Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
caute kocky
viem, ze ste tu vo velkom riesili babysatky, poprosim vas, hodte sem este raz linky, ktore satky mate
tiez si chcem nejaku poriadit, ale este netusim aku
dakujem
ahoj kočky, dnes sme boli na prvé očkovanie - rev ako pavián , máme 4,8 kg
o tom grganí - som čítala, že stačí ak si bábo raz za deň poriadne grgne
kočky, dávali ste očkovať proti rotavírusom ? ak áno, nemali malé nejaké reakcie ? a ktorú ste dávali tú dvoj alebo tú troj dávku ? neviem sa rozhodnúť a u nás v dedine to ešte nikto nedal, ani doki nemá zatiaľ skúsenosť
@miculienka my budeme davat proti rotavirusom, ale asi az v septembri, tak zatial neviem. Bude to ta dvojdavkova. Co viem, tak fatimuska to uz maju za sebou
@miculienka reakcia nebola žiadna a máme prvú dávku za sebou a o týždeň nám dajú ešte jednu🙂
@miculienka v rakúsku je to prvé a povinné očkovanie, tu sa očkuje na tri krát, už máme dve za sebou a reakcia žiadna, v septembri nás čaká prvá ihla už teraz mám bobky
Inac ja som zblaznena do tychto fusakov 😵
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
@weirdo - su nadherne, ale ta cena, predsalen 😝 Ja som dnes kupila fusak ( a novy kocik 😝 )
@miculienka - ockovat nedam, Saska bola a prt to pomohlo, ked mala pol roka sme boli aj tak v nemocke na infuzkach. Slo to nou horom dolom. Takze o com 😠
Ku grganiu - Max v noci negrga skoro nikdy, cez den tiez nie moc... Asi to nepotrebuje... A behat s nim pol hodinu teda nemienim. Vobec ho to totiz netrapi 😅
Inak mame taky co ja viem, ci je to problem, to dieta uz par dni nema skoro vobec hlad. Pije o 1/3 menej ako predtym a prso ho vobec nezajima. Cele doobedie sa nekoji, len o deviatej ako vstane, o dvanastej si laskavo 5x cucol a zaspal, spokojny a kludny. Nechapem ho. Aj v noci zrazu spi prvu cast 6 hodin v kuse a to vypije miesto 150 co pijaval len 90-110. Je toto vobec mozne??
@anjelicek26 - tak na detoch sa najlepsie zaraba 🙂
ja som mala strasne stastie ked som kupovala fusak pre ninku a tomasko bude mat po nej, akcia -50% len za to ze bolo leto, tak mame doma emitex za super cenu, a som s nim velmi velmi spokojna
@ellysa - 105€ z postovnym na Slovensko 😝
@anjelicek26 dík to je dobrá cena ešte sa musím rozhodnúť či tento alebo tan wallaboo
hned mi je lepsie, ked viem, ze Petusko nie je sam co negrgne po kazdom jedle, takto aspon viem, ze nemam brat az taaak vazne to, ze mi lekarka kazala ho drzat kym negrgne...jemu to problem nerobi, vacsinou zaspinka namiesto grgnutia ani brusko ho nebolieva
fíha ja som si myslela, že musí odgrgnúť za každým 😅
malá mi spí od 13.00 jupííííí včera zasa spala od 14.20-do 18.00 vo svojej postieľk, som rada 😀
@ellysa - mne maly predvcerom spal od 17:00 - 24:00 a dnes od 20:00 - 01:30 😵 😵 😵
@anjelicek26 radšej napíš kedy Max nespí 😝 , to viem, že vy ste spachtoškovia, len moja mi cez deň nikdy nepospala dlhšie ako dva krát po hodinke tak preto sa vytešujem 😀
inak baule idem po radu, má niektorá z vás dolce gusto? a ste spokojné? rozmýšľam že si ho idem kúpiť, majú ho v parndorfe za 80 eur no nekúp 😉 , u nás pijem kávu len ja, tak aj keď sú kapsule drahé, nebude to také náročné, môj sa utrhne skôr na tých čokoládkach a blbostiach okolo
jasné že lepšie by bolo presso ,ale mali sme také hebedo, sme to odniesli k svokrovcom a na nové teda nemám
ahojte
@chani ani mne si maly vzdy negrgne a robim to este aj tak ze ked si po chvilke negrgne tak ho polozim a bud za chvilu zaspi a grgne si az ked sa zobudi alebo ked ho polozim tak on sa po chvilke ozve a krci a to viem ze si chce grgnut a ako ho dam na ruky v tom momente sa aj tak stane.
ja ked som mala malu tak som ju tiez nosila dlho na rukach len nech si grgne a ona nic tak som sa postupne naucila ako na nu 😀
Ahojte babule
riešite fusaky, od kedy ste dávali do šporťáka detičky?, od 6m?
my sme po poradni máme 4520g a 59cm, nekakali sme 3 deň už, ale je spokojná, zatiaľ
@anjelicek26 moja krpka tiež menej začala papať a viacej spí, ako tvoj malý
ja malú dávam odgrgávať, a dosť hlasno grgne 🙂 , ale niekedy nie, tak ju položím , zdvihnem, a keď nič tak do postielky a ak sa mrvoší tak ju zodvihnem znova a vtedy zvykne odgrgnúť , ale v noci nie vždy, a hodinu sa mi ju veru tiež nechce nosiť na rukách 😝 🙂
@takyna - ja sa rozhodnem podla toho, ako moc bude chlapec chciet kukat von 😅 Kludne aj v 4-5 mesiacoch, objednala som quinny buzz aj s tou malinkou sedankou, ta je na to idealna... tam sa dieta viac ako do nejakych 8 mesiacov aj tak nezmesti. Potom treba tu XL sedanku.
@bakatuska lebo ja som sa na zaciatku snazila ako blazen, ked lekarka povedala ze musi, tak som ho v noci drzala aj polhodinu a viac a to uz mi hlava kveckala ako som sedela v kresle, tak som si povedala, ze kaslem na to, zaspal uz negrgne a radsej ho dam do postielky, ako keby som snim mala zaspat v kresle, este by som ho upustila, tak teraz drzim kym vladzem ja, vacsinou max 10-15 min a ak nic a spi tak sup do postielky 🙂

@fatimuska uvidime ako dlho sa nam bude takto darit...a tie prdiky co z neho idu, obcas az neverim, ze z tolkeho prdkania nie je nic v plienke nalozene hehe....len grganie nam robi problemy....nie a nie si grgnut po papani z 10 razov grgne normalne mozno 5x a v noci nechce grgat skoro vobec uffff