Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@sportpark - nemas doma ockovaci kalendar?
@chani - krasne priberate, my sme tiez boli take drobatenko, mal 2550 g pri narodeni... a 45 cm... dnes mal 5580 g a 58 cm 😝 Ma dva mesiace... Sa smejem, ze zdvojnasobit porodnu hmotnost v 6 mesiacoch... Max to dal v 6 tyzdnoch... ale odvtedy spomalil...
Babule inak musim krpca pochvalit, vcera spal idealne 22:00 - 03:00 - 08:00 a potom este do desiatej potiahol 😎 Sa mi ani nechce verit, ze je to moje dieta, taky je dobrucky. Aj ked dnes zalomil uz o deviatej, tak uvidime, nejaky je unaveny...
Inak mne Max stale nedviha poriadne hlavicku. Teda na rukach uz ju pekne drzi a malokedy sa kyve, ale pasenie konickov nula bodov. Lezi ako zaba rozplestena, maximalne zdvihne nad podlozku tak 2 cm hlavu... ako ste na tom vy???
@anjelicek26 ....drobcek tiez nedviha hlavicku,rad spinka na brusku tak hned lahne,no a pred papanim len hlada cecik a ked sa mu nepaci tak place ale nezdvihne iba otaca...
@j.a.j.a.j.a - krasna fotka 😵 Mne sa maly snazi dat do pohybu len ked si ho polozim na hrudnik - snazi sa dodriapat na prso, celkom mu to ide, kyve sa dozadu a dopredu, sucha sa do strany, strasne smiesne to vyzera 😅 Ale väcsinou to prso nakoniec najde aj v polohe brucho na mojom bruchu 😎
Ahojte, v dnešnej poradni sme mali 5430g, takže som spokojná. Aj lekárka nás pochválila, že sa držíme.
Už sme si objavili ručičky, tak ich má stále v puse pomaly až po lakte. 😀
Hnis z očkovania už vytiekol a už sa mu robí pekná chrastička. Potom sa mu urobí jazvička alebo nie???
Aj my máme problémy s hlavičkou, nechce sa mu. Trošku pozdvíha, potom zalomí a už len plač. Vraj ho mám stále točiť smerom k slnku a on ju začne dvíhať za slnkom ako slnečnica. Aspoň nám tak povedala lekárka. 😉
@jarus8 - Saska ma jazvicku po TBC ockovani.
Hihi, my mame dalsiu poradnu az v 7,5 mesiacoch, dovtedy nejaku hlavicku nikto riesit nebude 😝 Ja sa tesim z inych pokrokov, zacina sa nacahovat po hrackach, na deke bucha do veci ako blazonko a ked vidi kolotoc nad prebalovakom, je vysmiaty ako slniecko 😵
@anjelicek26 dakujem 🙂 tak to mame papkacov 🙂 tiez hlada kym nenajde 😉
@jarus8 ...s tym slnkom....na tom nieco je,ked grgame tak drobcek kuk von oknom,mame tam strom a taaak ocka vyvaluje 😕
@jarus8 ...zostane jazvicka po TBC.
@j.a.j.a.j.a - rozdiel dva mesiace a co to urobi
https://www.youtube.com/watch?v=Wl4QRFGASdwhttps://www.youtube.com/watch?v=0SNoj38ziYI@anjelicek26 anielikovia krasny 🙂 rastu jak z vody 🙂 ..drobcek ma dnes 8mesiacov 5200g a 59cm
Ide ti ten prvy link? Som to nahrala radsej znova
https://www.youtube.com/watch?v=DxUSg2tCDAQNechapem, ze mohol byt taky malinkaty...
@anjelicek26 Maximko je zlatunky, pekny macko je z neho 😀
ahojte maminky ja sa len idem pochvali.mame 6,5 kg.papkacik riadny😝
@deniskateniska tééda to čím ma mama kŕmiš?🙂
@anjelicek26 ani moja nechce dvihat hlavicku ked pasieme konickov..to su ine revy..aj lekarka povedala, ze to treba cvicit, lebo ze nas posle na nejake cvicenie..ale vobec sa jej to nepaci..ked ju drzim na rukach tak hlavicku drzi pekne, ale takto ked je na brusku tak ani za ten svet..
ahojte.tak z nasej koliky sa vyvinul asi zapal mocovych ciest cakame na vysledky behame po doktoroch ☹ maly je uz zniceny z tolkej bolesti neviem ako vydrzime do pondelku .
@katka512 Nooo ja davam ten obyčajný...Zelený znak tam je a cez den aj v noci mu davam 120ml ale nechce mi spinkat a o hodinku pyta zase..Asi mu budem musiet dat 150ml, lebo je velky hlados...:DDDD Ale zistila som,ze ked pije z AVENT 1 cumla, tak mi zaspi aj cez den, no ked z 2 tak je o tu hodku hladny...Ja uz neviem co mam robit.. Dr. mi povedala ze pribral za 2 tyzdne 500g...Ze je to vela, tak nechcem mat SUMO dieťa....Mám mu dať viac alebo ostať na 120ml?? A skusim s nou porozpravat o tom NU proti kolikam, som zvedava na co sa mi zase vyhovori :DDD
@anjelicek26 Kupanie Maxa nema chybu, inspirovala si ma ku kupaniu vo velkej vani. Je krasny.
Baby, mam dost hlupu otazku, ale co znamena pasenie konikov, oveciek, barancekov a pod.? Moj otaca hlavicku na brusku z jednej strany na druhu, aj ked traslavym sposobom - to je ono?
@kucierka24 No Ahoj ja by som mu viac nedavala podla mna nez 120ml mozno vecer pred spanim tych 150ml ale davaj mu len cumlik Avent 1 lebo v avent 2 ma asi vacsiu dierku lahsie mu to tecie a nemusi sa tak namahat rychlo to vypije a ani si neuvedomi ze sa napapal.Lebo ja som zo zaciatku davala malemu flasu Chicco za chvilu to mal vypite a stale by pil a aj ztoho ho bolelo brucho lebo sa nahltal.....potom som mu kupila od MAM tu antikolikovu flasu a ta je perfektna tazsie sa mu taha takze mu to dlhsie trva a aj sa viac unavi skorej zaspi..... 😉 😉 Dobre flase su aj Tomme Tippe a predavaju ich aj tu na MK.
@kucierka24 Ja co mam tie male Avent flasticky tak sa mi tam tie cumliky zdaju odost vacsie ako na tej MAM
pred par dnami som sa stala svedkom nevsedneho zazitku... nuz... lahka hlava sa lahko dviha... 😀
lebo nasa Luci ma v dvoch mesiacoch iba 4100 g. 😒
aj ell včera zaspala 21 30 a spala do 4 30 a potom este do 800 krasa ale to asi preto lebo spala len asi 1 hod za celý den.......
kacurienka ja davam v noci az 180 mi vypije....a inak 150 ml alebo 120 ml uz viem asi kolko kedy vypije............
@fatimuska podareni ste 😵
@sofinka2009 daj potom vediet ako ste dopadli, drzim velmi palce
@niga ano to je ono 😉
@hori Lucka je zlatucka, nasa mala pri 2m a 2t vahu 4,68kg a len malokedy sa jej podari takto pekne zdvihnut hlavicku, skoro vzdy reve ako tur 😀 ale ked je na nas, tak ju zdviha pekne len to brusko eee
@sportpark už toľko papáte? moja chce byť asi modelka, cez deň tak max 90 -100ml a v noci 120 ml, ale začala sa mi budiť častejšie v noci na hlad, no čo keď viac spapať nechce 😒 , pri akom mliečku ste nakoniec ostali? ja už sa teším na príkrmy , už si odratávam do prvej mrkvičky 😀

@desmodka 😎 😎 😎 😀 😀 😀 jasneeeee aj nabuduce