Je toto krásna žena?
Je to podľa vás krásna žena a ešte jedna pod otázka, vyzerá ako Megan Fox?

Ved na to narážam..skôr riešiť vnútornú krásu ako vonkajšiu...preto som to dala do úvodzoviek.
@sickynickyobsadene Aj ked určite nepopieram, že aj fyzická príťažlivosť je dôležitá 🙂 ale treba oboje aby medziľudské vzťahy fungovali
nie urcite nie mam to nefalsovane zdrave sebavedomie to skutocne nie to ktore sa skryva za omietkou, napichancami a silikonmi, dnes som mala velky vystrih so svojimi krasnymi prirodzenymi prsiami, mala som obtiahnute minisaty i ked nemam 50 kg a mam dokonca celulititidu 🙂 , nebola som samozrejme namalovana, lebo to nerobim uz dvadsat rokov, usmievala som sa mala som krasne vejarovite vrasky okolo oci, lebo milujem sa smiat, ale hlavne moja tvar sa hybe ked hovorim 🙂 🙂 Jeden muz so mnou z auta tak flirtoval, ze skoro nabural, na trznici mi dali uharky zadarmo 🙂, ,,,Ja sa citim velmi krasna ale ver mi som uplny opak toho co je na tej fotky a som na to hrda ...
ja som to sem nechcela napisat na supu, lebo som teba nechcela autorka urazit. Fakt je ten ze mi je uprimne od srdca luto takychto zien, je mi z nich fyzicky zle (ked tie zasahy vidim...ked nie a su jemne je mozne ze sa mi aj pacia) Proste zeny co vyzeraju ako fantomas...ako tato zena na obrazku, nie tym nezavidim 🙂 a zavist k zenam nepocitujem, dnes som pochvalila moju bankerku ze je krasna...nemam s tym problem 🙂 Takze neuraz sa prosim, mne je takychto zien luto, opovrhujem nimi a ano mam to uz roky hnusia sa mi. Tych par co mam v okoli a holduju tymto veciam, su vsetky do jednej zeny s velmi nizkou sebauctou , to je moja skusenost Je mi luto co sa so zenami stalo :-,) A najvacsia sranda je ked sa prestanu opichavat, ako im ta koza zvadne...to sa este len zabavim.. Zenana urovni si tieto veci nemusi davat, my sme taka velka dedina, my slovensko...proste tuctova baba sa tu opicha a mysli si, ze je beyonce..co ti poviem, ja ficim upne inak v zivote, A bola by si sokovana muzi sa za mnou otacaju este stale...
@hladamematku dakujem za vysvetlenie ale aj tak mi to v poriadku nepríde, keby v nejakých extremoch si taká, že povieš je to vyzerá hrozne chápem ale u teba mi to príde ako nejaký komplex alebo niečo, neviem, niečo psychické
ps: nemyslím to zle len mi to nepríde v poriadku
@hladamematku Podla mna sa ziadna takto sebavedoma a spokojna zena ako si sa tu vykreslila navyjadruje o inych zenach tak ako ty (aj ked su napichane), pretoze to pri takom sebavedomi a spokojnosti so sebou nema za potreby.

@slovakboy Tak ano tie zuby tam dosť vidno :D ale inak si myslím, že je krásna