icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
19. nov 2010

@anjelicek26 ja z toho tvojho maxíka nemôžem. ako krásne stojí. veď to ani ročné niektoré tak pekne nestoja... 😕

anjelicek26
19. nov 2010

@mici111 - aj ja kukam na jar leto uz teraz... keby tak viem odhadnut velkost 😝 Lebo teraz su aj o polku lacnejsie, inak naturino ci primigi vyjdu aj 70€ a to teda dat za topanky, co maju na dva mesiace mi prijde hodne...

miculienka
19. nov 2010

@anjelicek26 - ty brďo , to je vojak v pozore - no teda aký šikovný, moja len keď ju držím - aj to ako po 2 poldecákoch riadnej slivovice

anjelicek26
19. nov 2010

@mici111 - no ale kde stoji... no stoji chvilku... opiera sa o stenu a na jednej teda s tym kosom stoji sam, ale len chvilocku... on je strasne pevny, ak sa drzi ruky, tak vie pekne a dost dlho stat... ale to nie je umenie, proste je pevny...

miculienka
19. nov 2010

@anjelicek26 - ale aj tak, a ešte si to stihla aj cvaknúť , hm, máte môj obdiv - aj ty aj malý 😵

anjelicek26
19. nov 2010

@miculienka - no tak zasa par sekund sam postal, mam z kazdeho kopu fotiek, len na kazdej sa blbo tvari, tak tri su take normalne... on je v tomto sikulka... ale keby zacal aj nieco ineho robit, takeho normalneho 😅 😅 😅

Boze baby ja mam hlad, co robite na obed? Teda myslim pre seba?

riska
19. nov 2010

@mici111, tak-tak....si užite aupark 😉

@anjelicek26, wau, aký šikuliačik 😵 a tie gaťuše 😵 😵

ellysa
19. nov 2010

@anjelicek26 ty brdoooooooo a ževraj je Max pozadu, však toto nevie nikto
ja varím bolognese spagety

a neodolal som a kúpila už ma zastrelte http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9953671&tab=1
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9953287&tab=1

zojec
19. nov 2010

@miculienka 🙂 ja som tiez prave prisla skoro z lesa 😀 😀 😀 ale zacina uz aj tu mrholit... ja som veru este overal nevytiahla.. sak je tu brutalne teplo.... ale vraj na koniec novembra slubuju riadne mrazy..
anjelicek26, inak tie angl. domy to je fakt strasne.. vzdy ked mi pridu veci od kamosky, tak ich citit takym vlhkom.. proste sa s tym neda nic robit.. a to ich podla mna dlho ani neskladuje doma.. ale aj v irsku je tak vlhko a tie stare domy to teda vobec nemaju osetrene..
my sme minulu zimu kupili zvlhcovac, ked kurime v krbe tak to strasne vysusuje vzduch, mne ako tehule sa zle dychalo a mm je astmatik.. takze u nas to ma opodstatnenie.. bol to super nakup ja som spokojna 😉
ja si dnes asi urobim zemiakove placky... 😉

ellysa
19. nov 2010

@zojec a aký máte aj my máme krb a ja mám chronickú nádchu, tak by sa tiež zišlo

zojec
19. nov 2010

@ellysa strielam ta.. xi xi ale asi to nepomoze.. treba ti zobrat kreditku 😀 😀 😀 ja hracky malej nekupujem, stale nieco dostane.. a uz vidim ktore su jej oblubene.. najradsej ma lamaze levika risa 😀 dokaze s nim tolko kecat.. xi xi http://www.pricemania.sk/katalog/hracky-pre-naj... stale na nom nieco nove objavi... dnes ho taha za "vlasy"

anjelicek26
19. nov 2010

@ellysa - Max lamaze miluje, mame toho tiez kopu. A asi by mi tiez trebalo zatrhnut nakupovanie, mame toho milion 😅

No a ja neviem, Max je urcite motoricky pozadu... za to, ze robi nieco ine nevyvazi veci, co nerobi vobec... ale tak asi mu musim precitat tabulku, co prve a co az neskor 😀

Toho leva nejako nemiluje, ale zato psa, co steka, toho teda hej...stale mu zuzle nos, aby zastekal, ideme sa pototo z neho 😀

@zojec - ja detske oblecko tiez nemozem mat v garazi, hned by zvlhlo, mam ho doma a uz aj tento tyzden idem kamoske posielat veci po malom, zvysok na charitu... neskladujem nic...

A zemiakove placky mnaaam, ale my dnes ideme do mesta, tak asi az vecer...lebo nebudem moct na nikoho ani dychnut 😀

ellysa
19. nov 2010

no u nás teraz frčí riekanková knižka keď ju vidí tak sa už rehlí 🙂 a vždy keď hrajú pesničky kuká na mňa, či aj ja spievam. a potom taká úplne najobyčajnejšia hrkálka, no oliv má vlastne hračky teraz na tej hracej hrazdičke ale tú za chvíľu komplet zbalíme, lebo ju ide zlámať, tak jej ostanú tie, čo má na vianoce a tých bude teda na rok požehnane 😅

zojec
19. nov 2010

inak neviem ci niekto pozera damsky magazin, ale prave radia ake hracky kupit detom.. a prave som objavila co by sa mi pacilo.. http://www.biga.sk/taf-toys-hracka-do-auta-juni... 😉 asi zaobstaram...

zojec
19. nov 2010

@ellysa ja som mojej tiez vsetky hracky co sa dali zavesit, zavesila na hrazdicku.. a aj porozkladala po zemi.. nech ma motivaciu sa otacat... no zatial nepomaha..

ellysa
19. nov 2010

@zojec ja ju mám tiež vyhlaidnutú, asi na prvé narodeniny dostane, keďže sme často v aute 😀

takyna
19. nov 2010

@anjelicek26 ako urcite sa hadat nechcem, je to vec nazoru, objektivne nemozeme zase choditkam prikladat vahu, ze maju za nasledok znicene klby generacie , s tym sedenim suhlasim nieco na tom asi bude, ale neviem ci si niekedy mala v rukach to klasicke starodavne choditko latkove, zasadne sa do toho davali deti az vtedy ked uz boli usposobene a skusali urobit prve kroky, len stabilita tam chybala, kazda matka chce a robi pre svoje dieta to najlepsie, moj osobny nazor je, ze darmo budeme deti v utlom veku chranit pred roznymi poskodeniami chrbtice atd..., ked si vezmes , ze kazde druhe dieta vo velmi malom veku zacina sediet pri pocitaci, pri roznych hrach, televizore, ovela menej dnes deti sportuju, behaju po vonku a urcite aj to ma za nasledok neskorsie poskodenia chrbtice a klbov.
Sorry som sa rozpisala 🙂 , aj tak kazda z nas si urobi ako najlepsie citi 🙂

tintinka1
19. nov 2010

@anjelicek26 😲 😲 😲 😲 no neskutočný je. Už minule som tvrdila , že on bude ako prvé júnovčiatko chodiť 🙂 . Alex už tiež stojí ale musím ho držať. A plaziť sa tiež nechce. No čo už , všetko má svoj čas.

tintinka1
19. nov 2010

@zojec Aj ja som už na tou hračkou do auta rozmýšlala a už ju mám napísanú ako darček na Vianoce. Baby čo vravíte na toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9879710&tab=8 alebo toto http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9831524&tab=8. Sestra to chce kúpiť malému na Vianoce.

bealondyn
19. nov 2010

@tintinka1 kamoska ma pre maleho to druhe hopsadlo, je super, malemu sa tam hrozne lubi, vrti sa dokola a je tam kopec veci co ho zabavia. 🙂 len on ma uz teraz rok a je mu to male a zabera to hrozne vela miesta, to su zapory, ale inak je to super. podla mna velmi dobry darcek. 😉

anjelicek26
19. nov 2010

@takyna - presne co spominas si pisem do zoznamu toho, na co budem v buducnosti davat bacha 🙂 Ziadne playstation sa kupovat nebudu a mozu sa aj na hlavu stavat, pocitacove hry budu pod dozorom a casovym ohranicenim, kazde dieta minimalne jeden aktivny sport... a kruzky... ziadne vysedavanie... a uz vobec nie pred telkou... Saska kuka za cely den rano pol hodinu telku, kym sa ja obleciem...ono sa to da obmedzovat... v tomto veku sme za nich zodpovedne my, takze sa snazim robit to co najlepsie...

puhinka
19. nov 2010

baby,kúpete svojich drobčekov,keď mali horúčku z očkovania?

angie267
19. nov 2010

@puhinka nie nekupem, teda aspon v den ockovania som preventivne nekupala a ked ma teplotu tak vobec.

puhinka
19. nov 2010

@angie267 ,bo jeho očkovali včera a som ho teda neokúpala,ale ešte aj dnes horúčkuje a taký je mrzutý chudáčik a ja teraz neviem,že čo mám robiť... ☹

ludka_r
19. nov 2010

Máte pravdu. Netreba sa stresovať, keď je všetko pozadu. Veď aj Vilko mi začal chodiť trochu neskôr, než ostatné deti, a teraz by to nikto ani len nepovedal. Také aktívne nie sú ani niektoré deti, čo začali chodiť v 10-tich mesiacoch. Hlavná vec je, že sú obaja zdraví, a to sa nám zatiaľ na 100% darí (klop, klop) 🙂

@puhinka Ja by som nekúpala. Nekúpanie mu určite neuškodí. 😉

puhinka
19. nov 2010

@ludka_r ďakujem moc 🙂

mici111
19. nov 2010

baby, neviete mi niektora poradit ako sa dostanem z BA do Pardorfu?? ale nie po dialnici? nechcem kupovat dialnicnu nalepku..

borci
19. nov 2010

@puhinka myslim, ze sa nic nestane, ked nebudes kupat. 🙂 Ja som tiez nekupala malu po ockovani, a to ani nemala moc zvysenu teplotu

deniskateniska
19. nov 2010

@puhinka moja ja som nekupala 3 dni.. a ak mal nieco tak som mu to vlhcenymi obruskami poutierala.. 😉

chani
19. nov 2010

@puhinka nas ockovali vcera a nekupali sme ani vcera a ani dnes nebudeme, aj ked horucku nemal