icon

Je každá slovenská celebrita namyslená?

1. sep 2022

Poznáte nejakú slávnu osobnosť Slovenska, býva kúsok od Vás, videli ste ako sa správa na verejnosti atď? Sú naozaj všetci povýšeneckí, alebo sa nájdu aj svetlé výnimky a sú zdvorilí a správajú sa ako bežní ľudia? 😁Napadlo mi to, keď som videla rozhovor s Nelou Pociskovou, že na starobu sa odsťahuje niekde mimo ľudí ( to máme v pláne aj my s manželom).

Strana
z6
lilyianka
2. sep 2022

Mňa by zaujímalo napr aké sú Twiinsky,nevie niekto? Akože píše sa o nich stále niečo,ale napriek tomu na mňa pôsobia veľmi milo a v pohode. Ale posúdiť neviem.

Ešte veľa rokov dozadu sme stretli chlapcov z Horkýže slíže, to sú takí pohoďáci....
Chalani z Pastels sú úplne super....
Kolegyňa keď robila v divadle chválila Evu Pavlíkovú, že úplne fajn žena, ale ze Marcel Ochránek, no comment,riadny zaletnik a vraj hrozne slizký chlap.
Neviem ci poznáte Evu Mores, s tou sme cestovali raz vlakom do BA. A keďže nikde nebolo voľné, usadili nás k nej. No keby mohla nás pohľadom zabije. Prišla mi namyslená a arogantna.

anonymous87
2. sep 2022

@yoxinka ani ja nechodim pytat podpisy a fotit sa. Presne, preto ze respektujem ich sukromie. Bud sa tvarim ze ich nevidim, alebo ked sa nam stretnu pohlady nahodou sa usmejem a idem dalej 🤷‍♀️

akbara77
2. sep 2022

Jdu blejt velebnosti

zuzanka.zuzu
2. sep 2022

@akbara77 preco? nesadli ranajky?

nikyball
2. sep 2022

@lilyianka twinsky som stretla, ked boli mladšie a ich funclub tvorili prevažne deti, boli namyslené a arogantne.

banderaska29
2. sep 2022

@yoxinka my sme boli konkrétne na obede s moj priateľkou, ktorá hrá jednu z hlavných postáv v seriáli Oteckovia, to ste mali vidieť. sadli sme si na terasu a behom hodiny sa s ňou chcelo odfotiť presne - 2 rodiny (9 ľudí) a traja jedinci. nakoniec sme ani nedopili. išli sme preč. energeticky ju to tak vysalo, že už nemala ani chuť byť vonku..

cecilia29
2. sep 2022

@banderaska29 toto musi byt hrozne. Ja tiez ked vidim znamu osobnost tak sa tvarim ze ju radsej nevidim . V zivote by som neotravovala s foto.

yoxinka
2. sep 2022

@banderaska29
Úplne živo si to viem predstaviť 😬.

kalifka
2. sep 2022

@lilyianka
@nikyball keď boli mladšie boli hrozné, veľa krát ich mama robili s nimi poriadky nech sa chovajú slušne.

babydesire
3. sep 2022

Stretla som nedavno Hospodarovu, prva ma pozdravila, oslovila ma, bola mila aj posobila milo..jej aktualny frajer namnz vsak posobil namyslene neviem..pritom jeho rodicia su uplne v pohode

angelinja
15. mar 2023

andrasy ciste hovado , hulvat, sajfovci money money a image, v hlave nasrate a mozu mat aj desat VS velki bratislavcania..., gaborikova uz na gympli sa tvarila ze je nieco viac , vačkova je arogantna

ankare
15. mar 2023

@anonymous87 kristina je mi veeelmi nesympaticka

elly23
29. júl 2025

Ja som stretla niekoľko:
Šatan, Lašak, Petrovický milý, vtipný.
Dušan Timko nikdy nebol namyslený, bol to zlatý chlapec.
Nela Pocisková v čase, keď sme sa stretli, bola pod veľkým tlakom, nie je taká suverénna ako sa môže zdať. Je to len človek, ako my všetci.
Chodúr zlatý človek, skromný.
Adela v pohode človek tiež.
Barbara bola veľmi jemná a až príliš dobrá.

Strana
z6