Je pole dance dobré hobby pre manželku a matku?
Je podľa vás vhodný poledance ako hobby pre manželku a matku? Chcela by som začať chodiť, ale pár ľudí v rodine mi dalo najavo, že toto nie je pre mňa ako vydatú ženu na materskej vhodné. Aj muž mal pripomienky, ale jeho to už prešlo.
@rillwen ja ze som zas jediná na svete za blázna... porovnávať plážový volejbal s pool dance??? Ze vraj šport ako každý iný?
Tak som zadubenec. Pretože volejbal sa nehrá na hudbu ktorá sa väčšinou dáva ako pozmaz pri erotických scenach. S naruzovanymi červenými perlami a zarezanym erotickym pradlom až v krku.
... šport ako každý iny...
Neviem ci sa aj pri volejbale ci futbale chlapom stavia, ale teda pool dance je nabity erotikou a sexom a nech mi nikto nehovorí ze je to plážový volejbal.
Ci, dievčatá.... na predstavenie zavoláte povzbudzovat aj svojich ockov, dedov, matky, bratov?...
@h2 ďakujem... ďalší argument... presne ako pises, je to šport ktorý sa bežne robí v nočných kluboch. Volejbal, atletika sa v nočných kluboch nerobí. Tak asi preto to nie je šport ako každý iný.
@levandula7 daj fotku,aká namakana si. Bez hlavy.
@rillwen tak zrovna s tým tancom a gymnastikou si to zabil 🤣 Skús si nájsť nejaké tanečné vystúpenia aj malých detí, ako pri tom vrtia zadkami (nenapadá má teraz ten výraz) a snažia sa pôsobiť a tváriť ako dospelé vyzývavé ženy. Nad týmto by som sa keď tak už skôr pozastavila.
Inak dnes už druhá téma, kde sa niekto odvoláva na spoločnosť, pritom komentáre svedčia o tom, že spoločnosť je dnes chvalabohu úplne inde.
@simona20201309 prečo by mal niekto volať niekoho na povzbudzovanie. Keby si chodila na aerobik tiež voláš rodinu, nech sa príde pozrieť ako ti to ide? Ak žena chce niečo robiť, je to jej vec. Nikoho nič do toho a nevidím ani dôvod, prečo by mal niekto niekomu niečo predvádzať. Ja chodím na jogu a tiž nikomu nič nepredvázam. A čo tak latinsko americké tance?
A nie je to náhodou olympijský šport 😃??
Jasne ze ano, je to v podstate gymnastika. Ziadne sexy veci necakaj, je to drina jak fras. A normal na sutazeni sa nesmie ta tyc ani pohladkat.
@simona20201309 so videla ako sa trenuje a sutazi? Zeny su rovnako odete ako gymnastky. Aj vela gymnastiky a podobne atleticke discipliny maju hudbu ako podmaz. Mozno niekde v klube tym babam stacia tri figury na ohurenie publika, na sutazi to vsak nestaci
Môjho kamaráta mamina trénuje pole dance, má po 50tke a priznám sa, že mi to bolo najskôr divné.. kamoš je na maminu hrdý a videla som aj fotky, postava tip-top a vypýtala som si na ňu kontakt a mám to v hlave kedy začnem😀
Ja cvičím pole dance niekoľko rokov a teda je to silový šport viac ako sexy šport. A to som tiež matka.
Partner s tým problém nemá a ani dedko, babka, mama či suseda.
Na súťažiach sa nesmie spraviť žiadny sexy pohyb, za to je diskvalifikácia,( je špeciálna kategória Exotic a áno to je sexy) oblečenie je ako pri každej inej gymnastike a hudba ktorá je sexy. Veď človek si môže zvoliť tancovať aj na Michala Davida 😂 keď mu to sedí k choreografii.
Kebyže sa nebojím modrín, už tam chodím. Ako manželka a matka😁
Je to po slovensky "tanec okolo tyče". Pole dance začal v striptízových baroch. Takže z toho tie predsudky. V dnešnej dobe sa však pod pole dance rozumie naozaj IBA tanec, takže stačí to vykomunikovať. PS: raz sme mali v robote workshop s profi pole dance tanečnicou a najlepšie sa okolo tyče krútil kolega, kt. je dobrovoľným hasičom 😁😁😁.
@mikadooo tak hasiči sú asi nadaní, tiež mávali aspoň v rozprávkach tu tyč... po ktorej sa suchli dole.. neviem.ci v realite tiež také.mavaju :D ja viem.ze už tam by som sa prizabila
@simca06022011 áno, majú to aj v realite 😉
@simona20201309 A ty si myslíš, že keď nejaká žena ide na tréning pole dance, tak si predtým povinne oblečie zarezané sexi tangáče a narúžuje si ústa? Lebo ty poznáš len tú erotickú stránku, nie tú športovú?
@h2 áno, chápem ze nie všetky trénujú v tangach, ale vždy to bude tanec okolo tyče.... len sa tomu teraz inak hovorí. Netvrdím, možno raz zmením názor ak sa niekde presvedcim, že je to naozaj šport ako každý iný
ta otazka ma normalne sokovala...niektori stale nechapu,ze zena v kazdej faze svojho zivota moze byt sexi...a pole dance jej k tomu pomoze tym,ze v nej okrem ladne vytvarovanej postavy prebudi aj zenske vibracie...a to v tychto oboch smeroch zakrpateni ludia neznesu...pozri-keby si isla robit kulturistiku,tak by mohli vzniknut reci,ze si lesba...a ci je to vobec vhodne pre zenu...ak pojdes na nejaku zumbu a precvicovat bude nejaky exoticky sexos-tak sa im nebude pacit,ze tam chodis, lebo co ak nahodou dostanes na neho chut...cokolvek spravis,vzdy to niekomu kole oci...nedaj si vnutit hlupe pravidla od inych ludi...vzdy sa pozri na toho kto ma namietky a spytaj sa sama seba ci chces dopadnut ako on...
A co je lepsie? Nejaky tanec? Take latinskoamericke tance su moja srdcovka, ale nechodim uz, lebo niet casu a priestoru a mojho muza to neberie.. Tam s cudzim chlapom tancovat kizombu alebo bachatu, napriklad...To je ako sex na parkete niekedy 🤭. To uz radsej na tej tyci sama v telocvicni. I ked, ja by som to fyzicky nedala ani sa na nu vysplhat, taka huspeninka vsade 😅. Bolo by to vsetko mozne, len nie sexi 😅🤣.
@simca06022011 a vsetky slovenske ludove zvyky a piesne. V kazdej jednej volaco 🤭😅🤣...
Chodím na pole dance a nič erotické na tom nevidím 😄je to náročné, bolestive, chodím odtiaľ s modrinami a svalovicou. Je to super na vybudovanie sily a svalstva. Pole dance ako šport nemá nič spoločné s erotickým tancom pri tyči. Fotky vyzerajú krasne ale to čo skutočne je za tou fotkou nevidno. Mal by si to vyskúšať každý jeden kto má predsudky 😁
@simona20201309 nie je to tanec okolo tyce, je to skor prevedenie gymnastickej zostavy. Iba to ma nejaky hudobny podmaz. A je to strasne narocne fyzicky, kolko krat tie baby zletia z tej tyce, velakrat trenerka pomaha, az sa nezabijeme a naozaj si neublizime. To potom splhanie na tyci na telocviku je tiez lacna erotika.
@simona20201309 pole dance je v preklade stale tamec okolo tyce a ma rozne konotacie.
Je to vsak super sport pre nadobudnutie strateneho sebavedomia napriklad po porode/na materskej. My sme mali na hodinach dokonca chalanov. Jw to extremne bolestive a tazke, a rpzhodne to velmi dlho sexy nevyzera

@kvetinka75 Ved píšem nič nie je vhodne len kuchyňa 😅