Je pravda, že dievčatká sa podobaju skôr na otca?
Počula som ze dievčatká sa zvyknu skor podobať otcovi, v mojom pripade je to teda uplna pravda...rada by som počula nazory ostatnych maminiek ! 🙂
😀 dakujeme za info ake su tie vaše princezné !
ja mam dve kamosky, ktore maju obe baby a obe sa podobaju na tatina svojho neskutocne . U nas je zas nas maly uplna kopia mna ( tatik to dlho predychaval chudatko 😀 ) teda ked sa narodil bol, teraz sa postupne meni a zacina sa podobat aj manzelovi 🙂
Súhlasím s tým, že je to 50 na 50. Ja som celá moja mama, z otca mám minimum, ale moja dcérka je celá po otcovi...
moja dcera sa uplne podoba na otca
moja Vikina je cisty otec(manzel)....smejeme sa, ze po mne ma len dierku 😀
nieje to pravidlo ale ja som cely otec, a moje dievcatko je tiez cely (jej) otec. Teta my povedala ze to dieta okolo mna ani neslo 🙂
@stella231 no ja som 100% moj ocko ...a moja mala je 110% na mojho mangela 😀 😀
straaasne sa nanho podoba...cela ich fajta 😒 😀 😀
ja sama sa podobam skor na moju mamu, ale moja dcera je zatial podobna jej otcovi, tak sa uvidi ci sa to neskor zmeni 🙂
no ja sa podobam na otca fakt na 100percent moja dcera vsak uz na svojho otca az tak velmi nie podla mna nase dievcatko je hybrid mna a mojej svokry zialbohu 😒tvar oci ma po svokre moj muz sa podoba na svoju tetu cize otcovu sestru jeho brat zas na stareho otca starsi syn sa s casti odoba na svojho otca len pery ma po mne a ten mladsi zas oci ma do nasej rodiny a nos a pery totalny klon svojho tatka 😀 😀 😀 😀totalne hybridiky domiesane kazdy je iny uplne to som rada
u nas to plati na milion percent 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nasa mala tiez cely tato....jak cez kopirak... 😀
a keby mala po muzovi len tie modre ociska a blond vlasocky 🙂 🙂 .. ale ona ma jeho "cez kopirak prekopirovane" prsty na rukach a nohach... take bucy 😀 😀
u nas to plati - ninka je cely tato a tomasko je zase moj 😀 teda na mna
nase baby teda prve dve su po tatovi, ale taky misung. jedna ma moje vlasy a jeho oci a druha opacne, ale co do crtov su tatove, ale tretia je moja kopia. :D aspon jedna je moja. :D
v celej nasej rodine sa ani jedna dcera nepodoba na otca 😀 ani tie prvorodene. vsetky sme podane na matky a babicky, dedkov.
no a moj syn, je taky mix. oci a pohlad po otcovi, usta, nos, brada po mne. takze je to podla mna rozne.
take iste tvrdenia existuju aj na to, ze ak zena prenasa babo tak je to pravdepodobne chlapec ale realita je casto ina.
Ano, u nas plati, dcera je tatova, syn ja.
@stella231 môže byť. Myslím že moja dcéra má po mne iba nos a farbu očí. Ale ja som zase výzorom moja mama ale povaha po ocinovi
A aky je level, ked dcera je pol z mojej mamy a pol so svokry? Ja na otca a babku, muz cisty otec...😀
@stella231 podľa mňa je to povedačka, moja staršia sa podobá na mňa a mladšia zas na mm. Čo sa týka mňa, ja som taký mix oboch rodičov, dosť nepodarený - podedila som hlavne to najhoršie 🤣🤣

@alca85 to ti teda poviem to su vsetci moji 3ja chlapi ako take rovnako namalovane vajicka