Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
Bodaj by kazdy obcan tejto krajiny s najvyssimi ustavnymi cinitelmi na cele mali len polovicu tej slusnosti a inteligencie, ako mlady Simon…
Ked oni verejne nadavali zene-prezidentke do kuriev, to sa im zdalo slusne a v poriadku, zaujimave…
Dufam, ze vychovam dieta, ktore ma respekt a dobre vychovanie.
Ak nieco prijme tak prijme aj gratualacie s tym suvisiace. Aj od ludi s ktrorymi nesuhlasi, lebo sa rozhodol prijat tu cenu. A zachova si dekorum.
Ak to nechce nech jednoducho neprijme tu cenu, hoc aj na poslednu chvilu.
@candii no ja som si dovolil napísať ze komu ten študent nepodal ruku. On to aj vysvetlil na rozdiel od Pellegriniho. Ten že prečo označil Korcoka za vojnového stráca nevysvetlil. Je to klamár a treba dodať že on ma viac tých klamstiev na rovaši.
@candii vieš a ešte poznamocka keď si vo verejnom priestore tak sa nauč že na teba bude reagovať XY ľudí a nie len ten ktorého si ty praješ.
@markusrasford no čo, využil vojnu v svoj prospech Pelle a označil Korcoka za vojenského štváča a ľudia, ktorí mali strach pred vojnou volili Pelleho lebo si mysleli že nás nevtiahne do vojny. Klasická hra so strachom ako bolo aj pri Covide. Politické špinavosti.
@markusrasford ja som s tým v pohode že reagujes
A zaliezt zbabelo pred volbami a nechodit do politicky debat,to nebola neucta k protikandidatovi a obcanom, o ktorych hlas sa uchadzam? Oznacit bez hamby protikandidata za vojnoveho stvaca a klamat ludom v priamom prenose o mieri a nizkych cenach nie je neucta,vysmech a pluvanec do tvare obcanom???
Tak len dostal,co si zasluzi. Nech dostava pekne dalej spatnu vazby na svoje chovanie.
Mal to spravit ako Zdena - na damu, on to vsak spravil na sedlaka.
Ruku podať pomohol, pripadne tam nemal ísť vôbec. Aj politickí oponenti si po diskusných reláciách napr podajú ruky. A to hovorím ako “slniečkar” 😃, ktorý by Pelleho a podobnych nevolil, ani keby som umrieť mala
@candii tak ze mame prijat klasickú hru so strachom ? A je to ôk. Nepodarilo ruku klamarovi bude trestný čin
@portret7 on je farmár on nie je sedlak ako ty
@iwesska oni to v živote nepochopia
choré, čo tu predvádzate, toto je len pokračovanie tej 30stranovej témy, ktorú zmazali btw kvôli čomu? malo ste sa tam hadali? teraz hadky prešli sem😀 kedysi sa ľudia kvôli politikom osočovali len v krčme pri pive, teraz už aj za bieleho dňa na portali pre batoľatá..
@markusrasford vsak ale túto hru hrajú všetci. Ukáž mi ktorí politik je čestný. Nebuď naivný. A to sa Pelleho absolútne nezastavam. Všetci sú tam spinavci. Vymýšľajú si jeden na druhého, obviňujú jeden druhého, klamú, kradnu.. nech je pri moci ktokoľvek robí to isté. Zbytočne sa nad tým zamýšľať . . Všetko je to jedna banda
@candii Ódor?
@markusrasford a čo my vieme čo sa tam deje. My vieme veľké hovno ako všetko naozaj je. Ja tam hore neverím nikomu.
@markusrasford co tym chcel basnik povedat, vies?
No, mladý dal najavo svoj politický postoj. Urobil to síce odvážne ale nie veľmi slušne. Na druhej strane, veku primerane.... Nie je hrdina ani buran, len trochu premotivovany angazovany mladý muž.
A k tomu tisíckrát omielanemu "ale Pelle povedal" a "Blaha povedal" - to budeme teraz považovať ich morálku a správanie sa za spoločenskú latku a budeme sa všetci správať rovnako? To snáď nie. Nepredpokladám, že si ktokoľvek s kritickým názorom voči aktuálnej vláde sociopatov a kleptokratov dal záväzok byť do ďalších volieb rovnakým hulvatom a klamárom ako naši sucastni pri valovoch.
@jajka257 zdroj informácie?
@markusrasford čaká na inštrukcie, potom napíše 🙈🤣
@markusrasford hľadaj a najdes
A mimochodom nie je to ziadna rarita u nas (tym nehovorim, ze kazdy to tak vie, ale zase netreba tu robit z niekoho naozaj dalsieho drzitela nobelovky), bezne mame aj na svetovych olympiadach zastupenie, aj ocenenia dostavali.. len si asi podali ruky s kazdym a tym padom nie su tak medializovani.
https://www.imo-official.org/country_individual...

no... vyzeralo to ako počas Covid-u.... keď sa ruky nepodávali... takéto gesto je prípustné zrejme len pri karanténe... a keď na mňa politika vyskakuje aj pri kultúrnom podujatí a pomaly už aj zo záchodovej misy a z modrehokonika, tak asi niečo v našom nastavení myslenia nie je v poriadku....