icon

Je František Kabrhel gay alebo nie?

seron2
17. okt 2025

Je gay alebo nie je? neviem to nikde vycitat

Strana
z2
lizatko1009
17. okt 2025

za mna hetero nebude od pohladu, ale mech je co chce, musi sa mu uznat, ze vyzera lepsie ako vyzeral k tomu co je.

anonym_768aed
17. okt 2025

@seron2 je gay

anonym_a2e0f5
17. okt 2025

Samozrejme, že je. Prečo by nebol?

katkaseiner
17. okt 2025

jasne ze je... co on vlastne robi? vraj zije niekolko rokov na Malte.

zmrzlinka2021
17. okt 2025
@katkaseiner

jasne ze je... co on vlastne robi? vraj zije niekolko rokov na Malte.

@katkaseiner teraz som na fb videla nejako reealsko, ze robi s nehnutelnostami

jananovotna88
17. okt 2025

Poznám ho, som z Nitry a sme rovnako starý. On bol vždy rebel😀, ale pravdupovediac teraz je atraktívnejší ako pred 30 rokmi. A či je gay? Neviem, možno, ale vždy sa paktoval s babami.

nyusika
17. okt 2025

pozerala som bez servitky a musim uznat, ze sa vyrazne vzhladovo zmenil k lepsiemu. fakt vyzera teraz fajn na svoj vek...dokonca velmi dobre - OK, taky cukrikovsky typ, ale svedci mu to.
a co uplne kladne hodnotim je spravanie, neskutocne prijemny a vtipny tam bol.

anonym_768aed
17. okt 2025
@jananovotna88

Poznám ho, som z Nitry a sme rovnako starý. On bol vždy rebel😀, ale pravdupovediac teraz je atraktívnejší ako pred 30 rokmi. A či je gay? Neviem, možno, ale vždy sa paktoval s babami.

@jananovotna88 gayovia majú radi žensku spoločnosť, chlapy si z nich srandy robia, alebo ich ignorujú, ku tomu svojim naturelom viacej ku ženám inklinujú. Samozrejme partnerstva s mužmi uzatvárajú.

muchotrafka298
17. okt 2025

On za mna spravil brutalny posun vo svojom vyzore, odkedy sa dostal do povedomia ludi v istej sutazi. Vieme ktorej. Teraz vyzera podla mna na svoj vek velmi dobre, ano, je nam vsetkym jasne, ze za pomoci a vydatnej estetickej mediciny. Jeho spravanie je preexponovane, musi byt "vidiet", ale mne to nejak neprekaza.

biba_18
17. okt 2025

ten muž vôbec nepôsobí ako chlap, takže je jedno či je alebo nie je, neverím že nejakú ženu taký cukrík môže priťahovať 😏

anonym_a9ad31
17. okt 2025

Vyzerá ako chodiaca vosková figurína, otrasné, neprirodzené.

anonym_ac4597
17. okt 2025

Vyzerá ako Ken, umelo a neprirodzene.

lenka.25
17. okt 2025

Postavu ma super , na to ako vyzeral pre rokmi , vidieť že zamakal . Ale ten ksicht natiahnutý … vec vkusu . Na mna to pôsobí otrasne a zvlášť pri chlapovi . Ale keďže je gay , tak chlapcom sa to asi páči

nyusika
17. okt 2025
@anonym_768aed

@jananovotna88 gayovia majú radi žensku spoločnosť, chlapy si z nich srandy robia, alebo ich ignorujú, ku tomu svojim naturelom viacej ku ženám inklinujú. Samozrejme partnerstva s mužmi uzatvárajú.

@anonym_768aed nerplati vseobecne.
len vacsina ludi ma homosexualov zaskatulkovanych ako afektovanych cukrickov...a to nie je vzdy pravda

zobaka
17. okt 2025

urcite je gay, taky hlasok a kyvkabie rucickami hetero chlap nenahadzuje, ale ma pekny pozitivny vztah k zivotu to sa mi paci, ze sa nikdy nenecha znechutit a uziva si zivit

anonym_5ee74a
17. okt 2025
@jananovotna88

@jananovotna88 tiez som z Nitry a tiez ho poznam a neviem ci je rebel ale uz od davna robil prostituta zamoznejsim panom. Neviem ale ci je gay alebo to len vyhodnotil ako najrychlejsi sposob zarobku 🙂

lizatko1009
17. okt 2025
@nyusika

@anonym_768aed nerplati vseobecne.
len vacsina ludi ma homosexualov zaskatulkovanych ako afektovanych cukrickov...a to nie je vzdy pravda

@nyusika presne tak, pozname xy, urastenych, svalnatych, chlapisko ako hora a je gay.

nyusika
17. okt 2025
@lizatko1009

@nyusika presne tak, pozname xy, urastenych, svalnatych, chlapisko ako hora a je gay.

@lizatko1009 ved ani pamprezident nevrti ritkou a nevytaca rucicky (na verejnosti)

lizatko1009
17. okt 2025
@nyusika

@lizatko1009 ved ani pamprezident nevrti ritkou a nevytaca rucicky (na verejnosti)

@nyusika mo vidis? Ale Blaha je spat😂 a ten je kto alebo co? momentalne ma mindraky, ze mu odstránili sochu, snad mu ju privezu do obyvacky 👍

nyusika
17. okt 2025
@lizatko1009

@nyusika mo vidis? Ale Blaha je spat😂 a ten je kto alebo co? momentalne ma mindraky, ze mu odstránili sochu, snad mu ju privezu do obyvacky 👍

@lizatko1009 on je expresivne pomenovanie muzskeho pohlavneho organu - snad neporusujem pravidla MK 😀

aduskalac
17. okt 2025

Je gay kamarát snim chodil na strednú školu,už vtedy bol .

taktotedanie
17. okt 2025
@muchotrafka298

On za mna spravil brutalny posun vo svojom vyzore, odkedy sa dostal do povedomia ludi v istej sutazi. Vieme ktorej. Teraz vyzera podla mna na svoj vek velmi dobre, ano, je nam vsetkym jasne, ze za pomoci a vydatnej estetickej mediciny. Jeho spravanie je preexponovane, musi byt "vidiet", ale mne to nejak neprekaza.

@muchotrafka298 no to je ten elixir z hadieho jedu co uziva 😂 ziadna esteticka medicina

anonym_e9a94e
17. okt 2025
@nyusika

@lizatko1009 on je expresivne pomenovanie muzskeho pohlavneho organu - snad neporusujem pravidla MK 😀

@nyusika čo tým ma Blaha?

anonym_e9a94e
17. okt 2025
@lizatko1009

@lizatko1009 čo s tým ma Blaha?

lizatko1009
17. okt 2025

@anonym_e9a94e nic, to je len nasa debata s nyusikou, my sme sa pochopili.

anonym_168cea
17. okt 2025

Mna vždy skôr pobaví ako stále chodí na nejaké stretnutia s klientami a na pracovne cesty, pritom mi príde že nemá ani základnú anj - objednanie v reštike ledva ledva, v obchode tiež hovorí viac slovensky ako anglicky😄

ekira1
17. okt 2025

Mňa by zaujímalo, čo bolo za ich veľkou láskou s Norou tesne pred súdom, ako mala ísť do basy. Dlžila mu peniaze a zrazu veľká láska a svadba a svoje peniaze už asi nepotreboval vrátiť.

anonym_6d3d48
17. okt 2025

Chces s tym spat? 👽

karolinakr
17. okt 2025

100% je

alickapusinka
17. okt 2025

a ten čo suťažil ten Ján ten fešák och ako na neho pozeral Fero

Strana
z2