icon

Je vám smutno, že končia prázdniny?

tilly
1. sep 2024

Je tu ešte niekto taký?

Každoročne chytám posledný prázdninový deň úzkosti z toho, že končia prázdniny.
Keď si predstavím, že zas u nás bude prevládať slovo "rýchlo", je mi zle.
Rychlo vstávajte, rýchlo sa oblečte, rýchlo ro školy, rýchlo zo školy, rýchlo úlohy, rýchlo tréningy a choďte už spať 🤢😭😪.
Zas ranné vstávanie, chystanie desiat, každodenné varenie obedov, buzeracie kvôli úlohám...
Zas sa blížia sychravé dni. Zas bude skoro tma. Fakt je mi smutno.

bublinka1426
1. sep 2024

@veronicka1901 ver ze pri detoch neskutocna usrpoa na case. a ked ti chyba kontakt vzdy vies vypadnut

danieli
1. sep 2024

@thirstymonk tak ano v tomto veku to bolo narocnejsie, ale zas bez obav aj vacsie deti su tazko mimo standardny rezim, ale aj na to je leto, akurat pri starsich detoch je vyhoda jednoduchsieho navratu rezimu

tilly
autor
1. sep 2024

@victoriab ja môžem ísť aj na desiatu v pohode, potom síce robím do večera, ale nemusím vstávať, môžem si ráno zacvičiť, nakúpiť, navariť, pohoda. Teraz budem musieť vstávať, venčiť, chystať a hlavne ma to večery stvu. Teraz sme každý večer sedeli na terase.

bublinka1426
1. sep 2024

@martinka13 mne preletelo aj toto leto, a nastastie.

bublinka1426
1. sep 2024

@kofa77 presne cez leto som ledva doma sa hybala na jesen sa ochladi budem akcnejsia

veronicka1901
1. sep 2024

@bublinka1426 áno, je. Ja ich nemám pri kom nechať, takže je to najlepšie možné riešenie. Ale občas chýba taká bežná vec, že pokecať s kolegami, ísť na obed... Sú to už roky.
Samozrejme, na druhej strane som za to veľmi vďačná. OCR ale napríklad nehrozí, však robíš z domu. Lenže ja som fakt od rána do večera prilepená k stoličke a makám.

bublinka1426
1. sep 2024

@victoriab zazitky mozes mat celorocne a urcite prijemnejsie ako 35 st.

bublinka1426
1. sep 2024

@veronicka1901 a nemavate moznost aspon 1 den do office? mnoho firiem to tak ma. ze sa dohodnete.

tilly
autor
1. sep 2024

@miskakyska toto je sranda. Ty si ako vygrcany rezanec z leta, ja zas keď dlhšie nesvieti slnko. V sychravom počasí som úplne bez života

lenka.25
1. sep 2024

Mladšej dcere dnes prišiel rozpis tréningov a zápasov , ešte čakám z tanečnej rozpis tréningov a len dúfam , že sa to nebude prekrývať . Mám doma maturantku a piatacka , čiže nás čakajú prijímačky na VŠ a osemročny gympel . Potrebujem skĺbiť s ich tréningami , doučovania a už teraz mi je jasné, že zas 10 mesiacov mi po práci začne druha šichta v podobe taxikára 🤯 . Nehovoriac o tom , že slnko uvidíme iba v televizii a to každodenne varenie , robenie desiat atd ….
Áno , mne budú prázdniny veľmi chýbať 🙁

thunderdome
1. sep 2024

Pre nás bezdetných sú prázdniny utrpenie keďže horšie chodia spoje, niektoré knižnice a pod. majú kratšiu otváraciu dobu, v TV idú len reprízy dokola, neni tolko politiky a diskusií politikov. Takže ja som rád že končia a najradšej by som bol keby to okrem škôl nemalo na nič iné vplyv.

lauricka
1. sep 2024

@mamina7070 to nie je celkom tak, autorka môže kľudne byť pracujúca, my máme troch školákov a škola je teror, s mužom oslavujeme, keď sú prázdniny, aj keď len týždňové, že chvíľu nie sú tieto povinnosti, ak keď človek chodí do práce, je to rozdiel, pre nás určite

victoriab
1. sep 2024

@bublinka1426 ja milujem kupanie a more. Je to uhol pohladu. Ja v zime dovolenku ani nevyberam, pre mna je to zbytocne. Ja sa tatarit po snehu nikde nebudem 🤣

thunderdome
1. sep 2024

@victoriab ja nemilujem more ale termálnu vodu a v tej sa môžem kúpať kedykolvek. Nepotrebujem na to ani leto ani prázdniny atď.

11bodka11
1. sep 2024

Baby ja vas obdivujem tie co rozvazate deti do skol v rannych zapchach, na kruzky. My byvame v malej dedine. Skolka a skola na vedlajsej ulici. Na kruzok deti nechodia, nechcu. Syn pride zo skoly o 3, spravine ulohu za chvilku. Nemavaju vela, nasa riaditelka je skor zato aby mali co najmenej uloh. A do vecera mame volno.

katka5161
1. sep 2024

Ja sa tesim. Namiesto budicka 5:00 mam teraz budíček 6:30. Tazka pohoda 🙂

kleopatra012
1. sep 2024

Ahoj niesi sama to isté prežívam aj ja

tilly
autor
1. sep 2024

@thunderdome ale zas nie sú zápchy v mestách...

tilly
autor
1. sep 2024

@lenka.25 maturantka ti menšiu nerozvezie?

helga66
1. sep 2024

Tiež nám je ľúto.. Bolo to také pohodove.. Ziadne nahanacky ulohy, skola.. Deti si aj citali knihy, chodili športovať, dovolenka, porobili v domacnosti co vedeli, vela novych veci sa naucili a uplne v klude.. Bude mi to velmi chybat

kvadrinkaaa
1. sep 2024

Tiez sa neláka ten režim, ale dala som si predsavzatie, ze budem lepsie organizovať naš cas🤣ja som na materskej, takze to, ze bude v jeden kus v škole je pre mna výhodne 🤣

thunderdome
1. sep 2024

A jaké rozvážať?
@11bodka11 ja nebývam v malej dedine ale v okresnom meste (nie velkom zas) a od prvého ročníka som chodil do školy pešo, bez rodiča. Decká išli v tlupách, v pohode odišli aj sa vrátili. V sprievode sme chodili len do škôlky aj to pešo.

victoriab
1. sep 2024

@thunderdome vidis a ja nie, kazdy sme iny

elia9
1. sep 2024

Aj mňa chytá úzkosť..s pozdravom učiteľka 😁🙈

thunderdome
1. sep 2024

Ja sa už teším na politikov. Konečne dnes už bol o 5 minút 12.

mandarinka555
1. sep 2024

Zase hádky...."furt dačo"😝 Kedysi chodili deti do školy pešo (nikto ich nerozvážal autom) 👎 Aj na krúžky chodili pešo...A žiadne výhovorky, že je to ďaleko, ma nezaujímajú...Dnes ide decko do školy len cez ulicu a matka ho tam vezie autom, to kde sme? A že dnešné deti nie sú rozmaznané? No aspoň 5% je v pohode, zbytok katastrofa👎

pimpa12
2. sep 2024

@bublinka1426 fungovali, ale načo by som tam dieťa dávala keď nemusím? Do obeda je s deťmi cez prázdniny muž, lebo pracuje po obede a po obede som s deťmi ja, lebo robím ráno.Cez víkendy sme všetci spolu.

wonder13
2. sep 2024

ja som bola včera psychicky na dne. Mám malých škôlkarov (reťazová materská), mladší nastupuje dnes 1x a prišlo mi moc,moc ľúto že už nám konci to pekne obdobie. Aj som si poplakala. A mám z toho dosť stres ako to zvládneme tie rána, adaptáciu , ja pomaly návrat do práce....

silvike
2. sep 2024

@tilly Tak praveze u nas odpada kazdodenne varenie obedov. Ved to som praveze musela riesit cez prazdniny, ked boli deti doma. Teraz budu mat obedy v skole skolke. Treningy boli aj v lete, tu sa nam nic nemeni, mozno casy sa utrasu. Akurat pribudne dcere nastroj, od toho mala 2mes. pauzu. Inak, aj cez leto sme sa dost naplasili mam pocit, hlavne skrz treningov detí. Ale to ranne vstavanie bude kapanek problem, to ano.

lenka.25
2. sep 2024

@tilly nie, lebo vôbec nemá čas . Tá je rada že stíha svoje mimoškolské aktivity .