Je partnerka Hossu a Gáboríka niečím zaujímavá?
Ja nechcem byt povrchna ani nič.. ale vám tie ženy prídu pekne? Niečím zaujímavé ? Ja teraz pozerám na Gaborikovu a poviem vám že keby som chlap a ešte tak známi ako Gaborik ani bicykel o ňu neopriem🤣
Čakala by som pri nich trochu iné ženy..
čo si vy myslite ?
Ani ty sa určite každému nepáčiš takže čo riešiš? Ty s nimi bývaš? Nie
Živiš ich? Nie
Kde je problém?
Ja by som napríklad bicykel neoprela o Gáborika. Nie je to môj typ. Ale je to v poriadku, lebo každý má iný vkus. Každému sa páči niekto iný - Majovi Ivana a Ivane Majo. Zbytočne sa mu bude obšmietať pod nosom najsexi žena sveta (aj keď neviem posúdiť, ktorá by to mala byť), keď sa jemu nebude páčiť.
O teba oprie bicykel možno Kollár a potom sa stretneš aj s ostatnými u dermatovenerológa.
Žiadna prirodzená žena nieje tuctová, lebo každá je prirodzene iná. Zato kačice tebou spomenuté sú všetky tuctové a rovnaké. Rovnake kozy, rovnake gamby, nos, vlasy. O Vás normálny chlap bicykel neoprie lebo sa bude báť, že vás prepichne a vyfučíte.
Ešte napíš, že tvojim vzorom je tá dubajská eskortka z ruže čo pre velkost gámb musí dýchať ustami inak by sa zadusila a sme doma.
Hossovu som nevidela, ale Ivana je za mna jedna top zena, doma si sadi zeleninu, krasne sa stara o deti ktore nespia najlepsie a pritom vyzera dokonalo. Jasne ze chodi na procedury ale neurobila zo seba kreaturu ako spominane damy. A hlavne je inteligentna, zial mozog sa plastikou prioperovat neda🤷🏽♀️
@momoftwo ty si tiež nádherná… top žena! Tiež 100x krajšia ako nejaká Ivana
Ivana je prekrasna zena. Hossa ma tiez krasnu zenu. Neviem,co ti na nich vadi. Cakala si pri nich nejake lacne umeliny?
Stále len to isté dokola, to sa už nedá čítať. Henta je krásna, o tú ani bicykel neoprieť. Normalni ľudia nehodnotia ostatných podľa výzoru. Darmo je niekto umelá bábika (dokonca pre mnohých ani nie krásna), keď má v hlave nasraté, pochop to už.
Autorka a tu o hrdzavej kolobezke poznas? Tak o taku, na ktoru Ty ody spievas, by Gaborik ani tu hrdzavu kolobezku neoprel😉
Takze tu je pes zakopaný. Ty si zo seba spravila umelinu aby si ulovila prachateho chlapa a je ti divne, že ti prachati si našli normálne ženy….
A prečo iné ženy? Čo sú oni? Veď každý si vyberáme podľa seba majú čo chceli. Môžme to obrátiť aj naopak
Normálne začínam mať pocit, že túto diskusiu založil chlap. 😃 Vymyslená!
Pozrela som si insta tvojho idolu, alebo teda možno teba?.. a poviem len toľko... Hrozne, fakt hrozne dúfam že moja dcéra nebude takáto afektovana povrchná slečna 🙏🏻 a to naozaj nemyslím ako urážku, len ako konštatovanie ako celý insta tejto slečny na mňa pôsobí, je to jednoducho fakt..
@jana_eyre_2 To každý skúsenejší muž pozná tieto povrchne mladé dievčatá, na život nepotrebujú ženy s urobeným nosom a perami, ale také ktoré aj niečo vedia a dokážu (ako Gáboriková vie tancovať a pod), tiež aby mali podobný prístup k životu a nemyslia si, že stačí dokonale vyzerať a inak sú nepoužiteľné, lebo mozog sa nedá dať spraviť. Z niektorých ani po úprave nevyžaruje nič, ako aj z tých vzorov, čo tu boli dané.
Tak rada by som videla osobu ktorá dáva takéto otázky..nedáš foto?

autorka prosím ťa už radšej nepíš ďalšie svoje vzory, lebo čím ďalej, tým je to horšie 🙈 tieto novodobé instagramové hviezdičky…