Je partnerka Hossu a Gáboríka niečím zaujímavá?
Ja nechcem byt povrchna ani nič.. ale vám tie ženy prídu pekne? Niečím zaujímavé ? Ja teraz pozerám na Gaborikovu a poviem vám že keby som chlap a ešte tak známi ako Gaborik ani bicykel o ňu neopriem🤣
Čakala by som pri nich trochu iné ženy..
čo si vy myslite ?
Takze ty v 22-ke si skoro celá prerobená a hodnotíš vzhľad iných ľudí??? Vidno že si len nedozreté povrchné decko.
@dskjhfdlkdjhl ja vôbec nemám komplexy.. práve naopak 🤣 Ja som si svoje komplexy na sebe zmenila… a už by som na sebe nič nemenila…
Akurát som si pri tak známych hokejistoch predstavovala krajsie ženy to je vsetko
@mane01 presne, však ani Gaborik nie je nejaký model
Ved ukaz koho napriklad
Našťastie si ľudia vyberajú partnerov aj podľa vlastností nie len podľa toho ako ich príroda alebo lekár vyrobili. Mňa by zaujímalo prečo o teba žiadny známy nezavadil?
@sisa_s napríklad na instagrame : andreasaky… jedna nadherna žena môj vzor..
Ďalej na instagrame : nazdravie
Mala by si napisat Gaborikovi, ze si mu nasla krajsiu zenu😉 A hned potom si daj vymenit piliny, aby si uz bola komplet prerobena😉
No presne som vedela ze taketo umeliny s kačacimi perami a velkym zadkom sa ti asi pacia. Pre mna otras jedna aj druha. Esteze ma ten Gaborik rozum a nasiel si prirodzenu zenu. A hlavne s dobrym srdcom.
ak je pre teba andreasaky jedna nadherna zena tak uz potom chapem preco sa ti nepaci Gaborikova 😂 nie kazdy je na dorobene umeliny
tato slecna/pani teda ani nahodou nie je zena, ktorej by som dala privlastok nadherna
A inak autorka, mnohým normálnym mužom sa páči skôr prirodzená krása, ako prerobené umeliny. Nemám nič proti menším úpravám, ale posudzovať niekoho podľa výzoru je úbohé.
@sisa_s uf, aj som sa zlakla, to je pusenka prenadherna😀
Jasne,ze sa ti andrea paci,ved je cela (zbytocne) dorobena ako aj ty... mne sa zase ivana paci o 200% viac ako tato andrea....takze je to len vec vkusu,tebe sa skratka pacia zeny,ktore maju rozne upravy, im sa pacia zeny,ake maju doma...to je cele
No mozu si gratulovat, ze nemaju take ako ty 🤷🏼♀️
@dskjhfdlkdjhl💯👈👍
No a tu sa asi viaceré zhodneme, že práve andrea a sandra nie sú ničím zaujímavé a tiež o ne nikto normálny ani ten hrdzavý bicykel neoprel 😝
A teda za mňa aj Hossa aj Gáborík majú veľmi dobrý vkus na ženy... a očividne viacerí, keď ty aj s andrejkou a sandričkou ste samé...
Ivana je za mna velmi pekna zena, krasna postava.
Hossovu som videla v tom dokumente kde ukazovali ten zapas s ostatnymi hokejistami na jeho pocest a to uplne normalna zena, ale sympaticka.
Zaujimave ze stale su prirodzene, ziadne urobene pery, prsia…luxusne kabelky a podobne aj ked to urcite vlastnia. Ze sa nepredvadzaju.
Mne zas pride odveci ked maju uspesni muzi vedla seba plastove kreatury, ze co na nich vidis. Vzdy ked vidim v meste dake drahe auto tak v nom sedi total dogabana zena. Co na takych vidia?
Autorka sa dala prerobit a potom zistila, ze slavni hokejisti maju uplne iny vkus, to teda bude, ked bude treba reoperacia😀
Andreasaky je pekná žena? No to sme došli velebnosti, jdu blejt 🤮
@marcellka32 čo na nej nieje pekne? Veď je úplne dokonala ..
@marcellka32 pozri si jej instagram
To je tvoj idol? Dokonalosť neexistuje, je chodiaci plast
A co je na nej dokonale? Des a hruza😉

Najlepsie je, ked zakomplexovana tapka chce hodnotit druhe zeny😉
Nechces byt povrchna, ale si😉