icon

Je hanba robiť si vodičák v 40tke?

12. júl 2023

Je hanba si robiť vodičák v 40tke?

babulkomale
12. júl 2023

Hanba je ho nemat.
Drzim palce ✊✊

pribinak
12. júl 2023

Nie, každý mame iné životne podmienky

jarmila2010
12. júl 2023

😲preco myslis?!mala som 43,ked som ho robila...a bola tam aj starsia pani...ja som ho nerobila preto,lebo vzdy som povazovala auto za zbran a roky tvrdila,ze si vodicak nikdy nepojdem robit..zivot ma prinutil😅o rok mladsia sestra ho,ani nema...a to maju doma 2auta...kamaratka o 10rokov mladsia si ho tiez netrufa robit..a to ma muza v zahranici a auto stoji zaparkovane pred barakom,ked nie je doma...nemyslim si,ze je hanba ho nemat
@babulkomale

leskovael
12. júl 2023

Nevidím najmenší dôvod aby sa 40 ročná osoba zamýšľala, či je hanba robiť si vodičak alebo nie.. Tiež si nemyslím, že nemať ho je hanba.. Je to každého osobná vec načo má, načo si trúfa a čo mu vyhovuje. Vodičak a auto sú ale veľká pomoc, úspora času a "sloboda" kedy sadnem a idem kam chcem, bez potreby byť na niekom zavislá. Za mňa určite chod dotoho. Neviem si predstaviť nemať ho.

katica06
12. júl 2023

Nie vôbec, kamoška začala pred mesiacom má 47.

ma77
12. júl 2023

j a som robila jak 45ročna a nelutujem splnila som si sen a teraz si ani neviem bez auta život predstavit a lutujem že som si ho neurobila skôr😉

bruno1
12. júl 2023

Môj kolega z práce pri odchode do dôchodku ,dostal ceľkom slušné odstupné .Za peniaze si kúpil auto a urobil si vodičiak a to mal 62 rokov.Na aute stále jazdí a to už má 70.

taktotedanie
12. júl 2023

Urcite nie
Chod do toho , neboj sa

tibor79
12. júl 2023

Náš známy robil ako 58 ročný.

zuwa78
12. júl 2023

Moja krstna si ho spravila v 60tke.....bola na seba moc hrda.....a my zvysok rodiny tiez.....
Inac na bicykli sa naucila cca.v 40tke....a zlomyla korman..........

autor
12. júl 2023

Baby, ja už si ho robím, ale cítim sa trošku mimo keďže sedím s deťmi čo nemajú ešte ani maturitu 😅 a veľmi ľutujem, že sa mi to nepodarilo skôr 😢 ale presne ako tu spomínate, životné podmienky mi to veľmi neumožňovali, nemal ma kto učiť doma, nemala som s kým jazdiť, nemala som auto, a samotný kurz nestačí, keď vám nemá kto pomôcť mimo neho...

marica61
12. júl 2023

Ja som mala 54😭

colsami
12. júl 2023

Nie je to hanba, prave naopak, je to super a klobuk dolu pred vsetkymi "starsimi" dospelymi, ze sa na to odhodlaju. V dospelosti sa pre niektore veci tazsie rozhoduje... Takze blby pocit daj stranou... 🙂

prunee
12. júl 2023

Nie je vobec hanba robit ho v starsom veku a ani nie je hanba ho nemat. Hanba je posudzovat podla toho kto ma vodicky ludi.

majada35
12. júl 2023

Nie je to hanba. Naopak, najvyšší čas.

svetlonos
12. júl 2023

Ahoj,
mne jeden instruktor hivoril, ze si prave u nich robi vodicak jedna 70 rocna pani. Ovdovedala, tak ze aby mohla jazdit do obchodu a k doktorovi 🙂

huginko
12. júl 2023

Však 40 ročná žena je mladica. . 👍

aandrea9
12. júl 2023

Hanba je skôr myslieť si, že v 40tke sa už nič nedá začať.

martinka13
12. júl 2023

Absolútne nie. Žiadna hanba. Držím palce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elia9
12. júl 2023

@babulkomale hanba je nemať vodičák? To snáď nemyslíte vážne..trochu odvážne vyjadrenie..potom to tak na cestách aj vyzerá..nie každý má predpoklady na šoférovanie.. pekný večer..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lintu
12. júl 2023

Áno, to sedenie s deckami za jednou lavicou je výborný zážitok 😂 Ale nič si z toho nerob. Človek si tam príde už ako mimoň aj keď je od nich len o pár rôčkov starší 😀 😀

majusqwa
12. júl 2023

so mnou robili tri ženy 50+, všetky tri to zvládli na prvú dobrú. moja mama si robila tiež vo veku 50+, aj s kamoškami, tiež to všetky zvládli na prvú.

miadi
12. júl 2023

Nie je to hanba ani ho nikdy nemat. Rovnako ako nemat auto a cely zivot chodit mhd nie je hanba. Je to len nevyhoda .A pre tych co maju karieru $ ani nevyhoda kedze ich vozi šofer. A ten cas v aute travia produktivne vybavuju telefonaty atd. Alebo relaxuju. Moj kamos mal na vyske 50r spoluziacku na odbore kde beru 3 ludi za rok . A v pohode .😉

buberova
13. júl 2023

Hanba je byť nesamostatný

nika1971
13. júl 2023

urobila som si nedavno...v 51 rokoch...

adrianap83
13. júl 2023

Joooj s deckami sa netráp, zabav sa tam s nimi ;) a užívaj si jazdy a nadobudnutú slobodu. Ty si už iná liga, tá zodpovedná. No o to viac si to užívaj a nerieš blbiny.

kvetinka75
13. júl 2023

túto otázku fakt položila žena čo má 40?

daniela2202
13. júl 2023

@babulkomale ja ho nemám kvôli zdravotným problémom... mám sa hanbiť ? 👉👉👉