Je to fake?
Ahojte baby,je to prosím vás fake?

@acrobaleno v tk maxxx nemas napodobneniny, ale originaly, ktore nepresli kontrolou kvality. Cize zle nasite detaily, rozmery nesedia, typ latky a pod. Po lopate original B-C kategorie a nie vhodny na priamy predaj za stanovenu trhovu cenu...
@vevesh a ja som si vždy myslela, že sú to napodobeniny. Každý deň sa dozviem niečo nové.😂
Akoby to nebolo jedno.Naco to komu kedy bude ci je to fake ci nie.Taketo komicke malichernosti riesit este k tomu u tejto ciganskej nevksunej znacky guess 😄
Podla mna original, guess je lacny sj v originali. Z koze je iba nejaka vyssia rada. Su pekne, ale na druhu stranu ich kvalita nie je nic moc. U nas guess predava original susedny obchod ( pracujem vedla toho) a tie kusky su niekde okolo 100- 250eur cca. Guess ma presne taketo podsitie. Zase nemozeme cakat kvalitu Hermes alebo Chanel.
@acrobaleno rada nakupujem z druhej ruky, kludne aj drahsie, ak je to kvalitne. Ale tieto veci prave preto, ze nevies zistis, ci je to original alebo z tk maxxu tovar 2.kategorie davam fakt pozor, aby som nezaplatila "nadramec"- lebo niektore zienky su sikovne. Nakupia tovar v tk maxxe za 30-40 eur a tvaria sa, ze dali 250e a za pouzitu vec chcu este stale 80e...🙈🙉🙊
Guess je vacsinou obycajny gumak a nie koza.
@orta to su mexicke pesos - unos 1850mxn je nejakych 95€
@prasiatko30 a kde vidíš tú menu prosím? ja vidím len "$ 1,850.00" a okrem jazyka na stránke nič o inej mene tam nie je.
@cocolino234 uz len koli tomu kolko stoji ta znacka a $je oznacenie aj MXN
@kiki68 ono je to tak, ja mam teraz Gueessku aktualne uz nejaky 4 rok ju denno denne nosim a keby som neoskrela rohy a zelezo uz nepreslo nejakym procesom, ze je uz viac cervene ako strieborne vydrzala dlho, dokonca som si ju chcela dat opravit u brasnara, ale vravel, ze taka nekozena sa ani neda, kupit novu, trochu mi zatrel rohy moridlom, inak povodna cena bola okolo 85 eur v ich obchode a v akcii som ju kupila za okolo 50 eur, to sa fakt fejky neoplati kupovat z takej lacnej znacky
@cocolino234 som myslela, ze len nekozene vzhladom k cenam, mala som troje a myslim, ze ziadna nebola kozena
@cocolino234 a ak si vsimnes ukoncenie stranky je .mx
Mam tuto znacku rada, akoze pacia sa mi prevedenia, ale teda nemala som odvahu si kupit, lebo zrovna je to znacka ktoru radi imituju, napodobnuju a mala som proste strach.

Guess je dost lacna znacka, podla vnutra vyzera byt original, presne take vnutra Guessky maju, mala som viac originalov