Je takýto slovník muža vhodný ?
Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
@matqa411211 myslis vaginalne "prdy?" ale to je uplne ina vec, aj ked tiez troska neprijemna. Opakujem sa xty krat - vyspustat zo seba nieco smradlave pred muzom/kamaratmi/rodinou je mi absolutne proti srsti a nastastie aj mojmu manzelovi. Moja dcerka si samozrejme poprdkava, nema este 4 roky.ale ucim ju, ze to patri do sukromia a ked jej to ujde, ma povedat pardon.
Je to elementarna slusnost.
@jankarec aha takze vsetko co ti pasuje je uz “ina vec” 😃 pohode
@matqa411211 robis sa, ze nerozumies, alebo naozaj nerozumies. A neviem sa rozhodnut, co je horsie🙈
Nechcela som znova otvarat tuto diskusiu ale musim prispiet 😀 okrem toho ze som sa dobre pobavila. Tak ja mam pocit ze co je ludske to je pre niekoho nechutne..my normalne prdime pred sebou s mm akurat ked raz zaplynil celu izbu som ho v nej zavrela nech si to uzije. Ale zeby som povazovala prd za nechutnost hmm. Normalna vec. Ja mam akor pocit ze ti co sa najviac dorabaju pred inymi su najhorsi. Poznam par takych ze ani nadavku nevyslovia a doma totalne hovada vsak ukazalo sa to aj na detoch lebo kde inde sa male decko nauci hluposti ak nie doma od rodicov 😉
Pracujem v nemocnici - ARO, viete koľko ľudí si pri mne, predomnou prdlo, pokakušinkalo, pocikalo, dogrckalo :D :D keby si vždy podám TIPOS, je zo mňa milionárka :D tak sa tu nehajte na princezné (verím, že aj Kate, Alžbetka prdkajú a kakušinkaju 😀 ) pretože, každí jeden človek je len človek a črevám nerozkažeš :D
Nemozem spat a neskutočne sa bavím na vašich komentároch 🤣👌🤣 ďakujem 😊 😊

@jankarec ty si pleties defekaciu s flatulaciou..Debatuje sa tu už niekoľko strán o prdeni a nie o Tom druhom...