Je 175 cm na ženu moc?
Je podľa vás žena s výškou 175 cm príliš vysoká?
Ak začnú riešiť tvoju výšku začni riešiť ich šírku 😂
Ja Ti závidím. Mám 165cm a krátke nohy.
@anonymous87 tak ja mám 178 a mám dlhý trup, tiež by som chcela radsej dlhé nohy 😁
Slovenskí muži majú v priemere 179,5 cm a slovenské ženy 167,46 cm. Si nadpriemerne vysoká. Ale ja Ti zavidim.
Asi si ozaj obklopená nešťastnými ľuďmi 🤷🤔 ja mám 178cm od cca 17r a v živote mi nikto nepovedal obor či niečo iné 🤦skús ich zrkadliť (ahoj obor -ahoj trpaslík atď ),mňa už dobiehajú vo výške dcéry (16,13r) a pomaly a isto aj syn (12r).Buď sama sebou ❤️
Nereaguj na to.
Seberovnym v rodine (bratranci, sesternice) povedz, ze uz s tymi recami zacinaju na svoj vek byt trapni. Jeden by cakal, ze z toho rozumom vyrastu, ked odrastu detskym botickam.
Na starsich clenov sa zahlad, chapavo usmej a odvrat od nich zrak a venuj sa dalej niecomu inemu.
(Ludia zvycajne velmi dobre rozumeju tomuto mlcky povedanemu “blbec”).
Cudzim ludom povedz, ze radsej byt vysoka a stihla, ako mala a vykrmena.
Alebo na nich nereaguj vobec.
Pri cudzich totiz najviac zavazi to, ze ti rypkalovia si dosledne vsimaju, kto ma sklony sa citit zasiahnuty hlupymi poznamkami. A takym ludom ich najcastejsie hovoria. Lebo bez toho to pre nich nema grady a stavu.
Takze ked budes vyzerat ako niekto, kto ma taketo reci na haku, alebo riskuju, ze obratom dostanu od teba odpoved, ktora ich odpali, daju radsej pokoj a hladaju inu obet “vtipnych” poznamok.
A tych, co su len slon v porcelane (nemyslia tu poznamku zle, ale neuvedomuju si, ze ty sa citis dotknuta) to povedz medzi styrmi ocami, ze take veci ti vadia. Aby si ich zbytocne nezahanbila na verejnosti.
A čo s tým chceš akože robiť ? Si odrezeš z nôh keď ti niekto napíše že je to veľa? 😀 ja mám 164 a cítim sa tak akurát neviem si predstaviť že by som mala viac. 😀 ale čo mám chlapov v okoli tak nikomu z nich sa nepáčia príliš vysoké ženy podľa mna ak chlap nie je nejak extra vysoký tak celkovo nechcú vyššiu partnerku od seba. Ale to by si musela mat aspoň 190cm… 175 nie je až tak veľa
Presne tak. Prírodu neovplyvníte a kolko ľudí tolko chutí. Mne by nevadilo keby žena bola vyššia odomňa. Láska sa nemeria tým. Nech si dá aj opätky nech má aj 190 mne je to jedno. Hlavné že sa máme radi.
@zenulkaaa ako sa ti ide v autobuse? Zmestíš sa s tými dlhými nohami? My vysokí ludia máme tú smolu (okrem toho že väčšinou nemajú moje číslo topánok) aj to že v autobuse si ani hlavu nevieme oprieť lebo opierka siaha len po krk. Je to prekliatie. Nikto neobplyvní ako narástol ale radšej byť menší ako väčší lebo si nevieme pohodlne sadnúť do busu ani do lietadla... Ale zmenšiť sa už nevieme. Hlavu si stále buchneme pri prechádzaní menšími dverami atď. Nechcite byt vysokí, je to velmi nepraktické...
Ved s takou vyskou to je super, lahsie sa Ti rozlozi vaha ☺️ ja mam 160 cm, kebyze mam taku vahu ako mam na o 15 cm vyssiu postavu by som bola uplna sexica 🙈 som nizka ale tak, zmenim to? Nie...tak neries nieco co neovplyvnis. Mne sa páčia vyssi ludia ale neodstrelim sa 😁 ano praveze muzi pozeraju po nizsich zenach ale to neznamena, ze teraz taka s vyskou 175-185 cm si nenajde chlapa...
Kamoska ma 195 cm a bol pre nu problém nájsť vyššieho od nej ale nasla so rovnako vysokeho, vysokoskolsky vzdelaneho, celkom inteligentneho a ani nie skaredeho chlapa s dobrou povahou...
Moj ma 192 cm a jemu sa pacili vzdy nizke zeny zasa. Nasa staršia dcera ma 174 cm a je to akurat
@zenulkaaa A nájdeš nohavice na seba? Ja mám 175 ale teda sú mi všetky džíny krátke, končia mi tak nad členky.
Ja mam 178. Každý sme nejaký to si nevyberes
@kepassa chudák kamoška 😲
@anonym Ja vacsinou nosim leginy, mam rozne znacky, ale v pohode dlzkou Calzedonia, Myprotein, Naine,
rifli mam zopar, da sa najst, hlavne Lindex mava dobre dlzky, ale kupila som uz aj v smiesnom Newyorkeri na seba jedny z najlepsich co mam. Zavisi od strihu. A taktiez F&F mava dlhsie.
Ake ja som zas taka ze netrvam na tom aby som ich mala po paty.. dnes sa nosia vselijake dlzky, takze ked ich mam aj len po clenky, nevadi mi to.
A inak aj tak najcastejsie nosim sukne a saty 😊 tam je to s dlzkou uplne jedno.
@zenulkaaa pridávam sa a ja si kupujem legíny cez astratex keď môžem poradiť 😀
@anonym ked aj pozries moj profil, mam tam album plny outfitov, tak tam posud, ci sa ti zda, ze by mi nieco bolo kratke 😁😁 ale pravda je ze viac tam mam sukne a saty
@zenulkaaa Ďakujem pekne 🙂 Ja v F&F kupujem, ale sú mi ako členkové 😁 Inak asi skôr cez Next. Idem kuk profil 🙂
@zenulkaaa Mimo tému, ale si kočka 😊
mam 177 a je to uplne normalne. aky obor? ved nemame 2 metre
@zmrzlinka2021 skôr nižšim kamoška ma 160 a kupuje si aj detske veci 😀
Vy nie ale ona má. Tá zenulka. Zatial vedie kto ju porazi? Ma niekto viac ako 185? Keď si dá štekle tak aj tie dva bude mať.
No vidíš ešte si v norme podľa niektorých čo uvádzajú 175... Ja mám viac a zase neviem vtesňať svoje dlhé nohy v autobuse :-/ Hocijak sa otočím furt som niekde pritlačený. Eva čo má 160cm si spokojne drieme...
Vo filme policajná akadémia keď ten Hightower sadol do toho malého auta, vyhodil predné sedadlá a šoféroval zo zadného 😀
Ja mám presne tých spomínaných 175cm. Doplnková otázka: ak by to aj bolo veľa, tak čo s tým? 😂
To závisí s kým to porovnávas. Kedysi som mala partiu vyšších kamosiek a bola som pre nich mala chudá 😃 samozrejme nikdy som sk to o sebe nemyslela ale oni ma tak vnímali 😅 a teraz mi niektorí vravia, že som vysoká a dokonca aj veľmi vysoká 😃 tak si vyber. Inac mam 168. Za mňa 175 nie je príliš ale povedala by som ze ta horná prijateľná hranica u ženy, a aj tak to je jedno,nevieme to zmenit

Mam 170 cm a velmi by som chcela este par cm naviac 🙈 v mojom okoli vidim same vysoke dievcata a tak sa citim malinká 😄 moj muz ma 2m 😄😄 a veru ked ide niekam kupit tricka tak vsetko kratke 🤦🏾♀️