Ján Koleník, aká je jeho orientácia?
Čaute baby myslite že Koleník je vážne orientovaný na druhé pohlavie ? Len má to tak napadlo lebo kukam na jeden seriál ...😁😁
@queen_mary nie nebudes , az po materskej 😂
@shilla23 no do ritky ficka nech si jeho obdivovatelky nechaju 😂😂😂 kedysi bol pociatek mlada krvicka teraz pellegriny 😂😂😂
dobre ráno stara mama :D :D a kamosi sa s petkom p....ja mam zas pre dnes inu starost neviem co zajtra varit 🙄
@raffaella no vidis, aj ja povazujem za subjektivne pre mna najkrajsich hercov uplne inych 😁
@tyrkysova_kobyla presne 🙂 mne sa paci mnahoncak, tuma, kobielsky 😁
Je ich viac , myslím hercov😉
@erinne tiež som si skoro oplula telefón led som to čítala. Pekný nie je, u mňa je to len trtko ktorého tam Ficko nastrčil, ved na ňom úplne vidno ako zdedil aj jeho gestikulaciu aj štýl reči. Ale je to fešáčik tak nás aj mladé mamičky začnú mat radi. A funguje to. Ble.
@aminak boooze,niektore zeny su ozaj truuby..ja som tu tvoju otazku pochopila,predsa sa nikto neobuval do gayov,ani ich nijako nedehonestoval. Aj ja som bola v soku,ze taky pekny urasteny chlap a gay..proste mi to akosi na neho nesedelo..ale tak co uz,ono v podstate aj niektore krasne zeny su lesbicky a tiez mozu nad tym muzi len horko zaplakat;)))))
@queen_mary ja zase skor Fasiang, Deak 😁
@queen_mary ver tomu a ešte či hovienko má správnu konzistenciu a zatocene do dobrej strany
Boze vy ste strasne trapky poniektore
Hlavne si chod ocistit ten opluty telefon a skus si drzat sliny na uzde
Ja smer nevolim ani nic a ano pelleho by som jeb.la od rana do vecera v pohode keby nie je gay a ja vydata. Hold smola no.
@queen_mary Tuma je vieš aký maličký?minule som bola na ihrisku a bol tam s Nelou a deťmi .Strašne zostarol ako mu tie vlasy česu, aby nebolo vidieť, že má plesinu😁a Mnahoncak je škaredý pribratý a tiež už starý chlap.hrozne nejako zostarli
Na koňoch som videla Brána Draka veľký sympos usmievavý chlap milý a strašne dobrý k detom
To vazne tato tema? :D :D Akoze nevravim, je ho skoda, pekny chlap ale presne preto vies, ze je na ine pohlavie :D :D Ja som kedysi pocula, ze mal nieco s Kostelnym ci ako sa vola :D :D
Taký krásny chlap, podľa mňa po tej fyzickej stránke - stavba tela atď. dokonalý ... škoda ho.

@marcelik88 mne sa zda ze ti pekni sa miesaju medzi sebou vsetci. No ale neni im co vycitat 😂
Janko je úžasný chalan, mala som tu cest s nim stat pred kamerou a rovnako tak s nim viest nezavisle dávnejsie par rozhovor v sukromi. Je uplne jedno, ako je orientovaný, či je homosexual alebo nie. v Prvom rade je to skvely chlap, clovek a herec (ale chodte do divadla na posúdenie, tam skutocne pochopite ako užasny on dokáže byť ) 🙂 a ano... je nenormaááálne sexi. 😀
@matuskova003 ja som ho obsluhovala a vybehol z kabinky len v spodkoch, nech mu donesiem ine cislo. som zabudla, ako sa volám

@queen_mary ano vykojeny mozog je super vec.. zabavis sa na hocijakej blbosti a vela krat aj sama na sebe.. pocitaj s tym 👍😂😂