Je toto krásna žena?
Je to podľa vás krásna žena a ešte jedna pod otázka, vyzerá ako Megan Fox?

Keby kazda priemerne pekna zena zo Slovenska mala operáciu nosa, dvihnutu peru a vyfotoshopovanu tvar plus vybielené zuby, tak by mozno bola este krajšia ako dáma na fotke. Fotka je cela urobená, ako aj pani na fotke. Od prirodzenosti to ma na km daleko.
Na Megan sa nepodobá absolutne, ma ine oci aj viac prednú sánku vysunutu, niečo ako Petra Lovely Hair.
@h2 Ja si síce tiež nemyslím veľmi, že sa podobá na Megan, možno trošišku :D ale inak mne sa Megan nikdy nepáčila, vždy mi ju kazili jej oči a tvár, akože črty, mi tam akosi ,,vadia" táto Claudia sa mi vidí krajšia, lebo ma krajšie črty a väčšie oči, čo Megan nemá a na nej mi to vadí :D ale jasné krása je subjektívna
Nie mne sa nepaci tiez tam vidim muzske crty.
Je krásna a ano podobá sa na Megan Fox, určite sa za ňou otočí kazdy chlap.
@barborachors Nesúhlasím s tvojím názorom. Choď do mesta a pozri sa na priemernú slovenskú ženu, ako vyzerá. Aj základ musí byť pekný, inak s ňou ani plastický chirurg veľa nenarobí.
@stanulienkat ,,j základ musí byť pekný, inak s ňou ani plastický chirurg veľa nenarobí." s týmto súhlasím
Áno, je pekná a nie nevyzerá ako Megan Fox
Nie je krásna. Zuby jej to dosť výrazne kazia, ani dokonalý mejkap to nevyrovná.
je tak zmachlená, že ťažko posúdiť, či je krásna... čo sa mi na nej ale vyložene nepáči sú ústa
Mne sa na Fox trochu podobá, prvú stotinu sekundy keď som uvidela fotku, som si myslela že je to Megan. A nepáčia sa mi ani jedna, ale krása je subjektívna.
je peona ale ma cudne zuby a pery,zuby ako keby mala predkus a sli bu jej vyskocit.Troska sa podoba na megan,ale tato napr nieje pre mna nicom vynimocna skor sa mi pacia ine typu zien.
Mne sa napriklad Megan fox nikdy nepacila.Skor angelina Joilie.
@elmivelmi Mne ani jedna :D skôr taká Ráchel (tá influencerka), Adriana Lima
Nádherná, jedna z najkrajších 😊 síce na nej vidno mierne úpravy, ktorých ja nie som veľký zastanca, ale je krásna, nič prehnané
Lima je pekna ano,Ale o aj iryna,No ale napriklad nasa,nova miss je tiez nie najkrajsia.Tak zvlastna.
@cindy22 A máš nejaké konkretne zákroky čo nezastávaš? myslím tak všeobecne alebo nejaký argument prečo upravy nie? (čistá zvedavosť pre slušnú diskusiu) 🙂
Pripomina mi brazilsku modelku Sampaio.
Neviem ci len vyzor maju spolocny, alebo aj nieco ine.
No,je krásne upravená,nalíčená....to áno.
Ale či je to krásna žena neviem.
Mňa irituje. Vyzerá ako by mala v ústach tie gumené cukríky zuby. Ostré licne kosti, špicatá brada, nos úzky ako spackana plastika. Možno keby nemala tak zmachlene oči a tie zuby, bola by pekná.
@aylinn Tak hej no :D zmenila sa istými úpravami
Ano krasna. Na Megan Fox sa mi absolutne nepodoba, mne pripomina Janu Mutnansku😀
Nemám nič proti úpravám, sama som už raz niečo podstupila, len sa mi nepáči keď to je vidno.
no mne sa napriklad nepacia upravovane pery.je to proste hroza.A hlavne ekd si zeny myslia ze je to prirodzene a nevidno to🙂
Pre mna nie je krasna.
Chyba jej zenskost, hravost, neznost...vyzera ako tuctova nakechlena zena
Je to hnusná žena ale estetické kliniky také ženy lubia

Megan má o 10 rokov viac. Ale aj tak je podľa mňa krajšia.