Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 - no potesi, fakt sranda trepat kocar dolu schodmi 😖 Ako dlho to nepojde?
ozaj, uz som sa prihlasila s malou na plavanie..od oktobra zaciname 😵
@riska - aka capica 😅 😅 😅
Mne inak maly vyrastol z oblecka 0-3 mesiace, tak som vcera objednavala do aleluja, lebo je mu zrazu vsetko male, budem vysortovavat dnes zasa... nasla som z baby gap este jeden uzasny overalik, tak sa tesiiim 😵
@niga - s hlavickou u nas rovnako, ale mam pocit, ze sa uz zacina lepsit. Kakame 1-2x za den v poslednej dobe, okolo desiatej rano a piatej poobede 😀 ako hodinky 😎
@takyna - wau, ze sa pretocila, o tom nas este nechyruje, ani len naznak nerobi, ze by jedneho dna mal 😝 Bibka je sikulka 😎
@zojec - to s autom ma mrzi, snad to rychlo daju do poriadku. Hlavne, ze sa vam nic nestalo.
@mojalili - ja budem ovocne presnidavky kupovat, ale zeleninovy prikrm, to je fakt, tie kupovane chutia hnusne... ze by aj ja narobim zasoby 😕 Este by som to aj stihla...
@anjelicek26 u nas su take spanky nocne dlhe vynimocne, mozno raz za 2 tyzdne, inak ma prvy nocny cca 4 hodiny a potom uz kazde 3 hodiny na papanie, co s nim ked je taky jedak 🙂 on je ako hodinky aj cez den kazde 3 hodiny papame.
nuz slona si zatial do pusy nepcha, ale uz 4ty den bojujeme s palcekmi, resp s lavym, neviem co mu to napadlo ale zacal si ho cmulat ako divy, tak od rana do vecera ked je hore nerobim nic ine, len mu vytahujem ruku z ust a pri zaspavani ho drzim bud za jednu alebo obe ruky, aby si ich necpal do ust, lebo potom nevie zaspat tak saje...no slak ma ide z toho uchytit, a dudel ani za toho slaka nechce, aspon nie silikonove, musim kupit tie druhe. vecer sme ho zakukli do paplonika s rukami pri tele ako husenicu kym nezaspal aby sa mu nepodarilo palec dat do ust, sa metal ako divy hodnu chvilu ale potom to vzdal a zaspal a ked uz spal tak sme ho rozbalili, nech mu nie je tesno 😀
@niga aj nas Petuso ma stale rovnaku od narodenia, redsiu a zltu a kaka po kazdom papani a obcas aj pred papanim a potom aj po papani...spotrebu plienok mame teda statocnu, nakaka minimalne 7-8 plienok denne a niekedy aj viac.
a hlavicku z bruska musime trenovat, makame ako divy, lebo je mu tazka 🙂 tak hladame motivaciu aby ju dvihal, zatial "cuduj sa svete" najviac zabera telka, vtedy dviha ako len vladze heh 😎
baby mozem si dat hriby? Teraz ked je ta sezona vsetci naokolo robia hriby a ja ich tak strasne lubim, len mam strach co to spravi s malou 😒
Baby tak uz sme z poradne doma Tadeasko ma 6320kg a 63 cm uz sme aj zaockovani do noziciek plakal len malinko to som sa cudovala... 😲 a ked deturence nemali teploty isli ste snimi na druhy den von??,
@anjelicek26 ,@chani dakujeme 🙂
i
@angie267 s malou hriby neurobia absolutne nic.. pokial nie su jedovate 😉
@desmodka u nas si ju pekne dva dni zbiera a potom to tak aj vyzera 😀 😀 😀 ale tiez je riedka.. taka ako bola aj po narodeni
a moja sa este tiez neprehadzuje.. na brusku vydrzi minimalne... najlepsie pasie koniky vo vani .. jej drzim ruku pod briadkou aby sa nenapila.. ale tam by vydrzala aj hodinu 😀
AHOJTE.NEVIETE NIAKY DOVRY GEL PRI PREREZAVANI ZUBKOV?CALGEL MOC NEPOMAHA
@sofinka2009 - to vám už nebodaj idú zuby ??? 😕 , akosi skoro nie náhodou, to by malo až tak koncom 5. mesiaca až v 6. pokiaľ viem dobre
ahojte kočky,
ako vypadajú pupočniky vašich drobcov
mojmu malému akoby v poslednej dobe trošku "sčernel", aj keď ho pritom dávno mal pekne zahojený a farba bola ako okolitá pokožka
neviem či mu ho nesprávne ošetrujem alebo v čom to je, používam iba 60% lieh
ďakujem za rady
@miculienka idu veru skoro uz je to tesne dole ma taku hrcku skoro ten zubok uz vidno spicku pomaly slintame plackame ☹ ledva sme sa zbavili koliky uz je tu zub 😖
@miculienka to žiaľ poznám, dnes Maximko je celkom fajn, ale cez deň ho spánok nebavi🙂

ahojte, mna dnes picne..tak sme sa vychystali s malinkou aj s hafanom na doobednajsiu prechadzku a stojim na chodbe a vytah nejde!!! no skoro ma porazilo..jeden menia za novy a jeden co mal chodit, tak je pokazeny.. 😠