icon

Je Koinly.io telefónny hovor podvod?

timea301196
15. máj 2025

Prosím vás nestalo sa vám, že vám údajne volali z nejakej stránky Koinly.io? Dnes som sa s nimi vafila asi 1 hodinu po mobile :D ja len že či sú teraz také podvody zas

Strana
z2
bia81052
18. feb 2026
@timea301196

@bia81052 ahoj nie. všetko som robila tak že som nezdielala obrazovku a keď sa začal rozčulovať tak som vedela, že je to podvod, potom skusali ešte raz a poslala som ho na ukrajinu bojovať :D

@timea301196 ďakujem bála som sa ci počas hovoru sa mi nenaburali 😅

bia81052
18. feb 2026
@maranco

@bia81052 aké údaje si im poskytla, si nainštalovala niečo do mobilu/PC podľa ich pokynov?

@maranco ahoj, nie len sme volali vysvetľovali o co ide a potom som zrušila

bia81052
18. feb 2026
@cacianka

@bia81052 kryptomeny ? Veď to každý súdny človek musí vedieť, či investoval alebo nie, lebo tam sú určité procesy ktoré treba dodržiavať. To nie je že kúpim tehličku zlata a držím doma pod posteľou a čakám 10r na zvýšenie hodnoty. A to ja som senior generácia , ktorá "nejde s dobou", aké aspoň aký taký prehľad pojmov mám. A kto má aspoň kus zdravého rozumu, vie že už veľa rokov tu bežia takéto a iné podvody. Takže volajúceho buď zruší, alebo sa s ním z recesie zábaví a naserie ho 🤦

@cacianka mne šlo skôr o to ci sa napríklad naburali do telefónu počas hovoru alebo bolo potrebné niečo stiahnuť, ja som s nimi len volala vysvetľovali mi o co ide a tak som zrušila povedala som ze neviem o ničom takom ani o tej spoločnosti a som zrušila len brat ma vystrašil ci počas hovoru sa mi nevedeli naburat do mobilu

cacianka
18. feb 2026
@bia81052

@cacianka mne šlo skôr o to ci sa napríklad naburali do telefónu počas hovoru alebo bolo potrebné niečo stiahnuť, ja som s nimi len volala vysvetľovali mi o co ide a tak som zrušila povedala som ze neviem o ničom takom ani o tej spoločnosti a som zrušila len brat ma vystrašil ci počas hovoru sa mi nevedeli naburat do mobilu

Strana
z2