icon

Je to fake?

29. sep 2022

Ahojte baby,je to prosím vás fake?

Je to fake?Je to fake?
Strana
z3
zobaka
29. sep 2022

Guess je dost lacna znacka, podla vnutra vyzera byt original, presne take vnutra Guessky maju, mala som viac originalov

zobaka
29. sep 2022

@bela30 Guess nie su z pravej koze, to by boli ovela drahsie

vevesh
29. sep 2022

@acrobaleno v tk maxxx nemas napodobneniny, ale originaly, ktore nepresli kontrolou kvality. Cize zle nasite detaily, rozmery nesedia, typ latky a pod. Po lopate original B-C kategorie a nie vhodny na priamy predaj za stanovenu trhovu cenu...

acrobaleno
29. sep 2022

@vevesh a ja som si vždy myslela, že sú to napodobeniny. Každý deň sa dozviem niečo nové.😂

guliver19
29. sep 2022

Akoby to nebolo jedno.Naco to komu kedy bude ci je to fake ci nie.Taketo komicke malichernosti riesit este k tomu u tejto ciganskej nevksunej znacky guess 😄

kiki68
29. sep 2022

Podla mna original, guess je lacny sj v originali. Z koze je iba nejaka vyssia rada. Su pekne, ale na druhu stranu ich kvalita nie je nic moc. U nas guess predava original susedny obchod ( pracujem vedla toho) a tie kusky su niekde okolo 100- 250eur cca. Guess ma presne taketo podsitie. Zase nemozeme cakat kvalitu Hermes alebo Chanel.

bela30
29. sep 2022

@zobaka Ale ano, su kozene, samozrejme tie lacne nie su kozene. Niekolko kozenych som mala z original predajne a to som uz mala vela guess kabeliek, samozrejmez vzdy originaly.

vevesh
29. sep 2022

@acrobaleno rada nakupujem z druhej ruky, kludne aj drahsie, ak je to kvalitne. Ale tieto veci prave preto, ze nevies zistis, ci je to original alebo z tk maxxu tovar 2.kategorie davam fakt pozor, aby som nezaplatila "nadramec"- lebo niektore zienky su sikovne. Nakupia tovar v tk maxxe za 30-40 eur a tvaria sa, ze dali 250e a za pouzitu vec chcu este stale 80e...🙈🙉🙊

cocolino234
29. sep 2022

@bela30
@zobaka guess má aj vegan/faux leather aj real leather, takže sa dajú kúpiť oboje.

stanulienkat
29. sep 2022

Guess je vacsinou obycajny gumak a nie koza.

vevesh
29. sep 2022

@guliver19 no nie je, ak to chces kupit z druhej ruky ci predat...

prasiatko30
29. sep 2022

@orta to su mexicke pesos - unos 1850mxn je nejakych 95€

cocolino234
29. sep 2022

@prasiatko30 a kde vidíš tú menu prosím? ja vidím len "$ 1,850.00" a okrem jazyka na stránke nič o inej mene tam nie je.

prasiatko30
29. sep 2022

@cocolino234 uz len koli tomu kolko stoji ta znacka a $je oznacenie aj MXN

zobaka
29. sep 2022

@kiki68 ono je to tak, ja mam teraz Gueessku aktualne uz nejaky 4 rok ju denno denne nosim a keby som neoskrela rohy a zelezo uz nepreslo nejakym procesom, ze je uz viac cervene ako strieborne vydrzala dlho, dokonca som si ju chcela dat opravit u brasnara, ale vravel, ze taka nekozena sa ani neda, kupit novu, trochu mi zatrel rohy moridlom, inak povodna cena bola okolo 85 eur v ich obchode a v akcii som ju kupila za okolo 50 eur, to sa fakt fejky neoplati kupovat z takej lacnej znacky

zobaka
29. sep 2022

@cocolino234 som myslela, ze len nekozene vzhladom k cenam, mala som troje a myslim, ze ziadna nebola kozena

prasiatko30
29. sep 2022

@cocolino234 a ak si vsimnes ukoncenie stranky je .mx

kamlicek
29. sep 2022

Mam tuto znacku rada, akoze pacia sa mi prevedenia, ale teda nemala som odvahu si kupit, lebo zrovna je to znacka ktoru radi imituju, napodobnuju a mala som proste strach.

janinka007
29. sep 2022

Inak kedysi mal guess takýto vzor. Takže to nemusí byť fake, len nejaký leziak. Ja mam nejakú takúto priručnú srandu, ale to už má aj 10 a viac rokov.

adusa122
1. aug 2024

@nika_val ako to overit? Ked naskenujem qr kod hodi mi stranku guess.eu

nika_val
1. aug 2024

@adusa122 v tom prípade je to v poriadku
Keď ťa to hodí na oficiálnu stránku Guess tak to bude originál

Strana
z3