icon

Je možné vyzdvihnúť zásielku zo Z boxu počas sviatku?

1. máj 2025

Ahojte. Vcera bol posledný deň na vybratie mojej zasielkyzo z boxu. Dnes mi prišlo, že sa vracia odosielateľovi. Ale je sviatok, myslíte, že sa mi bude dať ešte dnes vybrať ?

janai1
1. máj 2025

nie

gabiso3
1. máj 2025

V aplikácii si predĺž vyzdvihnutie.

autor
1. máj 2025
@gabiso3

V aplikácii si predĺž vyzdvihnutie.

@gabiso3 v aplikácii mi ju neukazuje

muchotrafka298
1. máj 2025

Nie, pokial uplynula lehota, uz ju nevyberies.

natalka13
1. máj 2025

Uz ju tam nemas.

januska12323
1. máj 2025

Už nie

autor
1. máj 2025

Ani sa k nej nedá nijak dostať? Veď ten kuriér určite nechodí každý zbox vyberať hneď o polnoci. Dnes je sviatok, zásielka v ňom ešte určite je.

maickamf
1. máj 2025

Ak ti uz prislo, ze sa vracia k odosielatelovi, uz je prec teda zo Z-boxu. Pocas 2dni na vyzdvihnutie si si mohla predlzit lehotu na vyber, aj to sa da iba o 1den. A rata sa to od casu, kedy je tam zasielka vlozena, nie do polnoci.

muchotrafka298
1. máj 2025

Nie neda. Na zaklade coho by si ju isla vybrat, ked Ti ju neukazuje v aplikacii? Akym kodom by si schranku otvorila? Ako vies, ze je v boxe zasielka? Mohla byt vybrata este vecer, podla casu, co si mala na v aplikacii. Ked si vedela, ze si ju nevies vybrat na cas, mohla si zasielku vcas predlzit o 1 den.

mari_anna
1. máj 2025

Možno tam ešte bude, choď k boxu a zavolaj na ich zákaznícku linku, mne raz nešiel otvoriť box, zavolala som a pani po telefóne mi pomohla ho otvoriť.

autor
1. máj 2025
@maickamf

Ak ti uz prislo, ze sa vracia k odosielatelovi, uz je prec teda zo Z-boxu. Pocas 2dni na vyzdvihnutie si si mohla predlzit lehotu na vyber, aj to sa da iba o 1den. A rata sa to od casu, kedy je tam zasielka vlozena, nie do polnoci.

@maickamf ja viem, moja chýba, až dnes som si všimla, email, že včera bol posledný deň. Ale píše mi tam, že si ho môžem vybrať do pol noci. Skúsim tam zavolať.

sisska96
1. máj 2025

Nechápem, včera je už neskoro

ekira1
1. máj 2025

Tak ako? Bol tam ešte?

autor
2. máj 2025
@ekira1

Tak ako? Bol tam ešte?

@ekira1 nie, nedá sa k nemu dostať, dohodla som sa s odosielatelkku, že ho pošle obratom späť. Takže je to ok, akurát sa mi to predraží zbytočne, keďže to išlo z CZ

moonlight1210
3. máj 2025

Ja som presvihla termin na Z-boxe, ale je fakt, ze som sa spamatala este v noci a zasielku bolo este v aplikacii vidiet, takze o stvrtej rano som ju este vyzdvihla, aj ked uz bol dalsi den a uz nemala byt dostupna.

Asi zalezi, o kolkej hodine dalsi den system obnovi data, zrusi zasielku z aplikacie (hoci fyzicky stale v schranke je), nachysta ju na vratenie a kurier ju uz len vyberie a vezme so sebou do depa.

Podobne sa to kedysi dalo na balikoboxoch posty. Ze cca do siestej rano som vedela zasielku vybrat aj po termine. Stacilo mat kod, pod ktorym bola ulozena.