Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?

UMENIE MLČAŤ
1. Pamätáte si, ako pred dvoma rokmi dostal Robert Fico nápad oblepiť Slovensko billboardami s textom "Zradili Slovensko! Pozvali armádu USA na Slovensko"?
Boli na nich tváre politikov, ktorí hlasovali za obrannú dohodu DCA medzi Slovenskom a USA.
Okrem poslancov vyrobili takýto billboard aj pre prezidentku Čaputovú.
Generálny prokurátor Maroš Žilinka vtedy mlčal. Žiadne statusy o smutnej vizitke.
Okrem toho prirovnal obrannú zmluvu s našim najsilnejším spojencom k okupačnej zmluve z augusta 1968, ale to je iný príbeh.
2. Pamätáte si, keď Ľuboš Blaha vyhecoval dav na smeráckom mítingu v Nitre, aby ľudia o prezidentke SR skandovali presne to, čo môže skandovať len dav, ktorý vyhecuje Ľuboš Blaha?
Maroš Žilinka vtedy mlčal. Žiadne statusy o autorite a vážnosti prezidenta.
3. Pamätáte si, ako Robert Fico dlhodobo útočil na prezidentku a dookola blúznil o agentke USA, Soroša a CIA?
Maroš Žilinka vtedy mlčal.
4. Pamätáte si ako Šutaj Eštok obchádzal volebný zákon, keď v prezidentskej kampani pod svojim FB účtom platil inzerciu (hardcore konšpirácie o kandidátovi vojny) v prospech Pellegriniho?
Maroš Žilinka vtedy mlčal. A mlčí dodnes.
5. A viete čo robil generálny prokurátor, keď si premiér na súkromnej, pracovnej, no najmä úplne tajnej ceste podával ruku s masovým vrahom, vojnovým zločincom a prezidentom krajiny, ktorá Slovensko oficiálne označila za svojho nepriateľa?
Áno, mlčal.
6. Ale!
Včera jeden študent s ukrajinskou stužkou na saku nepodal prezidentovi ruku pri Pellegriniho PR cerémonii, pretože ho považuje za podvodníka a klamára.
A tu už Maroš Žilinka nedokázal viac mlčať a poučil celý národ o "smutnej vizitke slovenskej reality" aj o "zneúcťujúcom prejave k autorite prezidenta".
Ak by niekto potreboval pre Wikipédiu fotku k heslu "proruský troll", môže tam pokojne buchnúť Maroša Žilinku. (autor textu je Patrik Kimijan)
@danyelia veľmi ťažké: judo ale zápasenie tam môže byť hoci kto rozhodcom
serm?
@lonely66 diskvalifikovali ukrajinku ze nepodala ruku ruske na MS v Miláne. Neskôr tu babu z Ukrajiny omilostili. Bolo to v šerme
aj sach, zalezi od turnaja ale. ale aj tam.
@lonely66 To mám naozaj ,,športovcom,, ktorí najčastejšie športujú celé dni jedine s prstom na mobile na Modrom koníkovi vysvetľovať celú rozhodcovskú problematiku vo väčšine športov a interpretáciu športových pravidiel ? Nič vám nehovoria pojmy ako ,,nešportové správanie, disciplinárna komisia, porada rozhodcov, diskvalifikácia zhodou 3 rozhodcov, podanie protestu zo strany súpera...,, 🤨
@markusrasford ...hoci kto môze byť rozhodca? 😃 Koľko školení rozhodcov si úspešne absolvoval? Koľko skúšok si urobil? Koľko záverečných prác si napísal? Koľko hodín praxe si absolvoval? (Nie nejakú blbosť, tie akreditované pod záštitou Ministerstva školstva...) Koľko zahraničných kurzov si navštívil? Koľko skúšok v cudzom jazyku si spravil? Na akých Majstrovstvách sveta či Európy si si zvyšoval rozhodcovskú kvalifikáciu? Koľko turnajov/zápasov/suťaží si odrozhodoval ako rozhodca? Keď nič z toho, nemá význam to s Tebou rozoberať 🙄
@nyusika Dávaš tú úplne smiešne príklady, ktoré sa porovnať absolútne nedajú...je trošku rozdiel medzi opitým agresívnym blbcom, ktorý Ti zrazí dieťa (=úmyselne či z nedbanlivosti vykoná nejaké ,,zlo,,) a medzi niekým, kto Ti podáva ruku na znak blahoželania či podravu (=koná dobrým úmyslom) Ale ak Ty medzi tým rozdiel nevidíš, je zbytočné to rozoberať ďalej 🙄
Mnoo z jeho "hlavy" to nebolo.. Typicky slniecko pskar😂
@danyelia skoda.ze ťa na tych rozhodcovskych skuškach nenaucili aj to.ze niekedy treba aj ustupit..mas tu x normalnych a podlozenych nazorov k teme a ty furt ides svoje ako perpetum mobile..nepripadaš si už trapna? Uz ozaj nie si zaujimava a nemáš co nove k teme ponuknut a povedat.
@riyadh Nie kazdy potrebuje navod na zivot, su ludia, ktori maju svoj rozum, ale to nie kazdy chape.
@mizoko No nehovor, veď Korčok to v jednom rozhovore sám povedal, že ,,to nevylučuje, alebo niečo v tom zmysle, keď sa budem veľmi nudiť, nájdem ten rozhovor...ja si zase myslím, že druhá strana je ,,vypláchnutá,, nenávistnou PS bandou, ktorá neponúka absolútne NIČ, len narieka a budí nenávisť...
@markusrasford Noo lebo to je tak strašne podstatné, či bol ten primitív vyznamenaný alebo ocenený...aj keby ho stretol na chodbe školy, mal prijať podanú ruku...A o ,,rit.,, sa tu radšej v súvislosti s týmto vlajkovým ,,hrdinom,, nebavme... 😁
@mircalla Ahaa, len vy, bratislavská ,,inteligencia,, ste elita a máte právo na nejaký názor a životný postoj a ostatní, ktorí si dovolia pomyslieť si niečo iné, sú odpad 😃 Nebuď smiešna a trápna, iným hovoriť, komu oni siahajú po členky - Ty aj keby si mala 3 vysoké školy a titul za aj pred menom si pre mňa jedno namyslené a arogantné povýšenecké stvorenie, čo si myslí, že zožralo všetku múdrosť sveta. Už mi nepíš, nebudem s Tebou strácať čas. TY... ,,inteligencia,, 😃🤦🏼♀️
@jenn25 Áno, najagresívnejší ľudia na Slovensku sú prívrženci opozície, hlavne tzv. progresívni liberáli, ktorým ide tá nenávisť z každej bunky tela. A toto je môj názor (na ktorý mám právo) tak na to zbytočne nereaguje...Mladému vlajočkárovi by prospela aj vojenská služba a občas ani tá facka nie je na škodu, keď iná výchova zlyháva 🤷🏼♀️
@danyelia Ale si sa rozkekesila😀 Co nam este napises? Budes aj dalej slahat plamene a vypisovat o slusnom spravani?
@mircalla Jasné, urážať, vysmievať sa, zosmiešňovať a nadávať iným má právo len bratislavská ,,inteligencia,, ako Ty 😃 Ale keď sa ozvem aj ja, zrazu som hulvátska - ďalší znak slniečkárov : oni si môžu dovoliť všetko, ostatní musia pred nimi poslušne sklopiť uši a šúchať nohami...no zabudni. A nenaštvala si ma, s každým Tvojim komentom si len potvrdzujem názor o ,,elite národa,, z druhého brehu... To patrí aj Tebe @dskjhfdlkdjhl - milý zhluk zmätených písmen 😄
@danyelia Okrem Teba tu nikto neuraza, ale to by si musela aj citat, co Ti piseme a nie iba vypisovat nasrrrdene prispevky. A ak si myslis, ze si vtipna, tak si na omyle.