Je lepšia Toyota Auris alebo Octavia?
Ahojte, prosim o radu. Mate niekto octaviu diesel rocnik 2019 alebo toyotu auris benzin 2017?ktora z nich sa menej kazi?co by ste mi odporucali kupit?hocijake skusenosti uvitam.dakujem.
@liz_lemon prosim a nie je podvozok hrdzavy?toto je vraj jedine negativum,ze rychlo hrdzavie.dakujem
@taisu prosima nehrdzavie podvozok?dakujem
Veď práve preto. Kvalitné japonské auto ktoré má s Japonskom spoločný akurát tak znak na kapote. Mimochodom, ja som kedysi ako študent chodil na brigády do ČR do jednej obrovskej továrni kde sa vyrábajú výfuky a niektoré ďalšie diely podvozku pre všetky tie japonské značky. Ja som bol na konci linky a dováral som deravé výfuky ktoré vychádzali poškodené už z linky. Takže o tej kvalite mám isté pochybnosti. Ani najlepší zvárač nedokáže zavariť tak kvalitne, ako stroj.
Senzorov to malo pomerne dosť. Vlastne len senzor tlaku v pneumatikách chýbal. EGR to malo, lambdu a DPF tiež. Za celé tie roky som mal jedinú poruchu, a to bola prasknutá hadička prívodu vzduchu do turba za pár centov
@tundra to je ten prvy rad.za nou nasledoval 2012-2019
Napr. https://toyota-auris.autobazar.sk/?p[param6][from]=2018
Moja ma 5 a nie je. S tym motorom je to presne ako pises. Ziadne skodovacke kazive turbo a 1l motor 🙂) pekne 1.6 atmosfera.
@peknyvladko A kto ti káže kupovať najslabší a najlacnejší motor ktorý Škoda ponúka? Mimochodom, Škoda nevyrába vlastné motory už pekných pár rokov
Ako často jazdia koľko kilometrov približne mesačne jazdia skôr dlhé či krátka trate, mesto či viac diaľnica ? Lebo aj od toho sa odvíja či diesel či benzín

@madeincssr a u nas maju vsetci taxikari toyoty.a preto sa neviem rozhodnut.v aurise je vyhoda,ze ma lepsi motor a plny sucastiek nema - takze sa nema co pokazit.ale ta hrdza ma odradza dost.preto by som velmi chcela vediet,ci niekomu hrdzavie a kde.ale zas,malo ludi sa pozera pod auto,nedajboze dokladnejsie