Je to fake?
Ahojte baby,je to prosím vás fake?

Ja len tak zo zvedavosti som si prezrela fotky - ale davala by som si velky bacha - je to mexicka stranka a tie veci co tam su tak prinajlepsom by som dufala, ze to je outlet - comu by odpovedali aj ceny, kedze su skoro o50% lacnejsie ako na oficialnej stranke guess.mx. A co este vidim je to, ze ak si pozriez fotky vnutra tych originalnych kabeliek tak vsetky do jedneho majuto vrecusko zazipsovane, kdezto na tejto je to len pripravene na nasitie zipsu ale zips tam nie je🤔🤷♀️. Potom neviem ako su tie zipsy ale ludia co porovnavaju fake guess tasky tak hovoria, ze zipsy na originalnych maju to ukoncenie s tymi kovovymi “ukonceniami” na obidvoch koncoch
@autorka predajňa značky guess? Či také tie, kde je všetko možné? TJ MAXX? aj tam zvyknú byť napodobeniny.
Ak bola kupovaná v predajni, tak k nej existuje aj blok a vo vnútri tašky štítok ako tu uviedla napríklad @janinka007
Ale celkovo nechápem o čo ti vlastne ide. Písmená sú nakrivo, pliešok je škaredý, podšívka nevyzerá dobre. Proste vyzerá to ako čistý fejk. Ale nám je to predsa jedno. Len ty asi chceš mať pocit, že je to originál, ale nemáš ho, inak by si to neriešila.
Ja ti píšem, tiež normálne, že je to fejk. A napísalo to aj niekoľko iných žien. Ale ty si stále ideš svoje, že veď to bolo kupované v obchode. Tak áno, otázka o čo ti ide je úplne legitímna. Buď to nerieš a buď rada za dar alebo vedz, že si dostala do daru fejkovú kabelku. Načo to skúmaš, ak ti o nič nejde?
Keby si hned v prvom prispevku napisala "baby, dostala som do daru kabelku. Vraj bola kúpená v USA kamennom obchode. Ale nepozdava sa mi ta kvalita a celkovo dizajn. Viete mi nejaká skúsenejšia poradiť, ci sa jedna o fejk alebo originál? Nerada by som behala po ulici s cinskou napodobeninou..."
Lenže ty sa zavzdusnujes kvoli tomu, ze tu zenske netusia kontext. Ale netusia ho kvoli malo dodanym info...
PS: na prvý pohľad fejk, ta nekvalita z toho bije do oci aj cez displej. Keby za to moja žena dala viac ako 15eur, tak sa jej čudujem. A to by nesmela mať logo...
@autorka táto kabelka rozhodne nebola kupovaná v originálnej predajni, v kamennej mohla ale nie v guess. Vezmime do úvahy, že by sa 1 nepodarená kabelka dostala práve k tebe... ale čo ten štítok? podľa neho to budeme vedieť, musí tam byť msr kód a ak tam štítok nie je vôbec, tak odpoveď poznáš.
Keď má štítok QR kód, odmeňovať si ho do aplikácie a ukáže, čo je kabelka zač.
@struhanka myslím, že tu žiadny štítok nie je. 😂
Akože nevyznám sa veľmi do Guess kabeliek, ale Guess Los Angeles tak ako je na kabelke to logo asi ani neexistuje. Môžem sa mýliť. Je Guess by Marciano, ale toto asi nie. Veď nie je Guess Paris alebo Guess London ako značky.
@autorka na smiech je to, že nám to nenapíšeš. Po tom, čo som ťa poprosila o túto informáciu, tak si ma odignorovala a následne si napísala, že bola kupovaná v kamennej predajni guess aj keď si už vtedy vedela, že to nie je možné, keďže si videla, že tam nie je štítok.
Keby na mňa rovno zareaguješ, že tam ten štítok nie je, tak diskusia mohla skončiť, pretože bez štítku nie je originál kabelka.
@cocolino234 nejaky stitok odfotila vyssie do komentu
@petulda333 štítok fotila zo svojej tašky iná kočka.
@autorka znovu si na smiech. Mňa tvoja kabelka nezaujíma, každá jedna z nás ti obetovala svoj čas dobrovoľne, lebo sme ti chceli poradiť, pomôcť a nie sa ti vysmiať, že človeku nestojíš ani za 200€ originál kabelku, už keď si sa chcela zasmiať na úkor niekoho iného. Štítok môže mať hocijaký ty "dajaký" ja som ti napísala, čo má obsahovať a ty si ďalej nechala ľudí strácať čas tebou, aj keď si vedela, že to tam nie je. Tak si túto aroganciu odlož pre predavačky v ďalšej fejkovej predajni, ktorú rozhodne navštíviš.
@petulda333 to nie je od nej ale od janetinka. 🙂
@melanta ano,akurat som isla oznacit
@cocolino234 ze stitok dala ina zena
@cocolino234 myslím, že zbytočná energia. Autorka je evidentne dotknutá, že sme jej napísali, že asi dostala fejk a túto evidentnú frustráciu (jej komenty to priam kričia) si chce kompenzovať tým, že bude nás atakovať. Kašli na to.
Máš na štitku QR kod čo takto ho naskenovat a zistiť čo ti vyhodí?
Anonym - ak tam nemas stitok, nie je to original.
osobne si myslin, ze je to fake. nemas stitok a anii certifikat, tak zjavne nebude o com. no ta cena za fake ma teda poriadne sokovala, to ti poviem