Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@takyna - vies ako ju zacal dvihat - dala som ho na postel, skovala sa mu pod jej uroven a vykukovala na neho, ak sa mi chcel kuknut do tvare, musel tu svoju hlavinku tazku zdvihnut. No a ono to zrazu slo 😀 Tak sa z neho tesim, larvicky mojej malej... ja si este stale hovorim, ze on je napriek svojim 6,7 kilam stale predcasniatko, ked sa o tri tyzdne skor narodil...
Hihi, ako pozeram, tak je Bibka od nas o dva cm dlhsia, to ten nas je tak skor do sirky 😅 😅 😅
@anjelicek26 aj Bibuska sa narodila v 38tt, vyskusam veru, lebo ma to mrzi, ze tak glingame tou hlavkou 🙂
@takyna - keby si videla Maxa dva dni dozadu - je to obrovsky rozdiel. Uplne zrazu ju zacal drzat. Ono to prijde 😵
@anjelicek26 tak to super pokrok za taky kratky cas, je zlatucky 🙂
ahojte nestíham nejak sem chodiť, ako Vladko začal chodiť do školy, tak neviem kde mi hlava stojí, popritom prerábame domček postupne, Maximko veľa nenaspí...atď
@takyna neviem , kto to tu spomínal,tuším bealondyn , že super na trénovanie dvíhania hlavičky je fit lopta. Ja tam dávam Alexa každý deň a vydrží na nej veľmi dlho. Dám ho na bruško , držím ho za ramienka a pohybujem loptou hore dole resp.ho dám pred zrkadlo aby sa videl. Prvý krát keď som ho tam dala tak len vyjavene pozeral ale teraz už výska od radosti. 🙂
@bubina1 maleho krmim kazde 3hodiny niekedy si aj hodinu pretiahne hlavne ked sme vonku a kocikujeme.niekedy mu davam vodicku nie kazdy den ked ma stikutku alebo je nervozny...a ked davam tak flasou...Tadeasko je dobre babo musim si zaklopat,zabavi sa aj sam...... 😵
@mojalili jej no my sme dostali presne tuto istu supravicku len 80 tak si musime pockat,,,,,nadherny je vnej Danielko 😵
@ellysa aj ja som rozmyslala nad tou posunkovou recou to ty si urcis znaky ake chces alebo ako to je??
@sportpark no pekne papate a kolko mala vazi?
kati mala vazi asi 6000 g si myslim...neviem presne v utorok buduci týžden mame poradnu....
tak napisem potom...vy kolko vazite?
@kuriatko33, nakrajala som na male kocky, preliala horúcou vodou, nechala vychladnuť a šup do mrazaku...a v zime akoby som našla 😀
Caute kocky... chcem sa opytat na nejaky tip od vas.. Potrebujem ist nakupit najake oblecenie, lebo uz zodieram saty ale nemam velmi komu nechat malu a s nou je to do hodiny uz s placom.. ako to robite???
Dajte nejake tipy 🙂 dakujem
idem vas pocitat, aj ked casu malilinko
@tintinka1 super napad s tou fitloptou aj my vyskusame 🙂) a neviem sa dockat kedy zacne vyskat aj moja 🙂)
@sportpark 🙂 🙂 citam citam ako krasne spinka Ella od 21:00 do 7:00 , priatel sa pyta ci jej davate pit makovy odvar, ze nech das receptiiik 😀 😀 😀 😀 😀 😉
@zojec no citala som vasu prihodu nehodu a dobre ze sa nic nestalo, tamto uz vyriesite nejako, ale stastie ste mali 🙂 Inak ako sa mate?
Inak dnes mam taky nijaky smutny vecer... Este ze mam svoje slniecko, ale stve ma ze sa neviem dostat na nakupy... 😔
@marcelka123 mne stráži manžel ... 😉 a musim sa pripojit moje slniečko spinka tiez od pol deviatej do rana do siedmej niekedy az osmej.... 😀 😀
ahojte tak my máme dnes za sebou poradňu vážime 6400g 🙂 chcem sa vás opýtať ohladom očkovania tbc, akú ste mali reakciu lebo my nemame žiadnu a neviem čo bude dalej ☹
marcelka....nie nedavame....neviem 2 mesiac sa budila o 3 na papanie a potom zasa spala...a mesiac uz mi spava takto krasne....zabrali nam homeopatika...a aj mliecko......kaka spinka je spokojna....nechapem nechcem to ani zahovorit......krasa.....
nepredpisuje mi to lekar riska.......
macelka kojis?
Ahojte baby....tak ja som tu nebola uz asi ako sa mala narodila.....ale dnes som uz fakt v koncoch....a moj manzel tiez. Potrebujem radu...mala sa nam naucila spavat medzi nami a o postielke nechce ani pocut. Manzel pravidelne straca nervy a stahuje sa od nas do obyvacky lebo ma malo miesta (co zase nie je az take hrozne kedze on chrape a mala nie 😀 ...ale predsa). Bola to moja chyba (a pohodlnost) ked som si ju v noci zacala davat k sebe a kojila po leziacky ale teraz si na to zvykla tak, ze inde ako v nasej posteli (ovesena na mne) uz ani nezaspi....a to je jedno ci cez den alebo v noci. Vie mi niekto poradit co robit....ked tu citam o tych vasich anielikoch ktory sami zaspinkaju v postielke ide ma zavist zozrat...( 😀 )
A este som sa chcela opytat ci maju vase babatka nejaky system...ja skusam vytvarat ten nas ale nejak neuspesne. nemam cas ani varit, ani upratovat.....nehovoriac, ze chodim ako matoha, neucesana, nenamalovana, vacsinou v pyzame cely den. Ako sa mam dostat z tohoto kruhu? ☹
@marcelka123 ked tak pozeram na tvoje foto tak ma napadlo, ze to nebolo tak davno ked si pisala ako sa bojis porodu a uz mas ake krasne 3 mesacne babatko....ten cas leti co? A hlavne teraz....
@anjelicek26 nahodou som sa dostala k tvojim fotkam na koniku a musim skonstatovat, ze mas naaaadherne deticky. Mala je strasne rozkosna. Vsimla som si, ze nase miminka maju velmi podobny satnik. Kde v UK zijete?
@susie80 no a kedy by tak mala byť na Teba navešaná keď nie teraz? keď je to najzlatšie? neboj o pár rokov budeš chcieť aby bola navešaná a ona už nie🙂
postel manželskú mám len pre seba s Maximkom, manžel dobrovoľne a rád išiel do detskej, aspoň sa v kľude vyspí a máme dosť miesť, obdeň prídem na manželskú návštevu🙂))))
@susie80 no všetko sa snažím spraviť, keď malý spí, a spí väčšinou v noci, ale budí sa každé 3 hoďky, o 4 varím, chystám dieťaťu do školy desiatu, malujem sa, sprchujem,,,cez deň nestíham skoro nič, ale neboj, to je stav dočasný, už sa to bude len zlepšovať, pri prvom som tiež behala ako mátoha🙂
@susie80 u nas presne tak isto ako u fatimusky.. 🙂 my s malou tiez mame postel len pre seba.. ja sa nestazujem a mm tiez nie.. neviem si predstavit vstavat 2-3x za noc k malej.. ona v postielke nechcela byt od narodenia.. uz v porodnici protestovala... zaspava tiez na prsku.. nestazujem si 😉 ak manzel nema kde spat, tak si prisun postielku k manzelskej posteli a daj ju na kraj.. u nas to funguje, ked mame navstevu, lebo moj mm sa boji ze ju zapuci 😉 a rezim? pomalicky nabiehame na nejaky, ale neda sa na to vobec spolahnut, ale zacala mi spavat raz denne dlhsie ako 15-20minut..
vcera sme boli v poradni, vsjo ok.. mala ma 5200g a 63cm, a aj nas ockovali.. plakala som s malou.. potom spala 3 hodiny ako zabita 😀 chvalabohu noc bola v pohode...
@marcelka123 ja malu vacsinu beriem vsade so sebou v satke.. 🙂 tak sa da aj nakupovat, lebo tam mam zarucenu istotu, ze bude spat a nebudem chodit s revajucim kocikom a hlavne vsade vyjdem.. 😉 horsie je, ked mam kupit nieco na seba, ale ked potrebujem , tak mi na hodku postrazi moja stara mama 😉 vzdy si s nou poradi a to uz ma 80rokov

@bubina1 áno také flisové 🙂 a tiež jej dám pončušky ale také ružové mám 🙂 máme podobný vkus 🙂
mi sme prišli z poradne, máme 4950g a 62cm, ale hlavičku nedvíhame ako máme, tak nám pohrozili neurológiou tak musíme makať 😉
@anjelicek26 skvelé video na inšpiráciu, ako na to , ideme trenovať viac aj my 🙂 díky