Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Maxova
http://www.maximilian.weblahko.sk/
Sasenkina
http://www.alexandra.weblahko.sk/
Pricom treba povedat, ze to momentalne dost flakam, teda aspon tu Saskinu. Ale musim sa polepsit. Na poslednej zalozke na Saskinej stranke su fotky z celeho tehu z Maxom, musim to niekedy presunut k Maxovi na stranku...len sa mi do toho nechce, je toho strasne moc.
@j.a.j.a.j.a jednoznačne na vysávač, Olivia má stále hlieny a neviem si to bez nej predstaviť, tomu kto to vymyslel by som dala pusu na čelo 😉
dík za tipy na auto, fakt neviem, mne sa strašne páči suzuki sx4 ale to nemá žiadny kufor, tak pôjdem po predajniach a budem obzerať naživo, inak si nevyberiem 😝
@anjelicek26 Perfektne web-stranky ale ty si ako ich sestra 🙂 😉
@katka512 - je to tak najpraktickejsie, nemusim rozposielat fotky na vsetko siroke pribuzenstvo, ani ich zmensovat, ked ich chcu, tak si ich v super kvalite stiahnu zo stranky. Usetrim tym kopu casu. A nikto mi nemoze povedat, ze som na neho zabudla a nic mu neposlala 😝
Hihi - no ono vyzerat mlado ma svoje vyhody a aj nevyhody. Nenamalovana v rifliach si fakt myslia ze mam nejakych 16 a som ich opatrovatelka ci sestra. No ale co uz... najlepsie bolo, ked som mala 22 a drahemu pri nakupovani vraveli, ze ma krasnu dceru 😠 No uznajte, to uz bolo fakt moc 🙄
Drahy moze byt len rad ze ma taku mladu manzelku 😉 😉 😀 😀 😀
@anjelicek26 nááádherné fotečky
ahojte sa idem vyrozpravat trosku.Jurko mi ochorel a preto som sa s Tomaskom vybrala ku starkej aby od neho neochorel (vracal a prehanalo ho) ale keby som bola vedela co sa stane nejdem ani na krok .po ceste mi pod auto vbehla mala srnka bola to sekunda nestihla som ani zareagovat strasne som sa zlakla nastastie sa nam nic nestalo ale oprava auta bude stat zbytocne peniaze.vecer som z toho bola v takom strese ze som si to ani poriadne neuvedomovala co sa stalo ale ked som rano kojila maleho tak to na mna vsetko dolahlo a tak strasne som sa rozplakala ze co vsetko sa mohlo stat.najhorsie bolo ze muza mam v cechach a nemala som sa na koho obratit a vykecat sa svokru som nechcela otravovat.tak sa vyzalujem aspon tunak vam ak vam to nevadí.este stale mi je z toho do placu....
@maja_25 moja zlatá poznám tieto pocity, raz sa mi počas jazdy vyzula predná guma🙂 ale len nás šmyklo do járku plného čerstvého snehu...a o rok na to som sa vyhýbala autu, nebola označená palicou krajnica a tak opäť v jarku, aj som si poplakala, autu sa nič nestalo ani nikomu, ale je to šok, za pár dní to prejde, držkám palčeky
a to to este ta hnusna srnka aj prezila od auta mi odletela do jarku a ked sa isli kamarati pozriet ci tam je tak tam uz nebola
@maja_25 - srnka je hroza, preco ta to bude nieco stat? Minula si ju?
ahojte.nas smolko uz od 10h nespi .stale mrnci zacinam byt trosku na nervy 🙂
ahojte kočeny, ako sa mate?
dlho predlho som sa neukazala 😔 - boli sme dlhsie u svokrovcov, mm uz druhy tyzden dovolenkuje a ani casu nebolo, lebo som okupovala net a hladala spotrebice do kuchyne - konecne sme sa rozhybali a uz sa robi nova linka 😅
@angie267 dakujem a co stala a kde ju dostanem kupit moja???
@nonika1979 ja ma doma tiez Medelu , ale len pozicanu a mne to veru s nou nejde - ale mne to nejde ani s inou, takze chyba bude vo mne, lebo pokial mas dost mliecka, Medela dvojfazova je vraj jedna z najkvalitnejsich odsavaciek, takze tiez vrelo odporucam ...ja teraz uvazujem o elektrickej - Medela mini electric
@monky1 a to je elektricka tato co o nej hovorime???a co stoji???
@anjelicek26 no bude nas to stat urcite najake korunky lebo ta hnusna srnka mi rozbila tu prednu miezku na aute a zlomil sa aj plast co drzi svetlo no a aj kapota je trosku tuknuta.nie je to az take strasne mohlo to byt o vela o vela horsie ale nastastie som nesla rýchlo....a stalo sa to vred vecerom ale uz bolo sero
a to sme dneska prisli domov a mamina ma uz stihla tak nastvat ze strach a to uz dva krat....ja chcem byvat sama ☹
@maja_25 srnky su mrhy to je fakt, my sme minulu sobotu tiez mali stretko so srnkou, ako zdivena nam vletela do auta, zlizol to predny lavy blatnik, svetlomet, naraznik z boku a aj kapota a srnka chuda to uz nerozdychala ☹...a to sme mali nove afto len tyzden a pol, tak sme sa "potesili", este ze ostalo pojazdne a mali sme sa akodopravit domov, lebo sme v aute mali aj malickeho.
@nonika1979 pozri sem, len si zvacsi obrazok
http://www.medela.cz/novinky/vyber-vhodne-odsav...
ta mini electric je elektricka a ta, co mam doma je Harmony
mas tam aj cennik, ale v ceskych korunach ... mrkni a vygoogli na nete 😉
@maja_25 tak to mi je luto, z toho by som bola aj ja na prasky, ale hlavne ze sa vam nic nestalo a snad to aj chuda srnka prezije.
@sofinka2009 sofi, pokym iba trosku na nervy, tak si na tom dobre 🙂 mne staci, ked mala vrieska tri hodiny a som na nervy 🙂
@monky1 a ako si na tom s mlieckom? Pribera Ela?
@nonika1979 no to presne neviem kolko stoji, ja som ju kupila od kamaratky skoro nepouzitu za 7 eur, ale viem ze asi okolo 15 eur, ale je fakt dobra. Ja mam viac mliecka ako mala vypije tak odsavam, 100ml mam odsate za tri minutky🙂
@leveretka popravde ani neviem, ci pribera, nejak to nesledujem, ale tak nebadam na nej, ze by bola nespokojna, uplakana, ubolena a vychudnuta
pit pije, neprikrmujem, len stale dookola rovnaky ritual - chxti, potiahne, trhne a pusti .... toto je schopna robit doosalenia 😒 ...ale tak nerobi to od zaciatku, ked mlieko tecie samo, tak hlce,ale ked treba vynalozit usilie a tahat, nechce sa jej
a preto som nutena aj trikrat pocas jedneho kojenia zmenit polohu ... je to narocne, ale nevzdavam to
apropo - napchavam sa senovkou, uz smrdim ako kari korenie, ale nevadi, len nech je mlieko
a co ma trapi, nejde mi nic vytiahnut odsavackou - myslim po kojeni ..... snazim sa po kojeni este odsat, ale je to o nervy, ked vidim, ze mi horko tazko vyjde par kvapiek, hoci viem, ze mlieko tam je, lebo ked stlacim rukou, vystrekne pekne prudom 😒
@maja_25 - to je super praveze, ak tam mas co i len chlp ci krv, musi ti to zaplatit poistovna! Keby zrazis vtaka, tak ti nezaplatia nic, ale divu zver preplatit skody musia, hned by som to viezla do poistovne, nech si zoberu "vzorku" Ono je horsie, ked skoncis v priekope a nemas ako dokazat, ze to zviera tam bolo. Ak do neho vrazis, je to fakt lepsie (blbe ale pravdive). Drahy takto zrazil srnku pred rokom, preplatili mu celu skodu. Ale tiez sa s nimi musel hadat.

@anjelicek26 - fiha ... a aj nam ukazes tie stranky? 🙂