taky sympatak... ale tak co ... svojho.vyvoleneho ma doma 😊😉
Kolenik bol na dovolenke so stevom martinovicom, takže skôr tipujem. Že oni dvaja tvorili / tvoria pár. Ale v minulosti bol vraj s Kostelnym dosť dlho. A to sa už vravelo asi 5-6r dozadu 🙂
Nerozumiem,čo je to to "druhé" pohlavie🙂 akože si myslela "opačne" či "rovnaké"? Ale "druhé" pohlavie nepoznám🙂
@mimka1402 5-6r. dozadu mal Kostelny iného frajera. Kupovali si u nás letenky, keď isli spolu ešte s jednou, teraz mediálne pretriasanou herečkou na výlet. Ono toto "zevraj" a "hovorí sa" je obvykle úplne inde ako realita.

A mna napriklad vobec neberie ani kolenik. A to z tu spominanych vyzera asi fakt najlepsie.. Asi som daka cudna, ci? 😂
Dajte este nejake tipy, nech si vyberiem. Hanba mi, nudim sa😂😂😂