icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
8. sep 2010

baby normalne som rada ze nejsom sama s tou prehliadkou na gynde 😀

@mojalili a nevies preco bude Stastny ordinovat az od 20.9 a pekne fotky - svadobne

@mici111 jej bambulka je podarena

@zojec veru hod aj ty ked budes mat cas foto nech sa inspirujeme

leveretka
8. sep 2010

@desmodka tak to sa potom vidime v oktobri, uz som zvedava ako tam bude 😀 a ako si to nakoniec vyriesila s dopravou?
@mici111 tak to je super, Sarinka je statocna a zvladla to 🙂
@monky1 More milk pomaly zabera, citim, ze uz je to trochu lepsie aj ked este povodny stav to nie je, ale beriem zatial 12h. A som zvedava na vasu kuchynku, dufam, ze sa potom pochvalis 😉
@zojec a co sa da robit s tou pecenou? 😕 co sa tyka hmotnosti, tak mne zostalo 5kg po porode a este jedno kilecko k tomu pribudlo,ale poslednu dobu som sa hlavne vecer rozozrala a nechcem to obmedzovat, ked mliecko hapruje a radsej zjem viac, hlavne nech je.

bakatuska
8. sep 2010

@desmodka dobraaa ze minus 3 kg sa mas , musim sa aj ja skamaratit s vahou 😀

@katka512 a ty tiez si ina modelka ale vsak ty si nepribrala ani pocas tehu ze? len asi do bruska

leveretka
8. sep 2010

@sofinka2009 v obchode HM
@zojec Zoe volame vacsinou nie menom, ale inymi prezyvkami, ale ked menom, tak Zoi 🙂 malokedy poviem Zojka 😉
@monky1 zlate su tie vlasky, ale na druhej strane mi je aj trosku luto, ze uz nema take krasne haro 😅 super, ze ti tak rychlo tie tbl zabrali. Ja mam svoju obvodnu v BA este, tu nemam ziadneho lekara, tak mne to nema kto predpisat
😖

anjelicek26
8. sep 2010

@takyna - mna z tych prsnikov ide porazit, ze tak tecu... hlavne ten jeden, ten druhy maly este celkom zvlada... jemu ked je to moc, to pusti a je ostriekany mliekom od hora dole a hodi na mna taky urazeny kukuc 😖 Tak pocka, kym to prestane striekat a az potom sa zasa nacucne... mlieko vsade 😠 Väcsinou pred kojenim odsajem nejakych 80 ml, ked idem kojit z toho prsnika...inak by sa fakt pridusil. Ked odsajem, tak mu to uz ide ako-tak normalne. V noci to neodsavam pred kojenim, vtedy to zvlada... cez den chlapec chyta lelky a zakucka sa... Ak odsajem cely prsnik, tak som bezne na 180 ml... maly cez den casto na to kasle, ja ho chapem, on proste ma hlad len kazde 3-4 hodiny... a mne sa mlieka furt tvori ako kravke.. zacarovany kruh.

ellysa
9. sep 2010

dobré ránko @zojec aj ja sa teším na fotky 🙂
@monky1 jaaaaaaaaaj nová kuchyňa, to je super potom sa pochváľ, mne môj opravil po troch rokoch rúru na pečenie, doteraz som vôbec nemohla piecť koláče, len zapekať mäso a cestoviny, tak som urobila bublaninu a tak sa z toho teším, už hľadám recepty, čo by som upiekla, tak ak máte nejaké jednoduché recepty šup sem 😀
baby kedy sa má bábo pretáčať na bruško?

jane123
9. sep 2010

Ahojte baby...sice sem neprispievam....ale pravidelne vas citam....niekedy ste skvelou inspiraciou aj utechou🙂)) Chcem sa ale opytat ci sa niektora z Vas nechysta na plavanie s drobcami od oktobra do Ivanky pri Dunaji. Bolo by super mat spolocnost🙂

takyna
9. sep 2010

@anjelicek26 ja detto mam tento isty problem, aj ked trosku menej mlieka, nakolko mala stale vytiahne si malo a tvari sa , ze jej to staci, dnes som dokonca aj v noci pre istotu 50tku odsala a tak sme pili, mala tiez ked jej to zacne striekat sa otiahne, ja zatial odstrekavam do plienky co mam pri sebe a potom zase zacneme pit, hroza 😝

takyna
9. sep 2010

odpovedala mi Anag na to cerveno hnede v stolici, ze to je reakcia na nejaky alergen moj co sa dostal do mlieka 🙄

mojalili
9. sep 2010

@bakatuska veru netusim, myslis asi na MYjave lebo tu v Senici normalne ordinuje...sukromne 😒
Inak som absolutne OK, maternica v povodnom stave a vajecniky plne funkcne, tak len aby som neotehotnela 🙂

My sme mali @monky taku istu noc ako vcera vy,takze uz 2 noci po sebe...obudil sa o polnoci , co predtym nebyvalo, potom uz o 2:15 hod, a nemohol zaspat, smial sa na mna, mrmlal,, fnukal do 4.15 hodiny rana kocky, skoro ma slak triafal...no a rano sme sa obudili s nadchou, sopliky mu stekaju do hrdielka a pokasliava......co myslite, mala by som ist k lekarovi? Lebo moj ma dovolenku a musela by som ist k zastupujucemu,kde bude plno ludi....NAsivin pre drobcekov mam doma... ☹

Takze tretia noc prebdena....neviem, co s nim je, tie dasienka ma cervene, este toto....Ani von nebudem chodit isty cas radsej ked je skarede...
@anjelicek26 v dobrom ti zavidim tolko mliecka ☹
@leveretka asi pojdem do lekarne aj ja pre to MORE MILK - tak sa to vola? JE to volnopredajne ci na predpis? Uz neviem co robit ci jest... 😒

takyna
9. sep 2010

inak v BB prsi a mala mi spi od 5.00 rano do teraz a vyzera to , ze potiahne este hodku 😉, uz som sa aj umyla, namalovala, najedla , vybrala masko na obed, aj na nete sa zabavam co s volnym casom? 🙂

takyna
9. sep 2010

ej som to poriekla uz reveme od hladu 😀 😝

zojec
9. sep 2010

@mojalili ten more milk nie je napredpis, maju ho aj v niektorych lekarnach ,ale nie vo vsetkych.. ja som ho objednavala z netu: http://sk.motherlove.eu/?q=node/14
fotky hodim.. budu niekedy bud. tyzden hotove.. inak aj moja sa vcera zobudila o 11tej akurat ked som si sla lahnut s takym sacim reflexom, ze ma skoro vysala.. dve hodiny sala sala sala.. potom od unavy a nervov zaspala.. aj dudku som davala.. chvilu podudkala a potom vyplula..

zzz
9. sep 2010

ahojte, prosim vas mohli by ste mi poradit, patko uz nekakal od soboty - 5 dni...a uz ma strasne nervy...nemoze spat, vkuse tlaci, a iba prdka....dakujem za rady...je to na nervy, danko ma zase v ustach afty, nic nemoze jest a ten mi zase place od hladu, ale tak ho to boli,ze vsetko hned vypluje...akurat jogurtove mlieko stale pije... no paradny den mam, dakujem za rady

zojec
9. sep 2010

@zzz a dojcis ho? skus si dat slivky, nektarinky... ja ked zjem vo vacsom mnozstve.. moja kaka ako zbesnena.. 🙂 a ak ani to nepomoze, skus rurku.. ale s tou ti neporadim.. to nepouzivame

takyna
9. sep 2010

@zzz ak kojis, tak mne osobne zaberie ked vypije zakysanku vtedy mala sa urcite vykaka, moze sa pouzit rektalna rurka, ale ked prdka tak by som ju nepouzila, radsej ako zojec radi bud slivky, nektarinky, a ja by som vravim tu zakysanku skusila, davat ho na brusko, a riadne masirovat brusko nech sa uvolnia svaliky 🙂

zzz
9. sep 2010

@zojec dakujem kojim....rurku nemam, bojim sa toho, zatial sm eto este nepouzili........
@takyna dam si zakysanku so slivkami..tobude kombinacia, to urcite pojde 😀

tintinka1
9. sep 2010

čaute maminy , ako trávite celé dni s vašimi ratolesťami? Môj malý už nechce toľko spávať a tak by sa len nosil na rukách ( má už skoro 7000g takže mi dá zabrať ) Na hracej deke vydrží chvíľu ale to sa mi zase stále otáča za televízorom. Ja už neviem ako také malé bábätko zabaviť.

takyna
9. sep 2010

@zzz tak to hej 😀 len pozor na to plienky su dnes drahe 😉 😀

mici111
9. sep 2010

@jane123 ja sa chystam, ale nie do ivanky.. 😉 bud do alvy alebo zabiatko..

bakatuska
9. sep 2010

@zzz mi sme nekakali od nedele a tiez uz zacina byt nervoznyyyy, len si ma pobavila ze si das acidko so slivkami 😀 myslim ze to pojde urcite ale asi tebe 😀 😀 😀

zzz
9. sep 2010

@takyna pre mna plienky nemam 😀 , tie by 😀 boli asi drahsie ako pre pata....
@bakatuska tiez si myslim, len to bude narocne riesit s patom na rukach

mirka12011
9. sep 2010

@tintinka1 waw 7kg? kolko ste mali pri prode? my mame 6kg dnes

tintinka1
9. sep 2010

@mirka12011 no my sme mali pri pôrode 3500 g a 50 cm.No bude z neho poriadny chlap. A to ho iba kojím. Ale ja som tiež vysoká mám 176cm a manžel má 186cm.

leveretka
9. sep 2010

@mojalili je to more milk plus od motherlove. Ja som si ich nechala objednat do lekarne, ktora je pri dome, aby som usetrila na postovnom. Platila som za 60tbl 21,31e.

mojalili
9. sep 2010

@leveretka DAkujem, aj u nas je takato sluzba v lekarni.

Kocky, Danko stále ukrutne place, zaslintany, ruky cel v ustach a hrozny preikavy rev. Hladny nie je, napapal sa prechvilkou. Na dvoch miestach ma cervene dasna, podla mna to je pricina - ale co s tym plačom????? to musi byt hrozna bolest...teraz trosku zaspinkal, ale hyka aj zo spanku... ☹ ☹ ☹ ☹

miculienka
9. sep 2010

kočky, musím sa niekde vyžalovať, nemám kde , tak aspoň vám, svokra, moja svokra, ach jaj, už ma serie, stále sa uráža, že vraj jej nechcem dať malú baviť, že sa mi nepáči ke´d ju berie na ruky, katastofa s ňou, a to za to, že som povolila nosenie na rukách chvíľu ráno a potom zas večer, aby si decko nezvykalo na hýčkanie, potom keď ju človek zloží tak reve ako pavián, a ona nevie pochopiť, že hneď potom ju dám na prso a atk mi neplače po nosení sa
ale ona by ju hockedy brala a nosila a potom ja ju mám stále priložiť na prsník keď ju chce položiť , či čo si myslí baba jedna , lebo keď už malá vreští a nie a nie ju utíšiť a zlyhajú všetky jej metódy utišovania - lebo jej mlieko netečie - tak zdupká a ja sa môžem zblázniť, tak teraz je na mňa nasratá, povedala mm , že ona nemá 10 rokov aby som jej ja vravela, že kedy si ona môže malú zobrať, no nech ide do riti, tak ja som malej mama a ja poviem čo sa bude práve robiť a nie že ona si príde a robí s ňou čo chce, potom ako mám učiť dieťa na nejaký režim
pritom som jej povedala, že jej ju dám aj na prechádzku a j pobaviť - samozrejme vo vhodnom čase, no nie, ona by ju chcela stále, ja už som dobrá len na kojenie a čistenie zadku, potom mi ju rozmazná a samozrejme babka bude super, lebo všetko dovolí a ja budem tá zlá lebo zakazujem , ach jaj, aj mm už povedal, že jej šibe , tak som sa vykecala aspoň tu

deniskateniska
9. sep 2010

tak sa idem pochvalit,mame 8100g😀

miculienka
9. sep 2010

@deniskateniska - fuha, chlap ako hora 🙂

katka512
9. sep 2010

@bakatuska Ano vacsinou som pribrala len do bruska......ale vekom to bude asi horsie 😝

@mojalili Nadherne fotky mate ja sa unho v pondelok stavim dakujem za tip 🙂