Je možné vyzdvihnúť zásielku zo Z boxu počas sviatku?
Ahojte. Vcera bol posledný deň na vybratie mojej zasielkyzo z boxu. Dnes mi prišlo, že sa vracia odosielateľovi. Ale je sviatok, myslíte, že sa mi bude dať ešte dnes vybrať ?
V aplikácii si predĺž vyzdvihnutie.
Nie, pokial uplynula lehota, uz ju nevyberies.
Uz ju tam nemas.
Už nie
Ani sa k nej nedá nijak dostať? Veď ten kuriér určite nechodí každý zbox vyberať hneď o polnoci. Dnes je sviatok, zásielka v ňom ešte určite je.
Ak ti uz prislo, ze sa vracia k odosielatelovi, uz je prec teda zo Z-boxu. Pocas 2dni na vyzdvihnutie si si mohla predlzit lehotu na vyber, aj to sa da iba o 1den. A rata sa to od casu, kedy je tam zasielka vlozena, nie do polnoci.
Nie neda. Na zaklade coho by si ju isla vybrat, ked Ti ju neukazuje v aplikacii? Akym kodom by si schranku otvorila? Ako vies, ze je v boxe zasielka? Mohla byt vybrata este vecer, podla casu, co si mala na v aplikacii. Ked si vedela, ze si ju nevies vybrat na cas, mohla si zasielku vcas predlzit o 1 den.
Možno tam ešte bude, choď k boxu a zavolaj na ich zákaznícku linku, mne raz nešiel otvoriť box, zavolala som a pani po telefóne mi pomohla ho otvoriť.
Ak ti uz prislo, ze sa vracia k odosielatelovi, uz je prec teda zo Z-boxu. Pocas 2dni na vyzdvihnutie si si mohla predlzit lehotu na vyber, aj to sa da iba o 1den. A rata sa to od casu, kedy je tam zasielka vlozena, nie do polnoci.
@maickamf ja viem, moja chýba, až dnes som si všimla, email, že včera bol posledný deň. Ale píše mi tam, že si ho môžem vybrať do pol noci. Skúsim tam zavolať.
Nechápem, včera je už neskoro
Tak ako? Bol tam ešte?
Tak ako? Bol tam ešte?
@ekira1 nie, nedá sa k nemu dostať, dohodla som sa s odosielatelkku, že ho pošle obratom späť. Takže je to ok, akurát sa mi to predraží zbytočne, keďže to išlo z CZ
Ja som presvihla termin na Z-boxe, ale je fakt, ze som sa spamatala este v noci a zasielku bolo este v aplikacii vidiet, takze o stvrtej rano som ju este vyzdvihla, aj ked uz bol dalsi den a uz nemala byt dostupna.
Asi zalezi, o kolkej hodine dalsi den system obnovi data, zrusi zasielku z aplikacie (hoci fyzicky stale v schranke je), nachysta ju na vratenie a kurier ju uz len vyberie a vezme so sebou do depa.
Podobne sa to kedysi dalo na balikoboxoch posty. Ze cca do siestej rano som vedela zasielku vybrat aj po termine. Stacilo mat kod, pod ktorym bola ulozena.

nie