Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@katka512 ja mam v jane tento fusak /deku
http://www.amazon.de/gp/product/B00169KA8G/ref=...
Jednoduchy, prakticky, krasne sa da stiahnut okolo hlavicky. Do quinny este neviem, neodhadnem tu vanicku. A Max je buchta strasna, ja mam pocit, ze skoncime niekde uprostred zimy v sportaku 😖
@anjelicek26 To je pekny fusak a ani nie je drahy.... 😉 no musim ja len porozmyslat...
@katka512 - je to hruby flis a tak akurat do vanicky na prechodne obdobie
http://www.facebook.com/video/video.php?v=14335... tak tu je neviem ako inak to sem dat
@anjelicek26 Presne takto spava v kociku aj moj maly natlaceny na jednej strane 😀 😀 😀 😀
ahojte baby,chcela by som sa spytat kolko vazia vase junovcata,moja mala vazi 5800,ma teraz 8tyzdnov a sestricka hovori,ze je to dost,pri narodeni vazila 3970g.papa len materske mliecko,tak neviem.myslite,ze je to vela?dakujem
@kika2111 Nic si z toho nerob ja som bola vcera na poradni a maly vazi 5540g a 60cm,pri narodeni vazil 3000g,teraz ma 2mesiace a tyzden a tiez mi povedala ze je to dost......ja mu sice davam nutrilon 120ml a povedala ze by mu stacilo 100ml 😝 kamoskin maly je o 1den mladsi ten vypije 180ml a moja sestrenka v 6tyzdnoch pila 250ml tak ake tabulky????? 😀 😀 😀 😎 😎 😎
@sofinka2009 Maly je sikula 🙂 🙂 🙂
@kika2111 - pri narodeni 2550g a 45 cm - 9 tyzdnov 5800 g a 58 cm. 😅 😅 😅
@kika2111 - tiez sme len na MM 😝
jej @katka512, pozerám, že okres Senica 🙂 ja som bývala rok v Skalici 😀
náš mal v poslednej poradni 4630g a 54cm... na budúci týždeň ideme zase do poradne, tak som zvedavá na jeho nové sexi miery 😀 Váhu na bábo doma nemáme, ale keď sa postavím na tú klasickú sama a potom s drobcom, tak mi vychádza, že má okolo 5kg 😕 čo sa mi zdá oproti minulému prírastku na váhe akosi málo.... hm.... Cca týždeň sme na UM a vypije mi 120ml, ale väčšinou trošku stále nechá, viac by určite nezvládol....
a anjelicek mate nejaky rezim,ci ako chce maly?lebo nasa mala by bola na cici aj cely dena,el teraz posledne dva tyzdne sa snazim ako taky rezim kazde 2-3hodiny...
Ahojte kočky,
@katka - isla som az okolo 11tej, tiez uz nemusime balit nasiroko, som velmi rada...a urcite aj Danko je spokojnejsi.....
Dnes sme boli v poradni, mame 2,5 mesiacika a vazime 5620g a 61cm....🙂
Co sa mi kocky stalo......isla som na poradnu, vypla polievku,c o sa mi varila, zobrala som si v rychlosti sako a dvere sa za mnou zabuchli 😠 - horsie je to, ze to boli bezpecnostne a rukav v nich.....neislo potocit klucom, ani otvorit nic....co teraz???? Tak bracho volal do Adlo TT, vraj dvere nie su zavrete a treba silneho cloveka,aby to pritiskol k sebe a potom otvoril....
Moja alternativa bola zavolat poziarnikov, aby zvnutra otvorili dvere....balkon na 6. poschofi som mala otvoreny.....vyrieisla som to babsky....vytrhla z dveri rukav (chuda moje jedine sako, do ktoreho som sa dala 😢 😢 😢 ) a je to......tak mi odlahlo 🙂
mi pri narodeni 222og 46cm teraz 9tyzdnov 477og a 60 cm teaz iba mm prve dva tyzdne aj dokrmovany um vytiahne si teraz 12o az 17o na jedno papanie.
@kika 2111 - cez den ako chce maly a v noci sa ide asi o 20:30 spinkat - potom spi 4-6 hodin a potom po troch hodinach sa budi na papanie. Definitivne rano vstane o 09:30 😎 Cez den spi tiez jeden spanok taky dlhy 4-5 hodin...
On je fakt spachtos... a nepapa nejako extra moc...teda mi to neprijde... teda nie velmi casto. Kazdopadne nevisi stale na prsniku. Tak kazde 2-3 hodky. Ale ono sa to tazko hovori, ma blbe dni kedy je pol dna hore a potom dalsi, co CELY prespi. Minuly tyzden sme mali z dna 23 hodin spanku a 2x pol hodina hore... Rovnako s papanim - teraz ho tri dni jedlo vobec nezaujima, skor sa certi, ked mu ukazem prsnik. Ine dni je ako pirana... Podla mna su deticky este male na nejaky rezim... Obmedzovat ho rozhodne nebudem... Ja som rada, ze tak krasne pribera...aj ked ma tolko, co jeho sestricka mala v pol roku...
sofinka našemu sa to podarilo asi tiež keď mal 2 mesiace, 2x, nepáčilo sa mu na buršku, tak sa prehadzoval🙂
@sofinka2009 super, ze ste uz doma a aj nasa toto uz robieva...kotuha jedna, nechce past koniky, tak sa chce rychlo zvalit na bok 🙂
@mojalili a ked si vytrhla ten rukav, tak potom uz tie dvere isli otvorit?

@anjelicek26 aHOJ ja mam tento kocik tiez sa mi viac paci ten Lodger v skutocnosti je este krajsi a je taky neutralny 😉 Ten elody je tiez pekny ale bojim sa ci by ma neomrzel 😉 🙂