Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
chani aj to príde neboj sa......riska pred spanim jej davam150 a niekedy aj necha asi si vytiahne s prsa.......neboj vsetko príde.....
@ellysa Krasne fotky aj ja nad tym rozmyslam.....
@zzz a teraz co? 😠
Inak uz som malemu dala tuto noc paplonik a mal teplejsie rucicky aj nosik......mne maly spaval v kuse 7hodin myslim vecer ale posledne 3dni tak okolo 1-2 zacne mrcnat vrtiet sa ale pritom spi......ale dufam ze to je len take obdobie 🙂
baby a čo teraz??? http://www.sukl.sk/sk/inspekcia/postregistracna...
dávať, či nie??? 😖 😖 😖
@sofinka2009 liliputi som neskusala, tak nemozem porovnat, ale tak sa mi mari,ze je to od neskorsieho veku, ale mozno sa mylim. Mala bola v manduci zatial dvakrat a moc sa jej tam nepaci, uplne vrieska, tak dufam, ze sa to zmeni, lebo my sme kupovali novu 😖
@ellysa jeeeeeeeeeeeeeeej, ake krasne fotky 😵 Olivka je nadherna 😵 a to si mozes zobrat v tom nexte tie poukazky aj ked tam nic nekupim? aby na mna nepozerali ako na martana, ze co chcem 😀 kocik je nadherny 😵 ale bude sa dobre jazdit v zime s takymi malymi kolieskami? 😕 ja nemam nikoho, ale myslis, ze by ti ho nedorucili alebo uz by sa to moc navysilo?
@zzz vdaka za info...dobra sila 😕
@leveretka no jasné môžeš tam prísť len tak, ja som tam bola kupovala ten overal, zobrala som pre seba a potom ma napadlo, že aj mama a sestra by možno chceli tak som sa vrátila a bola tam už iná predavačka a ja že chcem tie kartičky a ona že v pohode, že môžem koľko chcem
ten kočík chcem len ako buginu na jar leto, jeseň, hlavne môj sa neskld áv celku musím odkliknúť sedačku a spodok a chcem niečo také, čo sa pekne celé zloží
@julinka2787 - nedam uz, zajtra idem volat pediatricke a podla toho co povie
vcera sme inak prezili super vecer na svadbe, nasa princezna niesla prstienky, bola uplne lubezna, ked budeme mat foto tak sem hodim, aj som slzu pustila, zvladli sme to sice len do 22h, lebo maly moc toho tam nepospal ale bolo fajn, nevesticka peknucka zenich trochu nervozny 😀
@zzz ddakujem za info----ty vole som zvedava co mi povie doktorka, zajtra za ňou ideme...tsts
ahojte, nestíham nejak teraz nič, malý ak spí tak v kočíku tak hodku, cez den na prsníku doslova tak hodku... a potom také 15-20 min, na prsku a vyspatý🙂 to má asi po mne
Kocky a aku detsku kozmetiku pouzivate..... 🙂
Ja johnson ale pouzivala som aj klasicky aviril a chcem vyskusat nieco ine...Ten johnson fialovy na to dobre spanie sa mi zda taka tazka vona......ale ze vraj aj Hipp je dobra kozmetika aj ten seba med baby ale ten je tusim jeden z tych drahsich.... 😵
ahojteeeeee
jaaaj, my sa nemame najlepsie - stale zdolavam tazky boj s mlieckom - dnes som si horkotazko cez den odsala 90 ml, kt. som setrila na vecer, kedy je v prsnikoch minimum - malinka vytahala obidve prska - samozrejme nestacilo, cmulala este co sa dalo, deku, prsty, ruky .... poplakavala, metala sa zo strany na stranu, tak som nalepila cievku na prso a dala jej to odsate mlieko - keby ste videli ako odpadla 😀 😀 😀 ... vyvalilo ju dozadu, oci ako sova - bez pohnutia 😀 😀 ... som nechapala - a to ani vsetko nedopila - asi sa konecne poriadne najedla, chudatko ... taku pokojnu po sani som ju videla naposledy hadam v porodnici
@ellysa, Olivia je uzasnaaaa .... zíííram 😵 😵 😵 ... musela byt vo vodicke velmi spokojna
@katka512 ja zatial Johnson - od prveho dna ( na vlasky aj telo) a natieram ju mandlovym mliekom
aj ja sa opytam doktorky na ten vigantol - nakoniec mozno aj dobre, ze som jej ho obcas zabudla dat 😀 😀 😀
@katka512 no seba med je drahší ale nám vyhovuje asi najviac, ja používam umývaciu emulziu, tá stojí do 5 EUR šampón to je to isté a mám stále prvé balenie od narodenia, malinkú každý večer masírujem a na to používam bio mandľový olej od saloos
@monky1 ďakujeeeeeeem bolo to super
baby zakúrili sme v krbe malinkú dali do kresielka tak aby naň videla pozerkala, a do 5 minút zaspala-máme nové uspávadlo a chcela som dať tip-spací vak, perfektný doteraz sme ho nepoužívali ale už týždeň v ňom buvá a super vec http://www.bubu-babo.sk/index.php?ID=4268
babky, dajte potom vedieť,čo ste zistili o tých kvapkách. nás posledné dni trápi bruško. môže to byť aj preto?? predtým sme to nemávali a jedla som všetko okrem kapusty.normálne som v strese, či jej to niečo nespravilo s bruškom.
@ellysa krásne fotky! veľmi sa na plávanie s malinkou teším aj ja!
@monky1 u nás to tiež takto bolo, až na to, že ja som si ani nemala čo odsať, tak som musela dokrmovať sunarom.teraz kojíme už len ráno a ak sa podarí niečo poodsávať, tak zbieram. ale odkedy som prešla na UM je strašne pokojné bábo. asi bola predtým fakt stále hladná.
@julinka2787 ďakujem naozaj len odporúčam 😀 bolo vidno, že je to pre ne prirodezené, po nás prišli také väčšie detičky asi do roka a tie vyslovene pišťali od šťastie keď videli bazén
@julinka2787 hm, to ti verim, ze je pokojna po UM - zazili sme to pri starsej dcere .... len ja este nechcem prejst na UM - urcite si ani ty nechcela, ale ked to nejde, tak to jednoducho nejde - u nas to zatial este ide, ale s odretymi usami - zatial to este nejako zvladam - odsavam skoro po kazdom kojeni - a to aj 45 minut niekedy - a striedam strany aj 6x 🙄 .. medzitym prsia masirujem, stlacam, stiskam a ono sa to mliecko stale trosku posunie dopredu ... a tak po kvapkach si nakvapkam par mililitrikov - len mam slabu odsavacku - uz jej dochadza stava tusim, motor huciiii o sto sestso 😀
Ahojte babulky, nejako nestiham, zasa mi chytilo jeden prsnik, slak to traf... uz viem, co s tym, ale ta horucka a bolest je strasne vysilujuca 😖
K zubkom - niekomu uz idu zubky?? Som to len tak preletela... mne Saske vyrastli prve v 4 mesiacoch presne a to sme boli uz dost za exota... slintala len asi 3 dni predtym a bum, mali sme dva zubky. Keby sa nerehoce na cele kolo tak si ani nevsimnem, ze nam idu...
My mame porieseny zimny overal, tak sa tesim 😵 Uz len kozusinkove capacky a zima moze prijst.
@anjelicek26 ten overal vizera uplne suprovo taky machersky 😀 a Maximko je zlatucky 🙂
inak aj ja mam dnes akosi krizu s mlieckom tak som uz pila aj caj na kojenie a nasadila som vineu tak uvidime
@monky1 MOnky, ked som si ta precitala, tak akoby som videla seba. Tiez sa mi zda, ze mliecko uz mu pomaly nestaci, ked akoze doje, tak stale place popri prsniku, odtrha sa, potom opet hlada a cuca vsetko co je poruke....najradsej ruky....akoby este stale chcel jest. Ked si stlacim prso,tak mi ide este mliecko, ale maly sa jeduje a chce stale pit....
Kocky, fakt uz neviem niekedy co s nim, prsia mam ako blakociny vecer, ked ich vypije a on stale chce jest. Ani homeopatika,caje,jedenie, pitie nepomaha....neviem, dokedy to takto vydrzime, led vidim, ze sa sem tam trapi....ANi ja sama neviem co s nim, ci mam na vecer dokrmovat umelym a cez den moje.... ☹
Pripajam fotku zo xichtikov Danka🙂
caute baby, u nas je tiez kriza, aj ked neviem ci zrovna s mlieckom alebo co... 😕 mala sa mi posledne 3 noci zobudi na papanie, papa cca 10 min pekne a potom uz len cucka ale hodinu!!! to vsetko v polospanku so zatvorenymi ockami...predtym mi stacilo pockat 5 minut a uz som ju mohla dat do postielky, ale teraz sa hned zobudi a vykrikuje na mna a cuckala by vsetko v dosahu, ked ju zdvihnem tak mi cucka aj lice!!! 😀 takze ju musim nechat na prsku hodinu a az potom spi tak hlboko, ze moze ist do postielky...no uplna zabava v noci!
a dnes vecer uplne zle, od 7 som sa ju snazila uspat, vytahala obe prsia a driemkala, ale pri kazdom mojom pohybe klasika zacala zase cuckat a spat ani za svet. tak som uz naordinovala flasu, stiahla 90ml a este stale kuka ako sova, ale hladna uz neni. to dieta proste nechce spat!!! uz som ju skusala aj nechat vyplakat v postielke, ale po 15 min vykrikovania som ju vybrala...no tu je 10 hodin a ona este stale 'keca a keca'. 🙄
ahojte,
aj ja som na tom biedne s mlieckom. Mala som trochu stresy a odzrkadlilo sa to na znizeni tvorby ☹ 😢 uz dva dni tiez beriem homeo a pijem caje, vela pijem a jem, ale nejako sa to moc nerozbieha 😒 mala si uz dvakrat po papani poplakala, lebo este chcela a nebolo. V podstate skoro vzdy by este chcela, ale zatial neplacka okrem tych 2x...ja len verim, ze sa to upravi, myslim pozitivne. Len je skoda, ze kvoli nejakej blbosti sa to hned odzrkali na mliecku, lebo doteraz bolo vsetko ok ☹
@mojalili zlatučký...k tomu mliečku, aj Maximko po dojčení stále niečo cucá, ale to robia všetky detičky, okrem noci, oni spoznávajú svet cez ústočká,,,,posledné 3 dni bol Max ako čert, už som zvažovala, že či nie je hladný, tak som si požila el odstávačku a z jedného prsníka odsalo 2,5dcl, takže to bude asi návštevami, teraz je ako medík🙂
dievcata, chcem sa opytat, co ste brali tie tbl More Milk, tak zabralo to? uvazujem, ze si ich kupim, len skoda, ze su take drahe, lebo 20ojro je fakt dost, ale ked to ma zabrat...
@fatimuska tak to je krasne cislo po odsati 😵 brala by som vsetkymi 10timi aspon polovicku z toho 😀
@ellysa jasne, ze svet sa nezruti kvoli tomu, ale bolo by mi to velmi luto.

@ellysa vidno aj my slintame 😉