icon

Je partnerka Hossu a Gáboríka niečím zaujímavá?

30. máj 2024

Ja nechcem byt povrchna ani nič.. ale vám tie ženy prídu pekne? Niečím zaujímavé ? Ja teraz pozerám na Gaborikovu a poviem vám že keby som chlap a ešte tak známi ako Gaborik ani bicykel o ňu neopriem🤣
Čakala by som pri nich trochu iné ženy..
čo si vy myslite ?

monnci2226
30. máj 2024

ivana jedna z najkrajsich zien ake som kedy videla. a velke plus jej pridava jej charizma. krasna, sikovna, mudra zena...

aurora33
30. máj 2024

Tak s tvojim rozmýšľaním sa ani nečudujem, že sa ti páči taká umelina, keď aj ty si umelina.

zmrzlinka8
30. máj 2024

manželka nie je len reprezentatívna funkcia😀 manželka má byť mužovi duševne najbližšia osoba, tak asi podľa toho vyberali 😉

andrejka1974
30. máj 2024

Každá žena je zaujímavá pre svojho a je jedno koho to je žena

petronelag
30. máj 2024

Tiež si myslím, že 22 ročná a mať spravený nos,prsia a pod. to nie je pre budúcnosť nič dobrého, videla som veľa herečiek, hercov, ktorí majú v staršom veku potom s tým problémy. V 22 rokoch by malo byť všetko prirodzené a pekné a tiež záleží, v čom niekto vyniká, napr. Gáboriková je dobrá tanečnica a má také myslenie a životný štýl, ktorý Gáborikovi vyhovuje.

luccija
30. máj 2024

Ivana je jednoznačne najkrajšia žena showbiznisu

caroline_
30. máj 2024

Aco ked s nimi nie su kvôli vzhľadu?

autor
30. máj 2024

Napríklad aj moji známi povedali , že nieje na nej nič extra… obyčajná tuctova žena, ktorú stretneš na každom rohu.. jedine čo tak, ze ma dobrú postavu po 2 deťoch, ale však predsa ma čas sa o seba starať nerobí nikde

caroline_
30. máj 2024

A tí známi ju aj osobne poznajú? Prečo si myslís ze ide len o vzhľad?

betulinka1
30. máj 2024

Gaborikova je krasna zena a hlavne zena, ktora v živote aj nieco dosiahla este pred tym ako bola Gaborikova. Cize sa nemusel bat, ze si berie umelu zlatokopku. Mna to nahodou milo prekvapilo, ked zverejnili, ze su spolu. Ivanku som evidovala este za slobodna, ked vyhrávala tanečné súťaže. Hossovu nepoznam.

11bodka11
30. máj 2024

Nerobi nikde? Ona veru nie je z tych co by sedela na zadku. A plus je na materskej ak si si nevsimla 🙂

huxy
30. máj 2024

Tak tí tvoji znami budú adi na tvojej úrovni, takže sa ani nečudujem ich názorom. Strašne divná doba, plná povrchných, zdeformovaných ľudí.

matkahelka
30. máj 2024

Ivana Gaborik je jedna z mala zien, ktore su prirodzene krasne. ona je pre mna velmi sympaticka aj tym, ze sa nehra na dokonalu. o piatej rano s mastnymi vlasmi chysta detom ranajky. vlani som mala tu cest vidiet ju 2 skore rana v chorvatsku, ako vysla po plavani z mora a bez stipky make-upu vyzera priam excelentne. myslim, ze mnohe zeny, vratane mna, by chceli vyzerat ako ona. krasa je pojem relativny, pre teba su krasne zeny, ktore maju na prvy pohlad vylepsenia, pre ineho su krasne zeny tie, ktore su prirodzene. myslim, ze ak by sme postavili do radu 100 chlapov roznej vekovej kategorie a dali im na vyber ivanu a tu tvoju andreu, drviva vacsina chlapov by si rozhodne vybrali ivanu.

monillia
30. máj 2024

Janka Hossova je jedna príjemná sympatická ,normálna žena, občas chodím cvičiť do jej pilates štúdia. Ivanu som naživo ešte nestretla, ale podľa fotografií je jedna krásna žena. Rovnako aj Janka Radivojevič je pekná, prirodzená a milá, na svoj vek vyzerá veľmi dobre, kľudne by som jej povedala, ze ma o 10 r menej

11bodka11
30. máj 2024

@monillia kolko ma Janka rokov?

personality
30. máj 2024

Prečo práve tieto dve hodnotis, mala si zálusk na ich mužov?

trema
30. máj 2024

Neviem autorka, mne zas tie dve ktore obdivujes pripadaju, akoby ich jedna mater.. ehm plasticka chirurgicka.. mala 🙃 len jedna je blond a druha cierna.. fakt taketo dievcata stretavam na ulici, ako cez kopirak.. a moji znami hovoria, ze zas na nich nie je nic zaujimave a to sme len o 10 rokov starsi ako ty

oliolijanka
30. máj 2024

Pan Boh s nami, ked toto nam ma robit na dochodky..

zorana999
30. máj 2024

Andreasaky je podľa teba nádherná žena?
Je ohavna a ešte k tomu brutálne nespokojná sama so sebou. Keby ju počúvaš, zistíš. Nepáči sa jej na sebe nič. Je nespokojná predovšetkým s telom. O čom je taký život? Je to nevyrovnane mladé teliatko ktoré sa naháňa za nejakým ideálom ani sama asi nevie akým a ani nikdy nezistí, aké zbytočne to bolo, lebo tak veľmi je jednoduchá.
No ozaj zavidenia hodne.....

autor
30. máj 2024

@zorana999 ja ju počúvam.. nemyslím si že by bola úplne nespokojná.. len chce ešte ďalej schudnúť a váha sa jej drží stále rovnako..aj tak už krásne schudla vďaka fastingu

mofa
30. máj 2024

Cozeeeeee? Vsak Gaborikova je velmi pekna zena.so super postavou a este vie aj tancovat. A pride mi aj celkom mila ako sa prezentuje. Nerozumiem co uz je teda pekne ked ona nie?🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
sense
30. máj 2024

Nebudeš ty ta Andrea keď ju tak nonstop ospevujes a robíš si reklamu? Ale sorry na prvý pohľad na tej žene nie je nič prirodzene.... Toľko k jej krase

kiwi3
30. máj 2024

Baby, tak keď 22 ročná už ma takéto úpravy a vzory, tak to ma podla mna z domu. Mne je takých mladých ľudí aj ľúto, co vyrastajú v takých pokrivenych hodnotách, lebo im to sami rodicia vstepuju. A áno, bolo to tak vždy, len odkedy je plastika prístupná bežnej mase, je to viac viditeľné. Ja som mala zaciatkom 90tych rokoch známu, co v 18tke zomrela pri plastike pŕs. Taticko hradil ako darček.

autor
30. máj 2024

A ešte pekná baba je podla mňa niky_rich

monillia
30. máj 2024

@11bodka11 ktorá? Hossova tuším 40 a Radivojevic 43-44

kukuk29
30. máj 2024

no škoda že aj hlava sa nedá prerobiť...iba nos,ústa a prsia 😂🙊

dota6
30. máj 2024

Dôležité je si uvedomiť, že nie každému chlapovi sa páči taká umelá krása. Je to o estetickom cítení. Takže si sa dopracovala len k tomu, že Gáborík a Hossa sú milovníci prirodzenej krásy.
Neboj sa, určite sú aj muži, ktorým sa páči tá umelá krása.

mofa
30. máj 2024

Jaj jasne prisla si tu trochu spropagovat jej(tvoj) instagram.🫣😂no tak nepotesim ta. Ziadna slava. Taka lacna. Gaborikovu by som s tymi co tu spominas neporovnavala. To je uplne ina liga.