Je partnerka Hossu a Gáboríka niečím zaujímavá?
Ja nechcem byt povrchna ani nič.. ale vám tie ženy prídu pekne? Niečím zaujímavé ? Ja teraz pozerám na Gaborikovu a poviem vám že keby som chlap a ešte tak známi ako Gaborik ani bicykel o ňu neopriem🤣
Čakala by som pri nich trochu iné ženy..
čo si vy myslite ?
@marcellka32 je to aj veľká autičkárka ma naozaj vkus
Veď maj na tapete koho chces, ale nepíš, že tá a tá je škaredá
Takže máš komplexy, mala si a aj máš... 🙂
O Gaborikovu Ivanu, ktora vyzera ako babika, ani bicykel neopries??? Fuuuha… tak to jedna z nas je dobre mimo 😂 ako tak citam aj tusim kto 🙃 nie kazdy ma (otrasny) vkus ako multiotecko
Toto je iba provokácia, dúfam... hádam sa nikomu naozaj nepáčia také umeliny ako nám tu dala autorka príklady...
Hossovu nepoznam. Ale Gaborikovu ked som videla na fotke z porodnice som nevedele, ze to je ona. Nehovorim skareda. Ale uplne INA zena ako na jej insta.
Asi si myslíš , že by boli krajšie ak by mali spravený nos, prsia , pery ? Taký umelý výzor áno? Práve že Gaborikova je veľmi krásna žena, ktorá si nič spraviť nepotrebuje ani po dvoch deťoch. Čiže jej manžel podľa mňa vyhral jednu z tých najkrajších Sloveniek. A tie gény podedia aj ich deti 😉 lebo spravený nos, prsia, pery sa dediť nedá 😉
Ženy, ktoré sa na seba podobajú, ako keby ich jeden doktor robil, podľa mňa nie sú po prerabkach krajšie ako bežná Slovenka , ktorá je krásna svojou výnimočnosťou
Moja,mas 22 si nevyzrete dieta zdegenerovane socialnymi sietami a vsetkym okolo , krasne prirodzene zeny su pre teba nehodne povsimnutia ,a napichate pery,urobene prsia a neviem co este je krasne prirodzene a odbivuhodne.Omg
Mna by len zaujimalo,ze z coho si si v 22 rokoch zaplatila tie upravy. Zeby nejaky ,,sponzor,,?
Ja ti za seba poviem, ze Ivana je jedna z najkrajších zien, ake som kedy nazivo videla. Doslova nadherna, bola za slobodna este kamoska so susedkou a proste neuveritelne pekna zena to je... preto vobec nechapem, ako ti moze prist nepekna...
...inak manžel mi vravel ze im vo firme pribudli niekoľko umelých kolegín (dlho bol na HO) ...no že aj tak sa všetkým kolegom reálne paci ta jedna prirodzená a dobrá 🙂 ale že pár kolegov povedalo, že na tu jednu moc by si tie umelé radi vyskúšali. Tak presne na to asi myslí väčšina chlapov, keď vidí tie plastikove barbie ... doslova by si o ne radi "opreli ten bycikel" ..Ale po tom tie ženy túžia? Aby chlapi po nich túžili tak na jednu noc ? Myslíš ze tvoja hodnota je v tom ako vyzeráš? Máš 22 a nikto ti nepovedal ze tvoja osobnosť sa ukrýva v tvojej hlave a srdi a nie v prsiach a perach ako keby ta roj včiel postipal ?
Jasne, ze sa za tebou otočia, zaplatia drink, dajú lajk. Véd ta chcú do postele. . ...och ...
Úplne škraty fakt.
Môžem poprosiť tvoju fotku či si môžem o teba oprieť bicykel?
ved je prirodzene pekna - ma urobene iba prsia a pery - tak asi nie je az tak prirodzene pekna :D a podla fotiek usudzujem, ze ich prehnala niekolkymi filtrami a toto okolo jej normalneho vzhladu ani neprebehlo.. :D
Gáboríková je krásna ,vzdelaná ,inteligentná s charizmou
Autorka, napis teda, ktoré ženy sú pre teba krasne
@11bodka11 asi prvy krat a tebou v niecom suhlasim 😀
Keby vyzeram ako Ivana tak chodim v plavkach, vsade. Ona je tak krasna zena, ze az. Ja si ju pamatam este v let's dance a uz tam som pozerala aka je to kocka
Dúfam,že toto si len niekto robí srandu,lebo ak je na svete, len jeden takto blbý človek ako toto ,čo napísalo túto tému a nedaj Boh,že bude mať decko a v tomto pokračovať,tak sme sa končili veľmi rýchlo
"zena hossu a gaborika"? to maju jednu spolocnu zenu?
Nechcem byť povrchná, ale...
Nechcem byť rasistka, ale...
Nechcem byť homofób, ale...
...si
🫣
(Tie ďalšie vety sú len príklady z rovnakého cesta)
Ja som sa bola opýtať môjho dospelého syna, ktoru zo žien považuje za krajšiu. Lebo je to Tvoj rovesník. Bez váhania povedal, že Ivana, lebo je prirodzená a nemá v sebe kilo botoxu. Takže asi ty milá autorka máš riadne pokrivené videnie.
Myslim ze by si mala popracovat na sebalaske ✌️
Obidve maju nieco do seba,
maju obidvaja s nimi dlhorocny vztah,
keby ich vymenil za mladsie tak by si pisala ze preco hokejisti nezostanu pri 1 partnerke,
tie asi nevidela ta baba co tu minule riesila zeny v 40ke, su stale pekne, crty ostavaju,
prekvapive ale ze hokejistu neporodila ani jedna
mladu si pamatam z nakupnych maniacok, keby trosku ubrala z tych pier, bola by v poho (vyzor)
kriste na nebi toto je zas čo za diskusiu 🙈🙈 autorka - škoda, že sa nedá spraviť aj plastika mozgu, tá by sa ti rozhodne zišla…. to čo ty považuješ za vzor je čistá umelina, kačka za kačkou… neviem či je to teraz moderné sa takto dogabať, ale teda za mňa je to no go… Ivana je jedna krásna a hlavne prirodzená a inteligentná žena a to, koho si Gáborík alebo iný hokejista vybral za ženu tebe môže byť srdečne jedno 🙏🏻 veľmi by ma zaujímalo ako vyzeráš ty, prečo sa schovávaš za anonym keď si so sebou spokojná?
Idem googlit, netusim, o koho ide 😃🤦
autorka, nie len že si už v 22 rokoch prerobená plastiková Anča, ale podľa toho, čo a ako píšeš a akými "problémami" sa zaoberáš, si ešte aj hlúpa. Smola, to sa plastickými operáciami nevyrieši
Hossovu ženu nepoznám a ani Hossa pre mňa nie je extra fešák. A Gaborikova je veľmi pekná žena podľa mňa a s Mariánom k sebe pasujú
Ivana Gaborikova je podla mna velmi pekna zena.Myslela som si to pred 100 rokmi ked tancovala v Let's dance a myslim si to iste aj dnes.
A Hossova manzelka je symposka.To co riesis je fakt hlupe a prizemne nehovoriac o tom ako hodnotis ich manzelky,ale to ze chlapci nie su prave sexsymboly to nevidis len to ake krasky by si mali kupit za tie prachy co zarobili.

@marcellka32 môj vzor naozaj… mám ju na tapete
Práveže je aj prirodzene pekná.. jedine čo ma spravené sú prsia a pery