icon

Je študent hrdina alebo nevychovanec?

14. jan 2025

Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.

Aky je vas nazor na to?

jurly
15. jan 2025

@guudy netrep?

guudy
15. jan 2025

@eva8 medzinarodne kola olympiad su iba v A kategorii. To znamena oficialne pre 3. a 4. rocnik SS. Sutazit mozu aj mladsi. Ale v kategorii A, ak sa chcu dostat na medzinarodnu sutaz.
Tie turnaje mladych fyzikov neviem presne pravidla…

hzn123
15. jan 2025

Zachoval sa trápne a chcel byť za každú cenu úžasný a velebený u progresivcov🤣 vyrastá tu nejaký ďalší Cintula🤫🤫🤫Nedajbože by niekto nepodal ruku Zuzanke Čaputke a už by bol gauner,nevychovanec a podobne
P.s-reagovala som autorke tak ma láskavo neoznacujte inde a nezapajajte do svojich "právd" 🫡

guudy
15. jan 2025

@jurly ano, obidvaja menovani su uvedeni medzi ocenenymi. Ci uz si cenu prisli alebo neprisli prebrat.

nyusika
15. jan 2025

@hzn123 Zuzanke ste nadavali do americkych kur..v a prezila to..aj my ostatni

eva8
15. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl uz som nasla, dakujem. Len som chcela zistit, ci si to dotycna overila, alebo len "kopiruje" napisane. Nereagovala.

eva8
15. jan 2025

@guudy dakujem

guudy
15. jan 2025

@jurly ach jaj🙄. predmetove olympiady zastresuje NIVAM, co je organizacia spadajuca pod MS.

rikarika
15. jan 2025

@hzn123 študent je velebeny u progresivcov? Hmmmm...si si všimla že pán prezident si vybral do života progresívny štýl existencie so psom v priatelovej vile a v žiadnom prípade nie konzervativny styl v tradičnej rodine??

eva8
15. jan 2025

Podla mna je prezident obetou. Vybral si sposob "ucel sveti (od slovicka svet) prostriedky" pre vyssie dobro.

nyusika
15. jan 2025

@rikarika upresnim - priatel ako PARTNER, nie priatel ako KAMARAT

@eva8
ziadna obet, vedel, do coho ide, je to jeho rozhodnutie

jurly
15. jan 2025

@eva8 kopiruje? neragovala?

guudy
15. jan 2025

@eva8 prve, co mi napadlo, ked nam prislo info o zmene casu, miesta a dress code bolo, ze sa na tom chce Pellegrini lacno prizivit. Podla dcery, ktora tam bola, bol jeho prihovor velmi usmevny, plny prazdnych reci… parkrat sa aj uskrnula 🤭. Predpokladam, ze to podobne vnimala vacsina ocenenych…

Tito mladi ludia su dostatocne bystri, aby sa nedali opit rozkom. Vidia, aka je realita aj v slovenskom skolstve.

eva8
15. jan 2025

@jurly odpovedala si mi? Preposlala si mi
zoznam ocenenych? Skontrolovala si zoznam ocenenych? Ci si len prepisovala, co si niekde precitala?

eva8
15. jan 2025

@guudy gratulujem dcere 🍀 🙂

jurly
15. jan 2025

@eva8 doslo k nedorozumeniu. pisala som Ti internu postu.

eva8
15. jan 2025

@jurly aha, prepac, poslala si mi IP. Az teraz som otvorila.

jurly
15. jan 2025

@eva8 dakujem za vysvetlenie

eva8
15. jan 2025

@jurly a az teraz precitala odpoved o IP v tejto diskusii 🙂 Este raz sa ospravedlnujem 🌹

janinah
15. jan 2025

@hzn123 trápna si ty,ak porovnávaš pani prezidentku Čaputovú a terajšiu podržtašku. Podať ruku jej bolo a je každému súdnemu slušnému človeku cťou,o pellegrinim sa toto povedať nedá.A každý z nás sa sám slobodne môže rozhodnúť komu ruku podá a komu nie. A študentovo odmietavé gesto bolo viac ako slušný spôsob vyjadrenia svojho slobodného názoru.To len Fico a spol. nemôžu preglgnúť,že sú aj ludia,ktorí sa im nepchaju do riti,pardon...do priazne.

la_dolce_vita
15. jan 2025

@guudy no ved, prazdne kecy, keby im radsej prispeli na vreckove, aby im nemuseli platit studenti z inych krajin / tak sa vyjadril Simon.

guudy
15. jan 2025

@la_dolce_vita a to nie je vsetko... Ja som dievcatam kupovala za vlastne aj timove tricka, aby mali vobec rovnake. Teraz maju pekne, reprezentativne, so slovenskou vlajkou a inu sadu dokonca so slovenskou vysivkou a kvetinovym vencekom. Ale teda za vlastne peniaze. O vreckovom sa nam ani nesniva….

darina77
15. jan 2025

@guudy každý jeden náš prezident a prezidentka mali príhovory plné prázdnych rečí

la_dolce_vita
15. jan 2025

@guudy ach jo, smutne, ale kecat budu a na sebe samozrejme nesetrit , fakt hnus a ked niekto odvazny urobi neskodne, symbolicke gesto, tak farizeji a ... no proste ludia bez sudnosti, sa idu s prepacenim...

eva8
15. jan 2025

Ti, co hovorite o ucte, etikete a pod , co si myslite o nepodaniu ruky prezidentom Kiskom a inymi ustavnymi cinitelmi Kotlebovi, ked sa dostala lsns do parlamentu?
Etiketa ako etiketa, nie? 🙃

nyusika
15. jan 2025

@eva8
ze to bola ina situacia, ako tato a konkretne v tom pripade slo o preslap - bolo to neprofesionalne a trapne.
Ci sa nam to paci, alebo nie, ten nacek bol demokraticky zvoleny, volby boli v poriadku - nemalo sa to stat

ale ja by som kotlebovi a podobnym fasistom ruku tiez nepodala, nastastie, ja si to dovolit mozem.
rovnako, ako si to mohol dovolit tento student - nie je celny statny predstavitel

eva8
15. jan 2025

@autor precitala som si opatovne uvodny text. Nezachytila som, ze by media velebili studenta, len informovali. A bolo toho skutocne vsade vela. Ak, tak nejaky komentar sa nad tym "rozplyval"

moonlight1210
15. jan 2025

Pan prezident sa vyjadril chapavo a uz dostal nenapadne verejne upozornenie od pana premiera, ze takto teda nie.
Ze si na tom nebude skusat budovat karieru neutralneho chapaveho prezidenta pre ludi a snazit sa odtrhnut od tych, kto mu do uradu dopomohli.
Mile.

nyusika
15. jan 2025

@moonlight1210 ano, pan prezident sa nema co tvarit chapavo, pan prezident ma pockat na instrukcie od pana Fica - co si ma mysliet a ako sa ma k comukolvek vyjadrit.

to kde sne, aby bol prezident empaticky a mal vlastny nazor ??

guudy
15. jan 2025