icon

Je fotenie 12-dňového bábätka bezpečné?

17. dec 2024

Dali ste / dali by ste nafotiť fotografke hole babatko 12 dňové ?

Je to vôbec okey ? Pacia sa nám take fotky babatiek … ale neviem

Strana
z2
januska12323
17. dec 2024

Holé nie inak nevidím problém keď také fotky chcete.

lucia13022023
17. dec 2024

Nie, tie klasické gycove fotky kde deti spia a sú zabalené v šatke, kadejako napolohovane sa mi nepáčia.
Mame fotky keď bol syn starší, 5 mesačný...a nie nahý.

lucia147852
17. dec 2024

Nie, za mňa je to vrchol nevkusu

deti95060810
17. dec 2024

prečo nie...

maranco
17. dec 2024

Aj ty si dáš holá urobiť fotky samostatne, alebo spoločne s bábätkom?

really8
17. dec 2024

Mam nafotene obe deti. Aj oblecene aj nahe. Ak boli nahe boli na brusku a fotene od zadku vyssie. Mne sa kazda fotka nepaci (napr tie kde si tak silno zviazane v krkolomnych neprirodzenych polohach) takze som podla toho vybersla forografa

ivik4
17. dec 2024

Nie nemam rada take fotky

terezkaarthuramax
17. dec 2024

Urcite nie hole.

janicast
17. dec 2024

@lucia13022023 ano..povykrucané do póz,otras za mňa tiež

svetlonos
17. dec 2024

Prosím ta urob si ako chceš, 1000 ludi, 1000 chuti. My sme išli, maly mal 3 týždne, muz je antifotiaci frfloš a tento nápad sa mu páčil. Fotky sú krásne. Zobrali sme drevenou vyrezavanu postieľku pre bábiky taku veľkú. Maly v nej je zlatý.
S tretím pôjdeme tiez ale nie hole ale oblečené aj v tej kukle zatoceny. Po chvíľke dokonca zaspal, takže super fotky so spiacim babom aj zobudenym 🙂

natalka13
17. dec 2024

Nie, su to gyce. A tie polohy, za mna nevkus.

orangiiina
17. dec 2024

Čo znamená holé? Deti nie sú fotenié holé, majú plienočku, ktorá je fotografom nejakým spôsobom prekrytá. Veď také bábätko kaká každú chvíľu a fotograf by musel prať svoje rekvizity po každom fotení 🙄
Ja som dosť prieberčivá a nepáči sa mi hocičo, obe deti mám nafotené vkusne, decentne a mninimalisticky v prírodných farbách, aby vynikla ich nevinnosť. Sú to najkrajšie fotky, ktoré máme. A teda holé určite nie sú, ani zabalené v žiadnej kukle (nechápem akej 🙄!), ani gýčové a v žiadnych krkolomných polohách.

rozculena
17. dec 2024

každého vec.Rob si ako ty chceš.Potrebuješ na to povolenie z mk??

annm81
17. dec 2024

Ja mám takto obe deti nafotené. Zverili sme to profesionálnej fotografke, ktorej štýl nám vyhovoval. Vlastne niekoľkokrát do roka volám kamoške, čo fotí, aby nám spravila profi snímky detí - je to krásna pamiatka a na úplne inej úrovni ako by sme zvládli sami doma. Nemáme teda milión mobilových fotiek, ale len do 100 za každý rok, ktoré sú ale špičkové. Novorodenci sa fotia schválne takto skoro, lebo ešte väčšinu času prespia, neskôr je to boj (mám odskúšané na vlastnej koži, keď sa fotograf snažil nafotiť 3mesačne dieťa na pas..). S nahotou treba pracovať opatrne a vkusne - pri deťoch proste platí, že intímne časti tela majú byť zakryté.

jaskolka
17. dec 2024

Co znamená holé? Akože úplne holé, ani plienka(to asi nie) alebo tak rôzne "naaranžované" šatky, plienky, hračky, nejaká kožušina, ze vlastne vidno len hlavu pliecka a nohy bábätka? Lebo to sú v podstate umelecké fotky a pre súkromnú potrebu je to v pohode.

minesasubu
17. dec 2024

Ak sa ti to pači tak jasne že si dajte je to vaša vec
videla som nejake fotky a velmi pekne fotky take nežné
sesternica bola už na take umelecké baby fotenie maly ma zajtra 2 tyzdne a bola včera

iwesska
17. dec 2024

Nie,mne je tak luto tych babatiek. Videla som videa zo zakulisa takehoto fotenia,ako tie drobatka male 5x napravali,ruky im davali tak,aby si hlavu drzali v dlaniach,padala im,chudatka chceli spat,ale kvoli fotke ich fotografka 5x napravila🤦‍♀️By som to spravila ich rodicom,ked budu spat,nech ich niekto stajluje do roznych poloh a foti. A nahe uz vobec nie. Kto si akoze kde zavesi foto naheho babatka??? Akoze navsteve sa budu chvalit,ze aha aky mal pipicek? Ci naco je to potrebne?

tramtada31
17. dec 2024

My sme to absolvovali. Dieťa spi, nevie, čo sa s ním deje, na druhej strane je to krasna pamiatka pre rodicov

ukgirls
17. dec 2024

kazdy ma iny styl a kazdemu sa ine fotky pacia.. sama pises ze tebe sa pacia-tak ak mas moznost sup do toho .. dieta vyrastie a potom uz budes len lutovat ...

svetlonos
17. dec 2024

@iwesska
páni to kde si pozerala?? My sme boli celá rodina a ziadny teror sa nekonal. Ved kolkokrat mi maly pobkojeni zaspal pokakal sa a takeho Sliače ho som ho prebalila. Manipulovať som s nim tak omnoho viac ako na našich foto 🙂 Ani ho nik preboha nenudil! On si buval v tej postieľke na tie posledne fotky, my okolo neho a raz sme ho dali na ruky sediaceho 3 ročnému bratovi, potom mne s mm. Maly spal celý čas potom. Ani by ma nenapadlo budiť ho koli podpieranou hlavičky.

svetlonos
17. dec 2024

@orangiiina
v porodnici sme si babetka bavili do plienok. Vyzerajú ako by boli zabalane v kolóne- kukle 🙂 nič krkolomne ani tržnice 🙂 To odriekania je oproti tomu imy masaker.

luccija
17. dec 2024

Áno, ľutujem, že som si nedala spraviť také fotky s miminom

mamamasama
17. dec 2024

Kazda, ktora na to nema ti napise, ake je to hrozne. Jasne, ze by som dala. 🙂 Tie foto su uzasne.

annm81
17. dec 2024

@iwesska Vieš mi ukázať príklad takýchto fotiek? My sme vyberali fotografku podľa portfólia - videla som ich desiatky a 99% fotiek bolo takých, že deti na nich spali. U nás sme napr. museli dieťa na konci fotenia zobudiť, lebo sme chceli aj fotku, kde bude mať dieťa otvorené oči. Obe deti prakticky celé fotenie prespali - boli najedené, v príjemne vyhriatom ateliéri, zavinuté - ako v brušku.

simca06022011
17. dec 2024

Ak chces mat take fotky, tak si daj.. preco nie? budes mat spomienku

lalala94
17. dec 2024

Ja mám také fotky pre obe dcéry a neľutujem. Je to krásna pamiatka.

terezkaarthuramax
17. dec 2024

@rozculena to mas teda pravdu

lucia13022023
17. dec 2024

Jasneee, teraz všetkým ktorym sa takéto fotky nepáčia na to nemajú 🤡🤡🤡🤣 toto len na modrom koní môžu napísať.
Sorry not sorry, nie sú to pekne fotky, deti sú na nich vykrutene, nahé, v kuklach a neviem co všetko ešte. Ak sa ti to autorka páči, daj si tak nafotiť dieťa.

andrea2323
17. dec 2024

Za mna nie.. je to asi prilis intimna chvila stale velmi skoro po porode.

samik88
17. dec 2024

No tu si sa ani pýtať nemala 😅 . Ja som určite za ,budete mať krásnu spomienku. Ľutujem,že som nedala svoje deti tak odfotiť.

Strana
z2