icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

katka512
10. sep 2010

Caute kocky ale ste toho popisali...maly ma strasne suche licka a to ho kremujem aj 3x za den,,,,aky kremik my ste mi doporucili..__??a odkedy sa mozu davat kasicky??
@mojalili aspon tie zubky bude mat za sebou este cvicete so slapajami

katka512
10. sep 2010

@anjelicek26 ahoj na tu stranku o tych ramikoch a tak sa musim zaregistrovat alebo ako to prebieha??,

anjelicek26
10. sep 2010

@katka512 - vobec nic, natiahnes fotku, prisposobis ramiku, das ulozit ako a hotovo. ziadne registrovanie ani nic

bakatuska
10. sep 2010

@zzz tak ako ste na tom s kakanim? Mi sme dnes konecne od nedele kakali a dnes rano som si dala to acidko ale este aj sab simlex som malemu dala a som rada ze to zabralo

bakatuska
10. sep 2010

@marcelka123 malinka je krasna a jak sa vie nadherne usmievat 😀 a sesternicky su tiez zlatucke a tusim su mensie od tvojej

leveretka
10. sep 2010

@marcelka123 neviem co to malo byt, ci iba hlad alebo bruskabol alebo novy vrtoch .. 😀 .vzdy som ju prilozila, potiahla trosku a hned spinakala, nastastie ziadne protesty 😀
@monky1 no tak som zvedava ako to bude u mna 😉 dnes viac pijem, tak zase je trochu lepsie....jeden den tak a druhy inak...no ale hlavne ze tecie 😀 a dakujem za pochvalu, ktora sice nepatrila nám, ale aj my mame doma rozkosnu bambulku 😉 😀 😀 😀

monky1
10. sep 2010

@leveretka moja, ja vieeeeeeeeeem ze mate, len som reagovala na konkretne fotky a hodila tvoje meno, haha

@katka512 mozno Excipial U Lipolotion ... neviem

ellysa
10. sep 2010

@monky1 presne to isté má aj oliv červené ďasienko s takou bielou bodkou tam kde je očný zub a tiež sa mi veriť nechce že by to bolo to, a už druhý deň má stavy že dobre a zrazu strašný rev pomôže iba keď jej masírujem ďasienka studeným náprstkom. už som pre istotu nabehla kúpiť gelík na zúbky ☹ ☹

stastnevydatam
10. sep 2010

ahojte mamicky junovych babatiek 🙂 kedze mame babatka v rovnakom mesiaci, chcem sa vas spytat na vahu vasich ratolestiek...nasa Lianka sa narodila 18.6.2010, mala 3,5 kg..teraz bude mat 3 mesiac a vazi 5,5 kg, kojim ju len svojim mlieckom,pribera,rastie,je spokojna...je mi vsak luto, ze si ju nedokazem dlho popestovat na rukach, lebo mi je tazka ;( aj s prekladanim a prenasanim mi musi pomahat manzel 😨 (ale sak rad)...najhorsie je v noci, ked ju vyberam z postielky, bojim sa ze mi padne, alebo co... ☹

desmodka
10. sep 2010

@stastnevydatam my mame 3 m a 7,7 kg, mas nejaky hendikep (pis ako pocujes 😝) ze ju nevladzes nosit???
@katka512 odporucam krem excipial u lipolotio
@ellysa @monky1 @mojalili fakt vam idu zubky???? jeeejda...
@tintinka1 a na co si prihlasila alexa?? cvicenie s plavanim alebp len plavanie??

desmodka
10. sep 2010

@katka512 uz chces prikrmovat??? na kazdej krabici s kasou mas napisane ze od kt. mesiaca je vhodna

miculienka
10. sep 2010

@marcelka123 - Vaneska je krásna
@fatimuska - len ona si potom to nosenie vyžaduje a keď som sama tak moja chrbtica to nezvláda, v šatke mi dlho nevydrží

miculienka
10. sep 2010

@mojalili - bobák malý, to ako všetko nazbieral ? kdesi som čítala, že bába čo majú reflux, tak často chytia zápaly ušiek , nemá reflux ? len tak, či by to sedelo, že aj z toho sa dá také dostať

no malá už plačká , arívederči kočky , zas keď budem mať voľno

zzz
10. sep 2010

@bakatuska ahoj, podarilo sa nad ranom....dnes uz je dobre....dala som si vcera to acidko, a ete sme mu dali aj bio gaia.tak neviem co zabrala ale mame pokoj....dakujem za rady....

deniskateniska
10. sep 2010

katka512 najlepsi kremik je excipial u lipolotio. V lekarni kupis stoji cca 4 evri,ja ho tiez pouzivam aj maleho tym natieram pokupkani.alebo si ho daj predpisat u doky,ale myslim ze 4 evri nie je moc.alebo ak mas klasicku modru indulonu ta je tiez fajn🙂

anjelicek26
10. sep 2010

@stastnevydatam - Max sa narodil 2,5 kilovy a ma o 4 kila viac... cez 6,5 kila... tri mesiace...nosit sa ho da v pohode, zatial... nie cely den vlacit, ale da sa to... ved deticky viac-menej nosis stale kym nechodia - a to maju 10 kilo (aj viac)... co budes robit potom? Ak ideme dlhsie dam ho do nosica ci do babyvaku, tak mam volne ruky. Z postielky jasne - vo vodorovnej polohe, ked sa natahujem z postele, si myslim, ze si pruh spravim 😝 No ale co uz, ked ho prebrat nechcem...

anjelicek26
10. sep 2010

@katka512 - ryzova (teda z tych rozpustnych vlociek) mozes zacat uz ako prvy prikrm - pri nekojenom dietati v 4, pri kojenom v 6. mesiacoch... ostatne obilne az po siedmom mesiaci kvoli lepku.

mojalili
10. sep 2010

NO ja som sa za posledne 4 dni a noci nanosila mojho 6 kg Danka veru neurekom...horsie je to, ze sa mi opet ozval zápal Karpálneho tunelu, tak idem na EMG - zavedu mi elektriku do ciev, aby zistili priechodnost, preco mi to sposobuje nefunkcnost ruk ☹ Sposobilo mi to tehotenstvo ☹

Kocky, normalne na tusim tie kvapky vsetky zabrali, hlavne do usok....dasienka ma stale cervene a cmula, slinta a kuse...ale chudak od unavy zaspinkal pri prse...Inak mozem pouzivat gely na potieranie dasien, Dr. mi povolila, tak je to lepsie.. 🙂
@miculienka Nema reflux, neviem veru, kde to vsetko nabral, ale nam nekuria v byte a bolo tu dost zima v poslednej dobe. Dnes som ho dala do teplejsieho overalu z frote, tak snad mu zima nebude.

leveretka
10. sep 2010

@mojalili to vysetrenie znie dost vazne 😕 ale urcite vsetko dobre dopadne 😉

babulina
10. sep 2010

ahojte, u nas sa prave udial maly zazrak obaja drobci zaspali bez mojho pricinenia, tomasko sam v postielke a ninku som nemusela nahat po byte aby isla spat, mm isiel na pijas party tak co s volnym vecerom??? 🙂

aj my mame inak suche licka, pouzivam biodermu atoderm krem, mam uz pri ninke vyskusane a aj tomaskovi dobre robi, valibuk ma tesne pod 7kil, takze sa nanosim aj ja, ale myslim ze sa da, presne ako anjelicek pisala, do roka sa ich este nanosime 😀

zfidorka
10. sep 2010

mne sa tiez osvedcila na suchu pokozku malej bioderma, ako pise @babulina 🙂 skusala som jej predtym davat excipial, ten jej velmi dobre nerobil... bioderma je sice drahsia - 14eur, ale moze ju dat detsky lekar na predpis, neviem ale kolko stoji potom, lebo mne dr. povedala ze mi ju moze predpisat az ked som ju kupila navolno...

zojec
10. sep 2010

baby este sa vasim drobcom robia potnicky? lebo moja z casu na nac ma vyrazky na lickach.. take ako ked mala potnicky, ale len tak zo par.. a rychlo zmiznu...neviem ci su to este potnicky, alebo nejaka alergia na to co som zjedla.. minule som si to vsimla, ked som neodolala cokolade.. 😠

mojalili
10. sep 2010

@zfidorka ja som rada, ze moje deti maju pokozku po mne, nepouzivam ziadne kremy, len olivovy olej sem tam, a ani na ritku nic, maju krasnu pokozku... Mna sa kozmeticka pytala, aky krem pouzivam, ze mam peknu plet....skoro ju prehodilo, ked som povedala, ze obycajnu modru Niveu, ale tiez to mam po rodicoch...

Moji dvaja anjelikovia 🙂

lucyliu77
10. sep 2010

@zojec Potnicky sa nam uz nerobia. skorej to moze byt alergia.

weirdo
10. sep 2010

@mojalili - ja z Danielka nemozem. Obe deturence su krasne a vsetky junovcata samozrejme, ale z Danka ide taky klud, ze silaaa 😵

mojalili
10. sep 2010

@weirdo ON je veeelky pohodak. Uz na tychto dnesnych fotkach je vidiet, ze sa mu polavilo od bolesti 🙂

anjelicek26
10. sep 2010

@zojec - nemoze to byt z nejakeho ovocia? Mne to maly ma po grepoch ci inych citrusoch, aj ked vypijem taky dzus, ci dokonca sirup 😝

@mojalili - Danko je krasnucky 😵 😵

Inak je tu nejake dieta, co este nezdviha hlavicku? Lebo ten nas 3-mesacny pohodak furt nic 😖 Na rukach ked mi je ci ked ho vytiahnem do sedu ju drzi krasne, aj otaca, ale na bruchu mu to proste nejde 😔

anjelicek26
10. sep 2010

som vedela, ze som este nieco chcela... Max si strasne zuzle palec.... ma ho v puse stale vlastne, ked mu ho nevyberiem 🙄 Ma ho uplne rozzuzlany... co s tym?? Ja sa mu snazim davat cumel, ked to vidim, ale cumel leti von a palec dnu 😖 V noci neviem, ale ked sa preberiem, tak vzdy cuca o dusu... to asi fakt neni dobre, zavislak jeden 😖

babulina
10. sep 2010

@anjelicek26 -nas nas nedviha hlavicku, neboj nie si v tom sama, sice my sme o trosku mladsi od vas ale aj tak, uz by aspon zaujem o to mohol prejavit 🙄

zfidorka
10. sep 2010

@anjelicek26 k tej hlavicke - neskusala si ho davat na fitloptu? mozno tam ti bude hlavicku dvihat, nasej sa to velmi paci, dokonca si vacsinou aj odgrgne 😎 ale ona dviha hlavicku aj na rovnom...