icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
3. okt 2010

caute, tak od dneska sme sami, mm isiel na sluzobku na cely tyzden, nenormalne mi je smutno za nim, esteze mam doma detvaky, toto bude asi najdlhsi cas od svadby co sme od seba, znie to asi divne ale faaaaaaaaakt mi straaaaasne chyba, ani som si nemyslela ze tak velmi 😔

kuriatko33
3. okt 2010

@babulina ani mi nehovor, mne muz chodí tak na 3dni v tt mimo SK niekedy aj na 4dni:-/// a neskutocne mi je smutno, sama s malým ☹

marcelka123
3. okt 2010

@zojec jeej, tak to je aky pokrok ze ti spala v postielke prvu noc... rob tak ako citis ze je dobre 🙂 ale je to super.

marcelka123
3. okt 2010

@weirdo su to mam.. je to tak, uz som si nebola ista, lebo obaly su davno prec... 😀 😀

http://www.maderna.sk/katalog/product/6162/

anjelicek26
3. okt 2010

@babulina - nas je stale niekde prec... ja som bola cele tehu sama s malou, 8 mesiacov... aj teraz ked sme uz spolu lieta furt niekde, aj teraz cez vikend bol prec... akoze napr. koncom oktobra mame ist na 9 dni na dovcu.. z toho 2 dni vraj to nepojde... takze uz len 7 dni... a z toho 3 dni este pracovne odijde, a bude niekde nieco riesit. No neprizabit?? Uz som mu vravela, ze kaslem na neho a letim tych 9 dni sama... ale s dvoma detmi, autosedackymi a vsetkym moznym to na letisku asi bude dost nervak...

marcelka123
3. okt 2010

@babulina
@kuriatko33 ja si neviem predstavit ostat takto sama hoc na den... baby obdivujem vas ale co ine ostava ked chceme mat z coho zit...

marcelka123
3. okt 2010

@anjelicek26 ☹ noo, a celkom pekne vsetko zvladas 🙂 sikovnaa 🙂

weirdo
3. okt 2010

@zojec - gratulujem 😵 , vydrz a bude to super 🙂

weirdo
3. okt 2010

@marcelka123 - 😀 😀 😀

babulina
3. okt 2010

@anjelicek26 - ja som uz povedala, ze ked najblizsie niekam tak na dlho pojde tak ideme aj my, ale neviem si to predstavit na letisku s dvoma detmi, ved ja mam problem sa obcas naskladat do auta so vsetkymi srandami co potrebujeme 😀

bubina1
3. okt 2010

@zojec v tej sedačke som nemyslela ten vankusik... ten som už vybrala... myslela som na popruhoch tie makke oné, čo je akože cez ramena dieťaťa, aby to netlačilo... ale už sme to vyriešili... je to v pohode, ale s tou vnutornou castou lodgeru to nie je dobre, lebo je v tom mala napresovana ako sardinka... a celu ju to ani nezakryje, musim dat aj tak deku, akurát ma len z toho tepleho flísu spotený chrbatik

melkina
3. okt 2010

Ahojte 🙂 dlho som tu zase nebola, len sem tam keď mám čas prečítam si zopár riadkov čo ste napísali....tak neviem či ste to tu rozoberali, ale mne v poslednú dobu strašne padajú vlasy....normálne mám hrôzu si isť umyť vlasy....máte to aj vy teraz? 😖
Inak u nás všetko ok, Titi mal v troch mesiacoch 9400g, takže obrík riadny a to je iba kojený stále 🙂 Mám posilovňu zadarmo 😀 Od utorka začíname chodiť na plávanie , tak som zvedavá ako sa mu bude páčiť. Hádam sa to priberanie spomalí 😉

anjelicek26
3. okt 2010

@melkina - 9400 v troch mesiacoch... no skladam klobuk... obrik je slabe slovo 😅 😅 Mas teda co nosit, to mala Saska v 1,5 roku 😅 😅 😅

@babulina - to je jedine, co ma odradza, ja som len zo Saskou lietala casto, ale trepat vzdy autosedacku a velku tasku uz bol zaberak, s dvoma detmi potrebujes tasku ak nie dve, vajicko, sedacku, ku tomu kym si na letisku vybavim auto z pozicovne, ci nebudu obaja vrieskat a podobne... nehovoriac o tom, ze zo sebou budem tahat kocik... no je mi zle, ked len na to pomyslim...ale zvladli iny, zvladnem aj ja...

anjelicek26
3. okt 2010

Mam taku prosbicku - nehodite mi sem foto oblecka v com ste krstili/budete krstit alebo co sa vam paci na krst pre chlapcekov?? Ja fakt neviem, co je vhodne, nemam chut ho krstit v mini smokingu, ale s takych uplne malickych kosielok a dupaciek co sa daju kupit do polky novembra definitivne vyrastie a vo väcsej velkosti neviem nic najst... uz 3-6 mesiacov je problem...

melkina
3. okt 2010

@anjelicek26 ja by som na krst tiež nedavala oblek, zda sa mi to pre babo nepohodlne, ale keď tak toto sa mi zda pre neho pohodlne http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4342666&tab=7

anjelicek26
3. okt 2010

@melkina - jej super, diky za tip, poviem mame, nech mi kupi a donesie... do 68-ky sa snad v novembri este narve 😝

kajca50
4. okt 2010

@melkina teda a ja som mala hrozu z toho , ze misinko ma 8200g,ale teda vy ste inaksi, a k tym vlasom aj mne ale hrozne padaju a doktorka mi povedala , ze to vsetko koli miskovi, preto mu musim davat caj a kojit kezde 3 hod. lebo by mna znicil , ze vsetkjy vitaminy idu do neho a moje telo to nestiha aj pre ,mna.

zojec
4. okt 2010

@melkina panceku... tak to je riaden macko!! ufff.... ale on sa aj velky nerodil, nie? mne zacali uz tiez padat vlasy... :( su vsade.. ma to znervoznuje a taky bol pokoj ked som bola tehu... @monky, ty mas nejake tabletky ci sampon, pomaha?
dalsia noc prespata v postielke, ale bola 4x hore.. najedla sa, ulozila som ju naspat, trosku sa pozduvala a zaspala.. verim, ze sme na dobrej ceste.. dufam, ze sa aj to caste vstavanie upravi
@bubina1 ja mam tiez fusak do autosedacky, minule som to skusala, ale tiez je jej v tom teplo.. ved ono tie sedacky su dost teple zo spodu.. a na vrch este v pohode postaci deka.. ja mam sedacku len do auta, a to je este furt v servise.. takze uz tam asi 2 tyzdne nebola.. 😀 a ty mas tie ochrany na pasy? si to odstrihla z toho vankusika? uz som rozmyslala ze nejake usijem, nech ju to netlaci...

zojec
4. okt 2010

@anjelicek26 kukni aj sem.. tu maju toho viac 😀 http://www.gaji.sk/cd/krst.htm , ale vyguglila som aj toto... sa mi paci 🙂 http://satynakrst.webnode.sk/products/krstova-s...

weirdo
4. okt 2010

@zojec - super. Ja si myslim, ale to si len myslim, ze to caste vstavanie mohlo byt sposobene tym, ze spinkala Barborka s Tebou. Mam kamosku, ktorej mala spavala od 20:00 do 8:00 celu noc vo svojej postielke, ma rok, kojena, a prestahovali sa a nemali tam postielku, tak spavala s nou v posteli a v noci aj 6x hore, co ju citila a chcela dudkat. Takze vydrz a verim, ze mala tolko nebude hore. Drzim palec.

riska
4. okt 2010

@melkina, ahoj 🙂 presne mi napadlo, ked písala @kajca50, že jej malý má 8,2kg, kolko má tvoj 😀 to je teda iný bucko 😵
ano, vlasy sme tu riešili, je nás takých viac....je to otrasné, kolko ich je, kebyže to týžden zbieram, tak je aj na parochnu 🤐

@zojec, super 😉

zojec
4. okt 2010

@weirdo tiez som nad tym rozmyslala.. ja mam stale postielku prisunutu k nasej velkej posteli, ale bocnicu som tam nechala.. nechcem jej hned robit tolko sokov aby bola dalej od nas.. takto ju pohladkam cez mriezku, zaspievam.. 🙂 mne kamoska vravela, ze dala svoju malu v 6tich mesiacoch do inej izby aby ju necitila a potom spala celu noc.. ale to neviem ci by som zvladla dat ju prec.. uz teraz mam taaaaaaaaaake nutkanie ju odtial vybrat a potulkat sa snou 🙂 ale viem, ze pre moj manzelsky zivot a aj pre nu je lepsie ked bude spavat v postielke..

takyna
4. okt 2010

Ahojte babule 🙂
@melkina fíha ako to robíš?, ako často kojíš?, my sme konečne dosiahli 5300g 🙂 a to sa mi zdá moje dieťa úplne v pohode, žiadna vychudnutá
vlasy padajú aj mne, ale myslím si, že to je aj tou jeseňou, lebo kde sa spýtam, tam všetky sa sťažujú , že im padajú teraz vlasy, naša ich má všade na rúčkach , potom si ich pchá do úst hrôza 😝 , nás čaká stužková v decembri, a normálne sa bojím si ich teraz aj farbiť čo sa mi kúti po stranách robia 😒
inak u nás je to síla jedna sa začne učiť sedieť, a druhá bude mať maturitu 😉 🙂

ellysa
4. okt 2010

@zojec ja by som tiež malú ešte nedokázala dať do inej izby-ani nemám do akej 😝 , tiež mám postieľku pritisnutú k posteli, ale ešte aj bočnicu dole, cez víkend skúsime dať bočnicu, ale neviem ako to zvládneme, malá spí natisnutá na mne a keď dám nedzi nás mrežu sa mi bude zdať, že som ju oddelila ako vo väzení ☹ , mám pocit, že naše deti by to zvládli, len my sme moc na ne naviazané, nie?

chani
4. okt 2010

@melkina wau to je iny kusisko chlapa 😀

bealondyn
4. okt 2010

babule vlasy padaju aj mne, uz som to tu spominala, chcem len napisat, aby ste zbytocne nevyhadzovali peniazky za vselijake sampony, ampule, pilulky a neviem co este proti padaniu..to nepomoze. su to hormony, tak to treba len preckat. ☹ ja som pracovala v kad.salone a zakaznicky-maminky si kupovali ampule za 5000 korun!!! a aj tak nepomohlo. 😖

weirdo
4. okt 2010

@zojec - no to si ani ja neviem predstavit ju supnut vedla do izby ... ale aj to nas raz caka 😉 . Ale zase si to zober z tej stranky, ze ked sa mala rano zobudi v postielke a vidi Ta, ked ides pre nu, ratam, ze ma iskricky v ociach od radosti 😵

melkina
4. okt 2010

@zojec ano narodil sa velky, mal 4500g 🙂

@takyna ako často papá? niekedy si vypýta po hodke, niekedy po troch...podla toho ako sa napil predtym. V noci spi aj 5 hodín bez jedenia. 🙂

@bealondyn práve som si našla takú diskusiu na koníkovi, že to padanie vlasov je tym, že v tehotenstve nám vlasy skoro vobec nepadali a vlas starne a že potom tie vlasy idu takto huuufne dole a je to aj hormonmi. Tak ma to utešilo trochu. Totižto si vobec nespominam, žeby mi boli pri deťoch takto padali....tak snad neoplešiviem 😀

melkina
4. okt 2010

@bealondyn a je dobre si teraz ked tak padaju vlasy, farbiť ich? 😕

takyna
4. okt 2010

@melkina naša mala 3720g, tiež bola celkom dosť veľká, ani my sme nepapali v noci, lebo malá prespávala skoro celú noc, ale teraz ju prikladám aj v noci v polospánku, lebo podla mna slabo priberáme, aj keď chvalabohu ona je spojojnučná, dnes sa mi zase pretočila s bruška na chrbátik 🙂
akurát som volala s doktorkou, krv máme v poriadku aj cukor, poklopem a máme prísť dnes na prvé očkovanie 😝 😖