Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bealondyn krasne ste... 🙂 och ako ja potrebujem kadernicku... len neviem kde by som nechala malu kym sa pojdem ostrihat.. a moja kadernicka je tiez na materskej.. od marca som sa nestrihala.. teraz su tie dlhe vlasiska vsade.. @melkinka v pohode si nafarbi, aspon samponom, tiez si myslim,ze im to doda lesk.. ja si aspon farbim, ked uz ich mam skoro az po pas.. :(
@bealondyn ake kocky.. 🙂 a peknu farbu vlasov mas, aku farbu pouzivas, odtien???
Inak aj ja o chvilu oplesatiem.. a strasne by som chcela nejaky uces si dat po rokoch spravit aj celkovo vlasy, ale to sa nedostanem ku kadernicke a ak ano, tak by som nevedela co s vlasmi... taka nuda na hlave a este aj opadava... 😝
baby ešte sa chcem spýtať...malému sa na bradičke urobili také vyražky zo sliniek....skúšala som mu tam dávať Seba Med pleť.krém, Sudocrem v tenkej vrstvičke a nemizne to...nemáte dačo odskúšané?
@kuriatko33 nie nie, to som písala a malého som mala akurát na rukách, písala som všeobecne, i keď to bolo pod Tvojím menom,,,,iba som chcela povedať, že vo všeobecnosti neviem pochopiť nasledovné: suseda, 10 rokov sa snažili o mimi, zabežpečený, a narodil sa im chlapček a pol ročného ho šupla do jaslí a šla do roboty, alebo moja sestra, mesačné nechá s našimi a ide na disku, ja sa tiež v noci malému neprihováram, neprebaľujem, len spolu spíme a sa dojčíme, ale keď otec do mňa skáče, alebo svokra, že no len si ho maznaj, tak im na to vravím, toto je moje posledné a nie je to malý dospelý, 9 mesiacov bol v brušku so mnou non-stop, tak min. 9 mesiacov si musí zvyknúť na jemné odlúčenia, och jo, je mi ľúto, že to moje pred tým vyznelo ako vyznelo🙂
nenakupujte u tejto osoby petruska2385 kupovala som od nej kočík a mala mi poslat pokladničný blok a ona ho stratila a nechce to nijak riešit cize ked budem ten kočík chciet predat ja nepodari sa mi to ani za polovicu.otras
strasný prístup
@mici111 ahoj, krane dievcatko a pozeram, ze uz spi v spacom vaku. Chcem sa opytat, ako dlho a ako ju uspavas, lebo ajja pomaly musim do vaku, resp. zaspavat bez perinky ale je to trosku komplikovanejsie lebo ona zaspi v perinke .. Ja vsak uz rada prejdem na volnospanie..len neviem ako ju uspim...
@fatimuska som je to písala ze jej to dam do hodnotenia ale mi ohromne vypisovala ze ona si tam potom ties nieco dplní
ako neviem čo ale je mi z toho uz do plaču co som tak vytočena.nechcem uz o nej nič počut a najhoršie bude ked sa to dozvie moja polovička ten teda bude nadšený...
my je normalne zle ked sa na ten kočík len pozriem
@maja_25 - chcela si ten kocik ci nie? Je pekny ci nie? Co ma blocek s kocikom?? Bud je pekny, alebo nie... ved ho chces pouzivat... co teraz uvazujes, za kolko ho potom predas? Sorry ale toto fakt nechapem 😝

@melkina cez deň keď je hore tak ju krmim na požiadanie, čiže zhruba 2 -3 hodky