Je toto krásna žena?
Je to podľa vás krásna žena a ešte jedna pod otázka, vyzerá ako Megan Fox?

ja mam psychologicky problem uz roky neviem preco to mam, ked vidim takuto napichanu zenu, co vidis na tvari, licnych kostiach, ustach, ked vidim plastiky hlavne siliony- ked vidim obrysi tej umeliny tych silikonov je mi fyzicky zle, az na zvracanie, mam to uz par rokov neviem preco to mam, musim sa odvratit, nemozem pozerat telku, napriklad ked som videla pred tyzdnom daru rollins, bolo mi zle od zaludka- asi je to nejaky moj problem. cize pre mna je tato zena od srdca hnusna, je to moj nazor...a samozrejme jej to moze byt jedno...v rodine mam dievca co si picha hubu tak ze ma opuchnute gamby hore aj dole,aj lica napichane, nemozem sa s nou stykat, stale sa musim na to pozerat, je to strasne hnusne...asi mam nejaku poruchu 🙂 ale kym nikomu neublizujem kaslem na to
@hladamematku hmm neber to zle ale nemáš problém so sebavedomím? že (nehovorím konkrétne táto) ale, že sa akoby...,,bojíš/závidíš" krásnym ženám? nemyslím to zle, len ma zaujíma
Podla mna je krasna.
@hladamematku vyhladaj odbornu pomoc ;)
@vanilkovazmrzka uz aj bezim aj ty si pichnuta 🙂
fotku som prave ukazala manzelovi jeho doslovne "skoro som sa pogrcal" a kedze som videla fotky jeho byvalych ktore boli bohyne prirodzenosti je nas viac
@hladamematku Nevie čo je krásne :D (myslím to ako vtip/ironiu )
@hladamematku co som?
@uprimnazienka Zaujímavý komentár :D
@uprimnazienka To si myslíš len a len ty ja som nič také nepísala 🙂
krása je veľmi individuálna. v podstate sme všetky istým spôsobom krásne. táto baba je určite krásna aj ked sa odmaluje, pretože má pekne črty tváre. ale ktovie, ako pôsobí pri rozhovore, čo z nej vyžaruje, aký má humor a ako sa správa k ostatným, či je pokorná alebo arogantná, či je milá a charizmatická, alebo len prvoplánová vulgárna bábika. toto sú tie skutočné aspekty krásy a nie len ženy, ale aj muža. správanie 🙂
no, mne sa extra nepaci, asi aj ked je vseobecne povazana za peknu, asi ano je pekna,,, ale nie je mi nejako, ze velmi wau ,....zeby tie siroke licne kosti,,,, z tych co ste tu spominali, som si niektore dala do google,,a teda, aby som bola v teme, mne sa viac paci tato,, tiez si ju spominala -Adriana Lima,, ale mozno len na tejto foto,,,, 🙂
@uprimnazienka mýliš sa 🙂 to ako to je viem len a len ja ty nie 🙂
Neviem sa vyjadriť ci je pekná,pretože vidím kopu farieb a úpravu fotiek. Toto nie je real face , tak nakreslena je pekne až na tie zuby.
@sickynickyobsadene Filtre tam sú, to je jasné aj upravy
Keď ta takéto veci zaujímajú tak už si isto videla ako sa ženy vedia makeupom zmeniť. Čiže posudzovať krásu takou fotkou je od vecí.
A to ani nehovorím o nejakej "trapnej" vnútornej kráse.
@sickynickyobsadene Nemyslím si, že vnútorná krása je trápna, práveže je dôležitá, lebo čo z toho ked je niekto na povrchu krásny ked má škaredé srdce? no nič potom ten človek je celý škaredý a nič mu nepomôže
@uprimnazienka A zase si domýšľaš veci :D ja som sa len pýtala, či je pekná a vyzerá ako Megan to je všetko tak si nedomýšľaj medzi riadkami
@uprimnazienka Do hlavy nikomu nevidíš tak si nedomýšľaj 🙂
@uprimnazienka No predstav si, že bolo to len kvôli zaujímavosti o to či sa podobá na Megan alebo nie :D
@uprimnazienka A ty sa asi tiež nudíš ale tak dobre nechajme to tak lebo každá si ide svoje a nezhodneme :D nemá to význam
Je pekná nevidím na nej žiadnu chybu takto z fotky. Je super si ju pozrieť na obrázku, na živo keby prišla k nám do nejakej dediny boli by sme pyšní. Megan mi vôbec nepripomína a mužské črty nemá žiadne. Trošku neprirodzene mi pôsobia tie biele zuby možno mohli byt menšie. Ale to som si len naschval niečo musel nájsť aby sme jej tak nezávideli. Tak ale pre niečo je modelka, nie?
Tú pusu a zuby má dáke divné.

@hladamematku akože plastikou je ,,hnusná"?