icon

Je takýto slovník muža vhodný ?

9. jún 2020

Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.

Strana
z10
marianeta
13. jún 2020

@jankarec ty si pleties defekaciu s flatulaciou..Debatuje sa tu už niekoľko strán o prdeni a nie o Tom druhom...

jankarec
13. jún 2020

@matqa411211 myslis vaginalne "prdy?" ale to je uplne ina vec, aj ked tiez troska neprijemna. Opakujem sa xty krat - vyspustat zo seba nieco smradlave pred muzom/kamaratmi/rodinou je mi absolutne proti srsti a nastastie aj mojmu manzelovi. Moja dcerka si samozrejme poprdkava, nema este 4 roky.ale ucim ju, ze to patri do sukromia a ked jej to ujde, ma povedat pardon.
Je to elementarna slusnost.

matqa411211
13. jún 2020

@jankarec aha takze vsetko co ti pasuje je uz “ina vec” 😃 pohode

jankarec
13. jún 2020

@matqa411211 robis sa, ze nerozumies, alebo naozaj nerozumies. A neviem sa rozhodnut, co je horsie🙈

junova
13. jún 2020

@jankarec sa ti čudujem, že sa tu s nimi vôbec bavíš. Len ťa chcú ponížiť. A tá inteligentka, čo sa ťa pýtala, či sa cítiš dámou aj keď s mužom dovadite asi ešte nepočula o tom, že princezné sa v obývačke správajú ako dámy, v kuchyni ako kuchárky a v spálni ako dračice.

jankarec
13. jún 2020

@junova lepsie by som to nenapisala👍🤗

anja27
15. júl 2020

Nechcela som znova otvarat tuto diskusiu ale musim prispiet 😀 okrem toho ze som sa dobre pobavila. Tak ja mam pocit ze co je ludske to je pre niekoho nechutne..my normalne prdime pred sebou s mm akurat ked raz zaplynil celu izbu som ho v nej zavrela nech si to uzije. Ale zeby som povazovala prd za nechutnost hmm. Normalna vec. Ja mam akor pocit ze ti co sa najviac dorabaju pred inymi su najhorsi. Poznam par takych ze ani nadavku nevyslovia a doma totalne hovada vsak ukazalo sa to aj na detoch lebo kde inde sa male decko nauci hluposti ak nie doma od rodicov 😉

marianeta
15. júl 2020

@anja27 no ty si ale zlá.manzelka.to si mu to nepomohla vydýchať 😂😂😂..ccc.
A máš pravdu ..tak je to aj s tými čo sedia v prvej lavici v kostole, derú kolená a za jeho bránou sú to úplne iní ľudia..vieš ako to myslím..

anja27
15. júl 2020

@marianeta :D :D :D veru no a presne viem ako to si to myslela..tak to je castokrat preto nebudem sa hrat na to co niesom

anja27
15. júl 2020

@pupavka89 😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍

nykkushka
15. júl 2020

Pracujem v nemocnici - ARO, viete koľko ľudí si pri mne, predomnou prdlo, pokakušinkalo, pocikalo, dogrckalo :D :D keby si vždy podám TIPOS, je zo mňa milionárka :D tak sa tu nehajte na princezné (verím, že aj Kate, Alžbetka prdkajú a kakušinkaju 😀 ) pretože, každí jeden človek je len človek a črevám nerozkažeš :D

srdeenko19
15. júl 2020

Nemozem spat a neskutočne sa bavím na vašich komentároch 🤣👌🤣 ďakujem 😊 😊

sisska96
7. sep 2025
@len_nig

@misa11111 každý normálny pár to robí 🙂 to len tieto baby sa tu nejak idú z toho posrať

@len_nig aj my úplne v pohode 😅

Strana
z10