icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
12. nov 2010

@angie267 ja raz asi pred 2 mesiacmi a od vtedy nic a nech to tak aj zatial zostane 😀

anjelicek26
12. nov 2010

@angie267 - ved to je super, ze stale nic... pri Saske som dostala 8 mesiacov po porode a za prve dva roky len 3x... a pravdu - vobec mi to nechybalo... a aj potom nabehla len na 6 tyzdnovy rytmus...

Teraz to u mna na mrchu vobec nevyzera a ja som fakt rada...

angie267
12. nov 2010

@bakatuska
@anjelicek26 tak aj ja sa nejako nestazujem 😀 ha ved uz ani neviem ako to vyzera 😀

angie267
12. nov 2010

chcem sa spytat ci aj vy musite tolko kupovat prsne vlozky, lebo ja mam pocit, ze skrachujem 😝 robim dobre trzby v DM az mi je niekedy blbe ked mam v kosiku aj tri balenia a o tyzden znovu, uz ma poznaju 😀

anjelicek26
12. nov 2010

@angie267 - len ked idem von.. doma si tam dam pri kojeni bavlnenu plienku a hotovo... vzdy sa mi spusti hlupy druhy prsnik, ked kojim z prveho... no co uz... ale inak uz nevyteka mliecko pocas dna, nastastie...

bakatuska
12. nov 2010

@angie267 ja uz ani nie teraz mam 1,5 balenia a to mi vydrzi asi do konca kojenia 😀 ale prve 2 mesiace to bolo hrozne som ich menila tiez ako na beziacom pase 😀

zfidorka
12. nov 2010

@angie267 ja pouzivam tieto zberace: http://www.maderna.sk/katalog/product/2613/
oproti vlozkam su bradavky v suchu, len musim mlieko casto vylievat...

angie267
12. nov 2010

@anjelicek26
@bakatuska mne stale vyteka uz mam z toho nervy, viem ze by sa to malo upravit, ale neviem kedy. Tecie mi hlavne v noci. 😠

angie267
12. nov 2010

@zfidorka a nevyteka to z toho?

weirdo
12. nov 2010

@mojalili - ja som ju tiez kupila a ani usi nezakryje, uz som sa zlakla, ze mala ma nejaku velku hlavu 😀, ale evidentne im nevyslo cislovanie 😉
@angie267 - ja tiez pouzivam zberace Avent a je to super, vetraju sa bradavky a mliecko vylievas, ako pise @zfidorka , ale niekedy ked je tam natecene a sa pozabudnem a zohnem, mam flak na tricku 😀. Ono je to sice drahsie, ale evidentne by sa Ti cena vratila 😉 , nevyhoda je, ze pod trickom to ma tvar ako keby mam na prsnikoch orechy, take spicaky 😀

weirdo
12. nov 2010

@angie267 - v tom od Aventu su 2 typy tych musli, s dierkami a bez. Ja pouzivam s dierkami, kvoli kedajsej mykoze na bradavkach a to vyteka, ked je tam mliecko nazbierane, tak to len vylejem ... a potom take bez dierok, to nevyteka ...

angie267
12. nov 2010

@weirdo dakujem za postrehy no budem musiet nieco poriesit, a tu mykozu som uz aj ja mala fuuuu no dufam, ze uz nikdy to nedostanem 😠

zfidorka
12. nov 2010

@angie267 mne tecie tiez v noci, to nechavam tiect, mam pod plachtou nepremokavu podlozku 😎
ja som mala tiez mykozu, takze preto mam tie dierkovane, nosim ich len doma, je pravda ze ked sa tam nazbera viac mlieka tak cez otvory moze pretiect...
na vonku pouzivam tieto latkove vlozky: http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/pop...

weirdo
12. nov 2010

@angie267 - za malo ... aj ja dufam, ble, to bolo 😠

angie267
12. nov 2010

@zfidorka vyzeraju tie latkove dobre aj dobre saju? Uvidim mozno este do toho zainvestujem kedze mam este s kojenim velke plany 🙂

chani
12. nov 2010

@angie267 ja presne den potom ako mal Petko 3 mesiace a dalsiu po 28 dnoch, a to som dufala ze kym budem kojit budem mat to stastie ze nepride. co uz krasny 28 dnovy cyklus

chani
12. nov 2010

@angie267 mne vyteka len pri kojeni z toho z ktoreho zrovna nekojim tak som zacala plienku davat len uz nekupujem prsne vlozky

zfidorka
12. nov 2010

@angie267 no mne vonku az tak velmi mlieko netecie, este mi nepretiekli, citala som chvalu aj na tieto: http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/ell... vraj nasaju hoooodne
tie popoliny (co som dala 1.odkaz) su dobre v tom, ze vnutro je z buretoveho hodvabu, ktory je liecivy...

puhinka
12. nov 2010

@chani ,ahoj,no ten tvoj Peťko je ale riadne šikovný 🙂 fakt,možeš byť na neho veľmi veľmi pyšná 🙂
@mojalili ,jého,aj my máme takú čapicu 🙂
@niga ,jasné,že môžeš,si myslím,tam sa ešte pól stupňa odrátava 🙂
@deniskateniska ,ty máš tuším najväčšieho chlapca z nás všetkých...hehe 🙂,Deni,u nás sa dáva 7 kombinácia
@mojalili ,aj nám je malá tá čapica 🙂 niake divné číslovanie 🙂 a sme kúpili aj tie papučky so sobíkmi 🙂
@katka512 ,ahoj,ja mu dávam po papaní čajík ,bo on zbumbá strašne veľa ,tak len zapije a vydrží mi pak aj 3 hodiny 🙂 až pak mu dám mliečko 🙂
@niga ,Igorko je ešte mladší od tvojho synčeka a pretáčať sa mi začal tak aktívne až tento týždeň,ale dneska sa posadil a ja som skoro odpadla 🙂
@angie267 ,ja už mám druhý krát svoje dni,ale ty kojíš? je to normálne,niektoré ženy dostanú až keď má dieťa 7 mesiacou 🙂 neboj nič 🙂

julinka2787
12. nov 2010

@angie267 ja ešte tiež nemám mrchu, a to už ani nekojím. veď akurát mi vravela moja gyn, že či nechcem injekciu, aby mi znova začala. 😀 som sa je tam skoro zložila od smiechu... mne to takto vyhovuje a vôbec mi nechýba. nech to takto čo najdlhšie vydrží. a keď príde, tak si budem musieť nanovo zvykať na to. už ani neviem ako to bolo... nepamätám sa už ani. 😝

puhinka
12. nov 2010

@angie267 ,ja mám doma skoro celé balenie...hehe...a úplne to nevyužijem,som použila len niakych 6 ks...by som ti to poslala,ale jedno balenie by ti asi nepohlo 🙂

puhinka
12. nov 2010

my teraz mrchujeme doma dve , ja aj moja fenka Cow 😀 😀 😀

chani
12. nov 2010

@puhinka ved aj som, je strassne sikovny, takto sa nacahuje za vecami z bruska uz asityzden a pred par dnami zacal pucit ritku a podssuvat nozicky aby sa za vecami dostal loptos 🙂
len je taky stihlunky, vyzera ze ani 6 kil nema uvidime coo bude buduci tyzden na poradni ze kolko mu navazi 🙂

ellysa
12. nov 2010

ahojte babule ani náhodou nestíham prečítať naspäť, som len na skok
dnes som Oliv kúpila to chodítko od v tech-ružové, je suprovéééééééééééééééééé, už som ho skúšala, veľmi som spokojná a tiež som kúpila hrnček na pitie od 6m-nuk a bio sucháriky, za týždeň máme 6m, tak jej skúsim dať len taK na hryzkanie, možno to pomôže aj na zúbky a asi to len ožužle, preto som kúpila sucháre, nie keksíky.
Inak babule, tie čo chodievate do Bipa v AT, tak je tam teraz akcia, ak si kúpite do 24.12. 6 balíkov pampersiek, tak dostanete toto, podľa mňa super, takže aj toto oli dostane pod stromček 😀 http://www.amazon.de/dp/B0008EIYOW/ref=asc_df_B...

puhinka
12. nov 2010

@chani a tak nemusí byť tučko 🙂
to preto je taký zručný,pretože není taký bucloš 🙂
a ako sa inak máš?

weirdo
12. nov 2010

@ellysa - ja nad nim premyslam, chcela som sa Ta spytat, ci tam su aj nejake hovorene veci, pretoze by som to potiahla z UK, aby to nevypravalo po anglicky 😀. Diky

bealondyn
12. nov 2010

ahojte zienky

@ellysa no super nakup, aj Bella uz ma to choditko doma, je super, teda este sa s nim nehra samozrejme, bude pod stromcek. 😀
u mna mrcha len raz, hned po 600nedeli a odvtedy nic nastastie.
prsne vlozky uz nepouzivam 2 mesiace, som sa potesila, ked to konecne prestalo tiect hocikedy, strasne mi liezli na nervy lebo som vyzerala ako so sestkami prsiami! 😀 a krpata cucka tak casto, ze nemaju ani kedy tiect zbytocne. 🤐
@anjelicek26 diskoteka? tu v UK nejak skoro zacinaju, mam sa na co tesit! 😀 😲
pekne fotecky sikovnych junovcatiek ste sem dnes dali. 🙂

puhinka
12. nov 2010

baby...malo niektoré z vašich detičiek reflux?ak áno,tak do kedy a ako ste proti tomu bojovali?

chani
12. nov 2010

@puhinka no nas reflux nastastie obisiel

puhinka
12. nov 2010

@chani ,šťastná to žena 🙂