icon

Je pole dance dobré hobby pre manželku a matku?

14. sep 2023

Je podľa vás vhodný poledance ako hobby pre manželku a matku? Chcela by som začať chodiť, ale pár ľudí v rodine mi dalo najavo, že toto nie je pre mňa ako vydatú ženu na materskej vhodné. Aj muž mal pripomienky, ale jeho to už prešlo.

panda21
14. sep 2023

Mám dve maličké deti a hľadám niekde na okolí, kde by som mohla na to chodiť. A teda, s nikým o tom nediskutujem. Deti mi strážiť nebudú, voziť ma tam nebudú, platiť mi to nebudú, tak načo by som o tom s niekým diskutovala? Manžel ma podporil, že aj tyč nám do spálne kľudne kúpi a hotovo, to mi stačí 😅

h2
14. sep 2023

@rillwen 🤦🏻‍♀️ To nie je rozťahovanie nôh. A keby aj, nerobí sa to pred divákmi. Ona to chce robiť, ako šport. Nie na to, aby si tým zarábala v nightclube.

natassha1
14. sep 2023

ja skutocne nechapem tych zadubencov, ktori maju este aj v dnesnej dobe voci takemuto niecomu predsudky. nerobis to niekde v bare za peniaze predsa 😀 nevystavujes sa niekde, je to od veci. normalne si sprav podla seba, co ta po nich 🙂 tiez by som sla, keby som mala taku moznost.

missvisna
14. sep 2023

@rillwen To, že pri športovej aktivite kde žena pohybuje nohami hneď myslíte na sex je váš problém. Skúste ženy nebrať len ako erotické objekty pri každej aktivite, ktorú vykonávajú.

kvetinka75
14. sep 2023

@rillwen a čo napríklad také fitnesky? Tiež majú tiež v zostave také prvky, že každá noha iným smerom. Ale to je už ok? Alebo gymnastky, aquabely

rillwen
14. sep 2023

@h2 Tak prečo keď prvý obrázok v googli keď zadám "pole dance" mi vyjde toto? :D Hovorte čo chcete, sexuálny podtón v tom športe je proste zjavný, minimálne na úrovni historických a kultúrnych zvyklostí.
Alebo inak povedané, keď je to úplne normálny a bežný šport, prečo má niekto potrebu pýtať sa či je to normálny a bežný šport? Zrejme preto lebo spoločnosť to tak stále neberie

nika11103
14. sep 2023

Autorka , určite do toho chod . Ale nepíšeš či máš nejaký vzťah k športu alebo tak , lebo pole dance bez nejakej posilky predtým bude namáhavý . Pozri si na ig Natáliu wallachovu, ona sa tomu venuje , ale ako tu písala aj marcelka , treba mat silu v rukách atd .

cookie29
14. sep 2023

@rillwen vies co, ked je to pre Teba o roztahovani noh, tak si to skus, ci to vobec dokazes. Dost pochybujem. Ale to je potom o roztahovani noh aj napriklad plavanie, krasokorculiarstvo, gymnastika, synchornizovane plavanie (akvabely) a podobne...

kvetinka75
14. sep 2023

@rillwen mne môže byť ukradnuté čo ako berie spoločnosť. Za to, že niektorí žijú ešte v dobe kamenej nebudem robiť to, čo by mi odsúhlasila spoločnosť.

simca06022011
14. sep 2023

Ja by som o svojom plane niečo robiť nediskutovala s okolím:D čiže ak by som chcela robila by som čokoľvek.

simca06022011
14. sep 2023

@rillwen rovnako rôzne druhy tancov majú sexuálny podtón... A nerieši to nik.

cookie29
14. sep 2023

@rillwen preco nie napriklad toto

aurora33
14. sep 2023

Nie moja, vydatá žena a matka môže byt len v kuchyni v zástere.

simca06022011
14. sep 2023

@aurora33 👏👍🥳

rillwen
14. sep 2023

@aurora33 Alebo by sa mohla venovať tiež tancu, gymnastike, behu a podobným skutočne normálnym športom vieš 😉

h2
14. sep 2023

@rillwen Vieš čo, ja keď sa doma sprchujem, tak som pri tom úplne nahá! 😲 To je, čo? Asi by som s tým mala prestať.
Vážne nevidíš rozdiel v tom, čo niekto robí, ako šport a tým, čo sa robí, ako predstavenie pre divákov?

kvetinka75
14. sep 2023

@rillwen 😂 skutočne normálnym športom.

rillwen
14. sep 2023

@h2 A pole dance sa robí doma v súkromí? Nie v telocvični s trénerkou a inými ľuďmi?

simca06022011
14. sep 2023

@rillwen mohla, ale ked nechce nebude 🙂 napr aj anitgravity joga existuje.

h2
14. sep 2023

@rillwen Áno. S trénerkou a inými ženami. A? Akože by tam mohla byť niektorá lesbička a mohlo by ju to vzrušiť?!

kvetinka75
14. sep 2023

@rillwen s akými inými ľuďmi. Veď takými, čo ich to tiež zaujíma. Ty si myslíš, že tam ženy po sebe slintajú alebo čo? Panebože takéto názory.

missvisna
14. sep 2023

@rillwen Spoločnosť sexualizuje ženy aj keď si dávajú vlasy do chvosta alebo jedia banán na verejnosti…majú ženy prestať jesť banány lebo pár muzom to príde erotické ? Skús sa skôr zamyslieť, prečo za normálnym sportom hneď vidíš sexuálny podtón. A prečo by si mal problém ze to robí aj tvoja dcéra. Keď tvoja dcéra športuje, tiež hneď myslíš na “eroticky podtón”?

h2
14. sep 2023

@rillwen Gymnastike? Vydatá žena a matka? Ale no fuj, to snáď nemyslíš vážne! 😂😂😂

kvetinka75
14. sep 2023

@h2 ale nemá tam tyč. Možno tá ich pohoršuje , lebo s ňou majú niečo zafixované

aurora33
14. sep 2023

@simca06022011 som sa bála či tu ľudia pochopia sarkazmus :D

aurora33
14. sep 2023

@rillwen však prečo aj to je šport 🙂

h2
14. sep 2023

@kvetinka75 Tak gymnastky majú zase kladinu, pred tou sa tyč na pole dance môže ísť hanbiť do kúta. 😂

kvetinka75
14. sep 2023

@h2 😂

kvetinka75
14. sep 2023

a ani jogu nie, ani tá nie je vhodná https://www.bing.com/images/search?view=detailV...
😉

januska12323
14. sep 2023

@rillwen ženy môžu za uslintane predstavy chlapov? Hmm, kde som to len počula, nechceš ich rovno zabaliť do burky aby chudacikovia muži nič nevideli?