Janúrčatá 2007. Pridajte sa
Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😃
Sup sem vsetci a vsetky 😉
Sup sem vsetci a vsetky 😉

•
23. máj 2008Ahojte baby.Môžem sa aj ja k vám pripojiť?Tiež mám doma januárčatko 🙂
0
mivava, vitaj medzi nami januárčatami
baby, neviem nikde zohnať tú vakcínu proti pneumokokom a za týždeň sa máme ísť očkovať. Musíme to stihnúť, lebo potom nebudeme stíhať ostatné očkovania. Muž chcel, aby to objednali, ale povedali mu, že to nie je ani na sklade. tak neviem. Vy, čo máte pneumokoky za sebou, ako ste sa dostali k vakcíne?
baby, neviem nikde zohnať tú vakcínu proti pneumokokom a za týždeň sa máme ísť očkovať. Musíme to stihnúť, lebo potom nebudeme stíhať ostatné očkovania. Muž chcel, aby to objednali, ale povedali mu, že to nie je ani na sklade. tak neviem. Vy, čo máte pneumokoky za sebou, ako ste sa dostali k vakcíne?
ivka no ja na vakcínu čakám v jednej lekárni tu v ke už nesiac.teraz ked som bol s filipkom na očkovanie tak som porosila dr nech mi dá ešte jeden recept a ten som už z rúk nepustila ale chodila som z lekárne do lekárne kým som nezohnala. už je chladničke. no a na tú druhú čakám v tej lekárni. moja dr dáva recepty bez dátumu lebo je s tými vakcínami dosť problém. takže si chod pre recept a hľadaj dalej.
vavka 😃
My sme boli vonku presne v 7. den od vyjdenia prvej vyrazky, ale len na dvore...zato som sa pytala, ci ju uz mozem vziat aj do obchodu a tak. Inak tie menej agresivne nam uz aj opadali a tie co jej vysli prve.....este mame. Su straaaaaaasne hlboke.....neskriabeme sa sice, ale necam ze neostanu jazvy, ked odpadnu chrasty 😞
My sme boli vonku presne v 7. den od vyjdenia prvej vyrazky, ale len na dvore...zato som sa pytala, ci ju uz mozem vziat aj do obchodu a tak. Inak tie menej agresivne nam uz aj opadali a tie co jej vysli prve.....este mame. Su straaaaaaasne hlboke.....neskriabeme sa sice, ale necam ze neostanu jazvy, ked odpadnu chrasty 😞
cafte tak som tu s predsvadobneho zhonu 😃 😃 😃
kolace su porozdelovane do vysluziek aj patricne ochutnane 😃 :-p :-x
od siestej do teraz som piekla slane zakrutene listkove kolaciky táááák ma bolia nohy 😛
a neblaznite ja este nescem byt tehu :-N ale meskam stale - dnes 3 den :-N :-N :-N
kolace su porozdelovane do vysluziek aj patricne ochutnane 😃 :-p :-x
od siestej do teraz som piekla slane zakrutene listkove kolaciky táááák ma bolia nohy 😛
a neblaznite ja este nescem byt tehu :-N ale meskam stale - dnes 3 den :-N :-N :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli