Je všade cenzúra proti písaniu o protestoch?
Aj tu? Je všade cenzúra že nepíše o aktuálnych protestoch u nás proti zmenám fickovcov? Do basy s nimi!
@roja01 mozno preto, ze u nas nie je vymozitelnost prava a vsade je rozlezena Ficomafia. Nad tym si neuvazovala? Alebo nebolo cim?🤔 V normalnom state funguje sudnictvo. Problem je, ze my nie sme normalny stat.
@annm81 ona to nechce chapat. Uz sme jej to niekolko krat vysvetlili. Ona si pojde svoje.
Inak kde byvaju rozpisane tie protesty? Lebo vzdy sa docitam az po nich, ze boli. Tento tyzden som chcela ist a dnes citam, ze bol vcera....
pani Beňová, by si mala uvedomiť, že zastupuje SR a robí meno Slovensku vo svete, má pôsobiť reprezentačne a demokraticky. Nemá obhajovať mafiánske kroky svojej strany.
Odkaz:
Po tomto čo ste predviedla pani Beňová, odstúpte!
Ja nie som ani ficovolič ani Matovič ale tebe dobre šlahá na hlavu.
Veď si zapni večer správy, furt to dávajú, Markíza, joj, TA3, zakaždým keď je protest je to v tv.
A na tomto tvojom odkaze beňovej sa môžem akurát tak schuti zasmiať, určite si to tu prečíta.😁🤦
@annm81 skus pohladat kde maju a ako sa vola ta institucia, ktora sa v zapadnych krajinach zaobera specialnymi trestnymi cinmi. Ja som nic nenasla.
V podstate kazde vynimocne postavenie a moc vedie k zneuzivaniu a k manipulacii.
Nikoho nezavrhujem ani nepodporujem, len logicky uvazujem. Skuste sa na veci pozerat nestrane a ulavi sa vam vo svojej nenavisti voci urcitej skupine obyvatelov. Vsetci politici su vystaveni lobingu a korupcii a odhadujem, ze je iba mizive percento tych, co to ustoja. A je jedno ci sa jedna o liberalov, alebo konzevativcov, alebo inych.
Však informujú média o protestoch.
V skutočnosti je to tak, že na Slovensku nie je žiadna cenzúra v novinách, a tie protesty na nich sa zúčastňujú ľudia, ktorých organizuje PS, SaS a KDH (to sú strany, ktoré získali vo voľbách dosť slabú podporu, aj ich programy). V našom meste, že bolo na proteste okolo 1 000 ľudí (aj to väčšinou študenti, ktorí tu študujú) a býva tu necelých 80 000, takže to je nie nejaké rozhodujúce percento. A napr. v BA číta herečka, že prípady z prokuratúry budú riešiť noví právnici a večer v TV hlásia, že tí istí. Ja by som nato vôbec nešla.
@pkgirl30 si schopna to mentalne pochopit? Alebo je to pre teba ok?? Tak ako ostatne chatovice. Presne toto prave prebieha.
prestante s tou mafio ved oni vsetci su v podstate mafia!!!! ja pozeram na to ci nam budu zvysovat dane, dph, odvody atd...taktiez pozeram nato ze hadam uz zacnu robit nieco s tym zdravotnictvom, matky osamele a najzranitelnejsia skupina to je na smiech co sa im dava aka podpora a presrante s tym zapadom,....KED JE NA ZAPADE LACNEJSIE TAK TO SA NEDA ALE CO JE HORSIE TAK TO SA HNED VIE NA SLOVAKOV POVEDAT VSAK?muz spolupracuje aj s nemcami, aj s francuszmi rodinu mam v taliansku dlhee roky a poviem vam ze MY SME TU NAJVACSI DEBILI, lebo my tu robime najviac robime na cely zapad a zdieraju nas ci je to tesko, lidl, sluzby, CHODTE DO RIMA a zaparkujete tam viet kolko to tam stoji??1 EURO!!!!! CHODTE TU DO BRATISLAVY A ZAPLATTE SI PARKOVNE, mate tri eura na hodinu tu je z toho biznis a kde sa pozrem sme len ozobracovani!!!! cakam tiez ze zvysia konecne PN neni myslitelne aby bola 25% prve tri dni...su tu matky s detmi a ludia osameli ktori proste ochoreju!!!! neni myslitelne aby boli taketo pnky. a dalsie a dalsie veci tak prestante citat blaboly tkore nam tu pisu mam pocit ze maju novinari pisat en to ze ako sa tu mame dobre, kolko MY MAME SVIATKOv a podobne blaboly...dokonca ze ako sa nam tu nechce robit..no urcite na zapade sa im nechce rrobit, v kancelariach vase pipacie karticky neexsisstuju!!! tam by si to nedovolili dat takym francuzom do kancelarii ze pipnite sa kedy ste dosli a kedy ste odisli ale to je to najmenej..ale aj to je to ze co tu z nas robia zahranicne firmy
@stanulienkat, ano na zapade je vymozitelnost prava podmienena vyskou konta na uctu. Ano, iba som o tom citala. Ale mozno mas vlastne, ine skusenosti.
Este skus povysit svoje ego podobnou poznamkou o mojej mozgovej kapacite. Ja sa na teba nehnevam, viem co sa nas vsetkych snazi ovladat. Skus vedome mysliet opacne, s laskou. Aj ja sa snazim.
@roja01 co sa nas vsetkych snazi ovladat? Noze prezrad! Ci staci relativizovat a bagatelizovat? O akej nenavisti tu pises? Tej co siria predstavitelia sucasnej vlady? Presne takto sa dostavaju k moci autokrati. A na zapade-len tu vedla, 80 rokov sme zili v spolocnej krajine. Maju omnoho lepsie fungujuce skolstvo, zdravotnictvo, doparvu... Poznamka o vymozitelnosti prava na zaklade vysky konta je priznacna pre nasu krajinu, nie pre zapadne vyspele sudnictva..
Dievcata obdivujem Vas ze v tom este vidite zmysel, a robite aspon to ze sa tam idete postavit … Ja som stratila nadej tieto volby, ked som po rokoch nadeje ze sa to tu zlepsi, pochopila ze ak tam nebude Meciar, bude tam Fico, ak odide Fico bude tam niekto dalsi… tu nejde o zmenu “ garnitúry” nam by trebalo zmenit polovicu obcanov slovenska aby sa tu nieco zmenilo … ano je to bolestive tvrdenie, ale je to tak .. 😔 naco su tie protesty ked slovensko ukazalo svoj inteligencny kvocient? Proste chceli to, maju to .. kym bude tych jednobunkovcov co toto volia viac nez tych co maju rozum, ine to tu nebude. A to som Slovensko tak milovala … ale začínam ho neznášať 😢
@pkgirl30 prečo pustili Fica, Gašpara ? Lebo chobotnica je rozrastena vsade, za nakradnute miliardy sa im podarilo spustit "vojnu v policii", lebo maju svojhu kupeneho (alebo vydieraneho ? ) 363GP, ktory cely zmysel institutu GP zuzil na rusenie obvineni smerackych vagabundov...lebo tato krajina je pretkana justicnou chobotnicou...a co je najhorsie, hlupi a jednoduchi ludia s vygumovanou pamätou sa nechavaju obalamutit a prestieraju vo volbach cerveny koberec zlodejom a mafianom
Nie je to vylúčené pri súčasnej garnitúre
@martinka13 lebo pri tej minulej nebola vsak????
Korupcia je nielen na Slovensku, však keď si prečíta len zhruba, čo robí Bidenov syn, tak to je tiež nie vzorové.
Mňa tak zaujala veta "ved viete v akom stave je nasa ekonomika po predchodzej vlade." ... a v mnohých obmenách ju čítam často... a stále sa mi natíska otázka - ako mohla táto nová vláda, v tak devastovanom rozpočte, ako to neustále prízvukuje, nájsť
dodatočných 220 miliónov eur na príspevky pre dôchodcov. Veď to nie je 220 eur. Ale 220 miliónov! Haló?
@roja01 ja sa tiež snažím uvažovať logicky. Ale pri tejto sebranke je to ťažké. Nič nevysvetlia. Proste nás majú všetkých za plebs čo má držať hubu a krok a nie uvažovať nad tým čo robia. Však ok, chcú zrušit špeciálnu prokuratúru, ale nikde som od nich nepočula, čo so živými prípadmi čo riešia. Presunu sa? Ak áno, začnú sa procesy odznova? Úplne od nuly a my to máme zase platiť? Ja týmto veciam nerozumiem. Som skôr na ekonomiku a neleze mi do hlavy, prečo chcú šprtať do protimonopolného úradu ktorý funguje dlhodobo dobre a zabránil už viacerým fakt že prúserom. Zase ako pri nich obvyklé, vysvetlenie nula bodov. Nestojime im za to. Áno potom samozrejme že vznikajú pochybnosti, že čo tým sledujú?
@minimie Včera večer v TV na Jednotke bolo v správach, že prípady zostanú tým prokurátorom, ktorí ich riešia.
Ja som bola vcera protestovat. Aj s troma malymi detmi. Deti vedia preco sme tam boli, aj sa zapojili krikom aj spevom hymny. Maju jasnu v tom, ze fico patri do basy a kvoli comu. maju v aj v skole ukrajinske deti a jednoznacne stoja na ich strane.
Hovorim si tak, skoda mojich deti pre tuto krajinu.
Ale nestracam nadej, lebo NEBUDEME TICHO.
🙂
Ja som tiez bol vcera vecer protestovat, hoci to mam relativne daleko. Protesty pravdepodobne nic nezmenia (Fico uz asi nespravi tu istu chybu ako v 2018 ked odstupil), ale ten aktivny a velmi viditelny odpor je dolezity signal.
@hendikep napisala si to velmi dobre. Ficova IV vlada sa nedostala k moci nasilim alebo podvodom. Bola legitimne zvolena v demokratickych volbach - ludia to tak chceli. Aj Ficovi volici vedia, ze kradne, lebo aj oni by kradli keby mohli. Im to nevadi. Zavist, chamtivost , zadubenost, obmedzenost.. ale skoda hovorit. Treba pochopit, ze tie kratke liberalne demokraticke vlady, co tu boli, boli vlastne anomalia, omyl. Vacsinu casu tu vladol Meciar a Fico (a presne tak tato republika aj vyzera). Vlada zlodejov, vrahov, banditov, mafianov je normalny stav tuto. Treba pochopit, ze Slovensko je mentalna diera, myslenim niekde hlboko v minulosti, nie v 21. storoci. A toto sa tak skoro nezmeni (najsikovnejsi mladi odchadzaju do zahranicia a na zadubenych dochodcov nema kto robit a tato spirala sa bude len zhorsovat a zhorsovat).
@cubo2 no ved … čiže nejaké protesty nezmenia nič … presne preto lebo FICO BOL DEMOKRATICKY ZVOLENÝ , čiže áno nesúhlas môžme vyjadriť ale je to prd platné lebo to čo on teraz robí vo vláde je stále niečo s čím väčšina obyvateľov slovenska súhlasí … kľudne príjmu aj vyššie dane a všetko ostatné, a nastavia chrbty, hlavné je predsa že ochránili Slovensko pred PS a LGBTI ktorá je najväčším súčasným problémom Slovenska 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ to proste človek nepochopí … mám strašný hnev už v sebe že ako môžu ľudia byť tak nekonečne sprostí keď už to mám tak povedať…. tupé hlavy proste 🤬
A najhoršie čo ma štve, že niekedy sa Fico mal aspoň potrebu skrývať a hrať pekného , ale už aj on pochopil že proste tá slovač je tak tupá sebranka že vyjde video z chaty, a nepohne to s nikým z jeho voličov.. proste teraz v dobe inflácie , vojny, kríz všetkého druhu tam on nabehne a prvé čo rieši sú tresty za korupciu a rušenie ŠP… najdôležitejšie problémy Slovenska … a nemusí nič nikomu vysvetľovať .. jeho voliči kapacitu mozgu nato nemajú a názor ostatných ho nezaujíma
@miriam11 a ty od Fica a peleho a Danka očakávaš čo? Lebo ja od PS.kdh a sas očakávam pravý opak....pravdu.spravodlivost.krajinu bez korupcie.pravny štát pozdvihnutie zdravotníctva.skolstva.napravu veci.ktore totálne nefunguju......vadi veľmi.ze nemám viac čas písať.?od rána sme sa na sále nezastavili a ešte niet koniec...
@petronelag v to dúfam, len uvidím či sa tam nenájde priestor na nejaké obštrukcie zo strany obžalovaných. Ale dík za info, nezachytila som. Ešte by mohli vysvetliť dôvody pre zmenu trestneho zákona a prečo to všetko tak nutne potrebujú v skrátenom legislativnom konaní. A ten protimonopolný úrad, nechápem. A kopu ďalších vecí. Uvidíme aká bude ochota vysvetliť a zdôvodniť.

@stanulienkat Vidíš to, a tu je rozdiel medzi nami...ty mi želáš aby som si to súdnictvo okúsila na vlastnej koži....v živote by som nikomu nepriala nič zlé lebo sa to väčšinou otočí...nie si ničím lepšia ako tí Čurilovci čo chceli Santuvej podpáliť auto