icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
10. nov 2010

@ellysa, ta hauck nie je tá, čo ma aj anjelicek? obidve sú pekné, ja som tú chicco tiež obzerala v auparku, len sa mi ten poťah zdal taký studený 😖 ale máš pravdu, najlepšie by bolo ju do toho posadiť a nech si vyberie sama 🙂 inak tie chicco sú také pekné, farebné 🙂

mici111
10. nov 2010

@ellysa mne sa asi viac paci chicco 😀

fatimuska
10. nov 2010

@mici111 no zoberieme ho a nad wc, mu poviem, kakaj cikaj...a asi tak 4x sa vykakal a 20x vycikal🙂))

riska
10. nov 2010

@fatimuska - to vážne? 😅

mici111
10. nov 2010

@fatimuska 😲 to som este nepocula 😀 😀 😀 a to ho tam beriete v plienocke ci naholo??? neviem si to dost dobre predstavit...ale este nie su drobci mali na to, aby to pochopili?? nebola to len nahoda, ze sa vycikal a vykakal?

ellysa
10. nov 2010

@fatimuska 😉

niga
10. nov 2010

@ellysa aj ja vyberam presne medzi tymito dvoma. Nevies ci u oboch je potah mozne prat?

riska
10. nov 2010

@ellysa, ked krmiš oliv a zašpiní oblečenie, ide ti to vyprať? ja som jej prvý den neprezieravo dala obyčajný bavlnený podbradník, bol od mrkvy a dala som ho vyprať dokonca na 90 a nepustilo 😖

zfidorka
10. nov 2010

@fatimuska moja mala sa takto vycika a vykaka vzdy rano po prebudeni a po kazdom dojceni... 😉 podla mna to babo same nechape, po dojceni je to vplyvom peristaltickej vlny a pusti to ci uz do plienky alebo inam (ja ju davam nad misku)...

ellysa
10. nov 2010

@niga na tej chicco určite, tú hauck so ešte nevidela ale má ju anjelicek hádam nám povie 😉 , teraz výjde cez to enikibeniki so zľavou na nejakých 108 a vbabymarkete je v akcii za 119, inak som ju videla aj v predeti ale na nete ju nemajú, a v auparku ju majú kde a za koľko?
@riska tiež mi ostali fľaky, mám tie veci odložené a chcem skúsiť buď žlčové mydlo, alebo mi ešte radili, že treba namočiť do sava perex a znova vyprať, ale ešte som neskúšala a inak mne sa zašpiní malá aj keď má podbradník, utiera sa rukávmi a aj za krk jej natečie a teraz má zábavu, keď s plnou pusou robí hbrrrrrrrrrrrrrrrrrm, včera som nás prezliekala komplet obe

takyna
10. nov 2010

takto sa smejeme, dokial nepride maminka s kamerou 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=d2VwISNOUs4
ellysa
10. nov 2010

@takyna krásnaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

takyna
10. nov 2010

@ellysa dakujem 🙂

hori
10. nov 2010

@zfidorka mne to tlacivo pre zamestnavatela o necerpani dovolenky dali na upsvare, dala som do roboty potvrdit a priniesla som na upsvar spolu so ziadostou o RP + samozrejme potvrdenie o materskom zo socialky, kopiu rodneho listu a este mi tam dali aj akesi prehlasenie podpisat - o spracovani osobnych udajov.

zfidorka
10. nov 2010

@hori dik, idem pozriet lepsie do tlaciv co mam z upsvar...

hori
10. nov 2010

@niga presne toto mam problem aj ja... ze ked sa v noci zobudi, ci mam dat najest alebo nechat tak - ona trochu pomrnka a zaspi. Zda sa mi totiz, ze ked ju nakojim, zbytocne ju viac zobudim a potom nechce zaspat a mrnka trikrat viac. U mna mozno aj preto, ze s kojenim koncim, mliecka je malo a mala sa v noci vlastne ani nenasyti. A teda zacinam mat dilemu, ze ci dat v noci flasku s mliekom alebo len cajik, alebo uplne nechat tak... 🙂

zfidorka
10. nov 2010

@hori ja mam z upsvar ziadost o rodicovsky prispevok, tam ziadnu kolonku pre zamestnavatela nevidim a potom potvrdenie o naroku na materske co vyplni socialka... ty si mala este nieco dalsie?

sportpark
10. nov 2010

julinka na 2 sme boli.....potoim az v 7

chani
10. nov 2010

@ellysa my budeme kupovat tu hauck

hori
10. nov 2010

@zfidorka ano, este mi dali formular, v ktorom ziadam zamestnavatela o rodicovsku dovolenku (a tam sa aj potvrdzovalo, ze ci som medzi materskou a rodicovskou cerpala alebo necerpala inu dovolenku)... ale bol to taky sto razy prefoteny papier, takze neviem ci je niekde na nete na stiahnutie... ako tak citam, tak niekde to dava aj zamestnavatel, ale mne to dali rovno na upsvare, lebo manzel tam bol vopred zistovat, co vsetko budem potrebovat, tak ma vybavili tlacivami. 🙂

chani
10. nov 2010

@anjelicek26 achoj, no ako stolicka na papanie, vyzera, ze s nou bude spokojnost? chystame sa ju ist buduci tyzden pravdepodobne zakupit, tak nech mam predstavu do coho ideme 🙂

chani
10. nov 2010

dievcata, zazrak, moj manzel vcera prvy krat kupal nase dieta 🙂 doteraz sa zdrahal, sa bal ze mu ublizi 🙂

anjelicek26
10. nov 2010

@chani - je dost velika este, aj Sasku do nej napcham 😅 Ale inak fajn, aj ten stolik je veliky, bude mat kde robit bordel, velmi prijemny material to je, fakt super... aj popruhy fajn, este som neskusala zapnut, ale vyzera to jednoducho... poskladane do dvoch minut... len je dost siroka... ale s tym som ratala, aj pri Saske sme mali hauck... ten kos je prakticky a je fajn, ze ju mozem dat hore/dolu teda vyskovo nastavit, ked je pri nom Saska, spustim to dolu a mozu si "kecat" 😀 Ja som spokojna 🙂

Inak babule, som sa dnes konecne vytrepala do nextu a teda strasne peniazky som tam nechala 🙄 Tam tak casto radsej chodit nebudem 😅 Ale krasne vecicky som pokupila, pre oboch 😵

anjelicek26
10. nov 2010

@chani - to vazne? Moj drahy kupe, prebaluje, stara sa. Vdaka nemu nemusim o siestej vstavat, ale to on je akurat osprchovany, tak vezme maleho, hraju sa a bohvieco este robia (lebo ja vtedy este sladko spim 😝 ), donesie mi ho prebaleneho (vykakaneho 😅 ), a spiaceho, fakt super 🙂

ellysa
10. nov 2010

@chani super, tak už kúpe každý deň, čo? 😉
baby nevedela som na rýchlo, čo malej spraviť na obed, som si myslela, že ešte má ale nemala, tak mala pol vareného jabĺčka s kuracím mäsom, a slávilo úspech ani mastný fľak neostal, myslím, že po dvoch prdoch je už aj von 😉

anjelicek26
10. nov 2010

@fatimuska - pouzivate aj ten cinsky nocnik? Lebo jasne, ked Maxa rozbalim, tak do 5 minut cika... ak mu potriem brusko teplou vlhkou plienockou, tak cika hned, to mam odskusane... ono sa to da odsledovat... kakanie urcite, cikanie aspon nejake... len ja som na toto strasne leniva 😝

anjelicek26
10. nov 2010

@ellysa - to je teda kombinacia 😅 😅 Ale hlavne, ze slecne chutilo 😵 My dnes ideme papat zemiacik myslim, dnes rano kadil ukazkovo, ziaden problem nebol... tak snad je to ok..

chani
10. nov 2010

@ellysa neuveritelne vlasta je Oliv, krasne babo 🙂

riska
10. nov 2010

@ellysa, asi skúsim savo na škrny, snad to pustí 🙂 a oliv ti už spapá takú porciu, že jej to nahradí mliečko, alebo ešte aj mliečko má po obede?

@anjelicek26, ukáááž 😀

anjelicek26
10. nov 2010

@ellysa - kukni za aku cenu som ja objednala tu istu stolicku... to je strasny bordel tie ceny ☹

http://cgi.ebay.co.uk/HAUCK-UP-DOWN-HIGH-CHAIR-...

nikuska0411
10. nov 2010

ahojte 🙂
uz som tu straaasne dlho nebola 🙂