icon

Je vianočná výzdoba v polovici novembra skoro?

16. nov 2024

Baby to co ako? Ci to len u nás tak? Všade v okolí už dávajú na domy vianočnú výzdobu a svetielka. A co ma najviac zarazilo ze mam plný fb vianočnej výzdoby vnútra a stromčekov. Ako dobre každého vec. Ale nie je to skoro? Véd je ešte len 16ty november a už mať stromček vyzdobený mi príde zbytocne skoro....

Strana
z2
kamatopo
16. nov 2024

Mne je to osobne jedno, ale ja až prvú adventu nedeľu. Veď načo som robila jesennú výzdobu, keď si ju nemám užiť 😉

bessie12
16. nov 2024

@reanda co si pamätám, tak my sme mali len umelý stromček. Ešte taký ten s par vetvičkami z blšaku kúpený od nejakých rusov 😁 ale malo to vtedy svoje čaro. Rada spomínam na tie časy 🙂

ivik4
16. nov 2024

Zboznujem Vianoce ale ano pre mna by to bolo skoro a cele to caro Vianoc by sa aj vytratilo kym ozaj vianoce budu. Mne je to ozaj jedno ze niekto ma, kym to nemam na ociach u seba doma denne ale pytam sa to tiez.
U nas zacnu ,, vianoce" na Mikulasa... tesim sa 😇

1ryba
Odpoveď bola odstránená
hederamonstera
16. nov 2024

Nova doba😄 dnes musis vsetko co najrychlejsie, hlavne na socialnych sietach sa cudujem, ze este neni velka noc, aby boli prvi a najcool.
Mne to je v podstate jedno ale teda som velmi zvedava co bude o par rokov😂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
cina1
16. nov 2024
oli18
16. nov 2024

Nedaleko nas uz maju osvetlene aj vyvysene zahony v zahradke 🙉

hankab
16. nov 2024

Dlho mi to prekazalo, ked pomaly v septembri boli uz vianocne reklamy v telke. No cim som starsia, tym ten cas tak hrozne leti, ze zaciatkom novembra precitnem, ze o necele 2 mesiace su vianoce. A zrazu je po nich. Tym nechcem povedat, ze mam stromcek postaveny uz mesiac 😅
Ale tiez uz pomaly vyberam adventny veniec a premyslam kam pojdeme kupit stromcek. Prejde to ako voda cele zase a uz bude po vianociach.

slavomira236
16. nov 2024

Naco budem natahovat vyzdobu tak skoro ked my zapalujeme svetielka az tesne pred stedrovecernou vecerou. Ide sa vecerat zapnu sa svetielka. Preto ai strom robim 23 vecer.

pralinka25
16. nov 2024

uprimne, mne to vsetko uz lezie na nervy. ano kazdy nech si robi ako chce ale na druhej strane to ovplyvnuje aj mna. ked na mna doslova bliakaju vianoce uz od septembra vsade mozne, tak kym pride december som nimi tak presytena ze uz na mikulasa mi doslova lezu na nervy a nechce sa mi ani vianoce vobec mat. uplne sa stratilo to caro, atmosfera a vsetko. vadi mi ze v januari uz sadia vsetci hyacynty lebo vsak uz jar. ze v auguste su vsade tekvice ked je este leto skratka uplne mimo kalendara aj vsetkeho. ono by to bolo v pohode keby to ludia mali sami pre seba. lenze vonkajsia vyzdoba ovplyvnuje vsetkych naokolo a nie kazdy chce mat vianoce uz teraz. vadi mi to aj v obchodoch.
nerutim sa z toho ale je to na grc pretoze sa tomu vazne neda vyhnut aj ked by som velmi rada. clovek sa nemoze zabarikadovat v dome a nevnimat to. chces nechces bombarduje ta to vsade.
dnes uz ludia nedokazu na nic cakat. vsetko instantne zaraz a hned bez ohladu na vsetko a vsetkych. a to som clovek ktoremu vadi vazne malo veci. ale toto je jedna z mala veci ktore ma otravuju.

alenka58
17. nov 2024

mne sa páči výzdoba, je už ponuré počasie a výzdoba to osvieži, to neznamená že neoslavujú sviatky v potrebnom čase

bucko555
17. nov 2024

Ja tiež pomaly vyťahujem ...v decembri budem mať toho v robote moc, medzitým lekári nejaké akcie a nech si to viem uzit nie sa potom naháňať

marca12
17. nov 2024

Svetielka uz ideme aj my davat. Ale ja to davam kvoli tomu,ze uz je skoro tma a mam z toho depku,tak nech mam aspon svetlo okolo seba. Na vianocne ozdoby je este skoro. Aj ked ludom uz kvalitne vyhrava,niektori zdobia uz v polke novembra

guudy
17. nov 2024

My sme tento vikend zazimovali balkon, ale kedze je potom taky smutny a tmavy, tak sme rovno vymenili za vianocne svetla. Nie kvoli vianociam, ale kvoli sebe 🙂
Inych neriesim vobec. Naco aj. Kazdeho osobna vec.

unicornlady
17. nov 2024

Mne sa veľmi páčia svetielka. A už som nejaké videla. Je to také príjemné v tej tme.
Ale aj v lete sa mi páči, kto má napr. na terase svetielka, alebo niektoré kaviarne tiež mávajú vonku farebné svetielka.
Vianoce prebehnú rýchlo a keďže ani ten sneh veľmi nebýva, tak sa človek nestihne naladiť.

hederamonstera
17. nov 2024

@pralinka25 uplne s tebou suhlasim. Tym, ze ludia nevedia na nic cakat, vytraca sa caro vsetkeho

andrejka1974
17. nov 2024

Je to skoro u nás sa stromček ozdobuje 23.12. a to je všetko naša výzdoba ešte pár svetielok vonku

barka1
17. nov 2024

@pralinka25 tlieskam a plne suhlasim

kacena2022
17. nov 2024

Podľa mňa je to ešte skoro vyťahovať vianočnú výzdobu.U nás zdobíme stromček deň pred vianocami a ja ešte nemám ani žiadny darček kúpený na Vianoce ani napečené nič.Ved ešte je na všetko čas.

summerfeeling
18. nov 2024

Mne osobne sa to páči, keď je všetko vyzdobené hoc aj v novembri. Pre mňa nie sú Vianoce o drahých a mnohých darčekoch. Pre mňa je to krásne obdobie, plné svetielok, vianočných rozprávok, času stráveného s rodinou. Načo kto rieši, prečo má sused takú a hentakú výzdobu. Ži a nechaj žiť 😉

zuzi0911
18. nov 2024

Pamätáte si kedy sme netrpezlivo cakavali na prvú vianočnú reklamu v TV? A vtedy sme si uvedomili ze coskoro a naozaj čoskoro budú Vianoce....
Lebo sa začali aj obchody zaplňať atď...
Teraz od augusta niektoee obchody majú vian.tovar,reklamy yz ani nie sú vianočné skôr zimné a od októbra...proste to čaro sa úplne vytratilo ..aspoň mne ...my zdobíme síce pár dní pred Vianocami, ale už mi to nepríde pekne ....lebo kde sa pozriem tam výzdoba, tam svetlo atď.....

Ale ak sa z toho niekto dokáže tešiť 3 mesiace tak ho obdivujem a to ja Vianoce milujem .možno, že milujem na nich práve tu krásnu ,pomalú, voňavú atmosféru

nelka93
18. nov 2024

Už mám nainštalované svetielka na balkone, zatiaľ nesvieti, ale bolo pekne počasie, tak som sa hrala. Rozsvietim na prvú adventnu a aj stromček vtedy. Keď niekto chce mať už mesiac tak nech ma 🙂 je to jeho vec predsa

ailiba
18. nov 2024

Ano skoro... Na druhej strane, co pocuvam a citam, vacsina ludi uz ma davno pokupene darceky🤷‍♀️... Tak neviem. Ta vianocna vyzdoba sa v obchodoch robi na to, aby zakaznici kupovali.

bielasovicka
18. nov 2024

Jasné že je skoro. Zas nejaká nová móda. Jeden vymysli, a ostatní opakujú.

miriamzba
5. dec 2024

@anjelicek26 nádherný spinkáčik ❤️

Strana
z2