icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
21. nov 2010

@ellysa Nici uz pekne usedi, ale nie je to ono este sem tam ju vodicka nadnasa, ale tak zatial sme skusali, inak sa kupeme este vo vanicke a este nejaky cas aj budeme. Zima jej nie je zapinam ohrievac v kupelni a je vo vodicke takych max. 7 minut 🙂
Krpec uz spi no som zvedava na dnesnu noc 😒 mam strach.....

takyna
21. nov 2010

@angie267 perfektné sú obe 😵 krásne baby 😵
aj my už hajáme, dnes sme zase jedli kašičku na večer lyžičkou, celkom sa chytá a začína pekne už spracovávať tú zmesku

angie267
21. nov 2010

@takyna dakujem 🙂 aj ja uz malej obcas skusam dat nieco ako napr. mrkvicku no zatial bez uspechu, ju normalne napina ked jej lyzicku vlozim do ust..... 😀

takyna
21. nov 2010

@angie267 moja zase opacne otvara ustocka ako vrabcek 🙂 , ale zatial len kasickujeme ,
inak krasne ti malicka sedka, moja sa zatial iba hrbi ako starenka

bealondyn
21. nov 2010

@angie267 no zlata je mala v tej vani 🙂
ja som teraz krpceka uspala, tak strasne plackala a absolutne nic nejedla, odtahovala sa od prska, to musia byt tie zuby ze? nakoniec som ju uspala na rukach, som zvedava, kedy bude hore, vidim to tak o pol hodku na papanie.
a spln je dnes, tak sa tesme na noc! 😠

zojec
21. nov 2010

ahojte baby.. dost intenzivne vyberam darcek pre malicku pod stromcek.. nemate niektora toto: http://www.slnieckovo.sk/product_info.php/cPath..., neodliepa sa to z okna?

angie267
21. nov 2010

@bealondyn dakujem, no davaju nam ti nasi drobci zabrat aj ja sa tesim na noc 😠 je to asi tymi zubkami ked sa tak straaasne pokazili v spani

angie267
21. nov 2010

@takyna ano sedka na toto je sikulka aj sama usedi chvilku az ked sa natiahne tak sa zvali. Ale nemam este z toho dobry pocit mala by este lezkat viac, ale ked ona lezat neeee reve o dusu....... skusala som kasicku do mojho mliecka ale tvarila sa ze to co je 😀

angie267
21. nov 2010

@zojec pekny darcek hlavne ked viac jazdis s malou, myslim ze by sa to nemalo odliepat....

anjelicek26
21. nov 2010

@ellysa - mne to aj prijde, ze by to mohol byt starsi model, kopa veci je tam inak... aj ked musim priznat, ze zatial som to vzdy skladala, ked som mala sedanku otocenu smerom k sebe... skusim ju dat od seba a skusim to zas... aj ked sa mi nezda, ze by to mohlo ist... tam vadi ta stredova tyc...

@angie267 - aj my toto chceme kupit, len sa mi zda, ze tam presne...bude mu zimka a nevydrzi tak dlho sediet... este zo dva mesiace musime pockat.. aj ked teda do lehatka sa uz fakt nezmesti...

angie267
21. nov 2010

@anjelicek26 je to dobra vecicka tiez este odlozime na mesiac dva 😉

anjelicek26
21. nov 2010

@zojec - to netusim, mne Saska na okno ani teraz nedociahne, tak by to bolo take len na kukanie...

@bealondyn - podla mna zubky, mne tak zacal 3-4 dni pred tym, nez mu vysli...asi ho to bolelo chudatko... budi sa tiez hodne a mrnci zo spania... a to dva mesiace dozadu uz spaval cele noci... no skoda hovorit..

Mne inak Max nespi, je unaveny az strach, sme boli v indoor parku, Saskin kamos tam mal narodky, ja som ist nechcela s malym, drahy ze bude sranda, a haaaa, maly to tam dve hodiny viac-menej odreval od unavy, bol tam strasny hluk, vazne som bola nastvata 😠 Odijst sme nemohli, lebo z oslavy by to bolo blbe a mali sme len jedno auto... snad tam maly nieco nenachytal, Saska nam takto nachytala rotavirus 🙄

Maly dnes papal vyzivku broskyna/jogurt/ryzova kasa a siel sa za tym utlct, tak ju davam na zoznam tych chutnych 😅 A tekvickovu, co papal vcera, krasne z nej kakal, takze aj ta ide na zoznam tych, co mozeme 😀

ameanda
21. nov 2010

ahojte kocky,
pri kupani, davate nieco malym do usiek, aby im voda nenatiekla dnu? (ako prevencia pred zapalom?)

angie267
21. nov 2010

Tusim uz vacsina prikrmujete a drobci vam pekne papkaju. my sme zatial len materskom mliecku, ale ponukam jej ale ona nic len ju napina 😝 ale este mame mesiac cas.....

anjelicek26
21. nov 2010

@ameanda - ja mu usi fenujem 😅

anjelicek26
21. nov 2010

@angie267 - no Max spapa aj 120g, a ine dni ani pusu neotvori, niektore dni mu ani nedam... tiez si myslim, ze mame cas, ak na nom vidim, ze je hladny - a on papa vyzivu poriadne len ked je fakt hladny - tak mu dam tu.. zatial mu snad chutili vsetky... len z tych z mrkvou ho strasne zapeka, tie fakt nic- moc...

mici111
21. nov 2010

@zojec ja to mam v aute..ale tu hrazdicku som dala dole - je to na suchy zips, nech sa s tym mala hra, a uz to mame doma a nie v aute 🙂 ale tu hrazdicku ma rada a od okna sa ta clona neodliepa, je to fajn.. 😉

mici111
21. nov 2010

@angie267 aj my sme zatial len na materskom mliecku, a prikrmy skusim az ked bude mat 6 mesiacov, skor nie..

zojec
21. nov 2010

@mici111 a ta hrazdicka sa da nejak pripnut na autosedacku? asi nie, co? preluskala som uz dost tych stranok a toto sa mi zatial najviac paci.. 😉 ja som este ziadnu hracku nekupovala, tak sa vytesujem.. 🙂

babulina
21. nov 2010

caute, tak dneska sme boli vyberat pre princeznu autosedacku takze vitazom je cybex free-fix farba grenadine, uz len najst naj cenu, @anjelicek26 ty si taka sikulka na naj cenu, nepomozes? 😀 vsetko pod 90eur s postovnym sa nam oplati, lebo teraz v brendone maju akciu za 104eur 🙂
idem vas docitat nech viem ako sa mate kocky

ameanda
21. nov 2010

@anjelicek26
fiha, to ma fakt nenapadlo 🙂
ja si z vaty narobim take "tycinky" do usi a po kupeli sa to snazim vysusit/ nasat vsetku vodu
ale prave sa obavam, ci to staci

bealondyn
21. nov 2010

no baby, cele zle, mala sa mi zobudila asi 40 minut po tom, co som ju dala spinkat a plakala a plakala, zaspala len na rukach, prsko ani za svet a len co som ju dala od seba do postielky, tak plac. ☹ takze s nami zase pozerala telku skoro 2 hodky, to sa rehlila a kecala lebo som jej spravila masaz bruska, pokakala sa a bolo dobre. tak ja teraz neviem ci to nebolo skor brusko ako zubky. 😖 zase som totiz jedla vajcia, no koniec.... 😔 uz spinka, tak snad to uz bude dobre.

mici111
22. nov 2010

@zojec nie, neda sa to pripevnit na autosedacku..

ellysa
22. nov 2010

@ameanda nie to ma ani nenapadlo, naša ich má pod vodou stále aj celú hlavu, ja jej ich len usuším uteráčikom a vatovou tyčinkou len dookola ušnicu vyčistím, a nič jej nie je

ellysa
22. nov 2010

aj u vás je tak hnusne? ja som sa chystala na prechádzku, nemám nič v chladničke ani z čoho variť a tu prší fučí, asi budem musieť ťahať auto, tak sa mi nechce na tých 200 metrov, potom zasa hľadať kde zaparkujem 🙄
A inak môj ložoš už plazí po celej izbe, príde si k stolíku všetko povyťahuje a je celá šťastná aká je šikovná 😀

anjelicek26
22. nov 2010

@babulina - len neviem, ako s postovnym, neskor kuk, teraz musim chystat Sasenku do skoly 🙂

http://www.mytoys.de/Cybex-Autositz-Solution-Gr...

@ameanda - ja sa prave snazim mu tam ziadne tycinky nepchat, drahemu takto - asi mamina - v dobrej viere poskodila zvukovod na jednom uchu a doteraz na neho zle pocuje. Takze ja zvonka vysusim uterakom a potom na najnizsom stupni a co najmenej teplym vzduchom mu to dofenujem, ma ich potom uplne suchucke. On to ma aj rad, ked po kupani mu fenujem brusko 😅 😅 😅 Len trolinka, ked mu fukam uci mu prebehnem cez pupok, by ste mali vidiet, ako ho vypucuje 😅

@bealondyn - u nas tiez vajicka koniec, to nesmiem jest ani nahodou, ma z toho strasne krce.

niga
22. nov 2010

Dobre ranko. No na mojho spln na stastie neposobil. Bol hore o 24,00, aby som mu dala cumlik (myslite, ze sa to da odnaucit, ked zaspava bez neho?), papal len o 3,30 a zobudil sa o 6,30. Teraz uz od 8,00 spinka.
@ellysa preco vyhrava chicco? Zase mam pochybnosti, uz som chcela objednat hauck.

anjelicek26
22. nov 2010

Hm inak aj my sme mali zaujimavu noc, ja som mala cez 40 horucku, prsnik horuci, ze proste fasa... a drahy ze co som si dala dve deky cez seba sa mi rano rehotal.. mu hovorim, no ze ty si teda uzasny, som mala strasidelnu zimnicu v noci... no a on sa ani nespyta ako mi je a odfici si do prace... pan uzasny... nie ze by Sasku aspon do skoly odviezol, ja sa v takomto stave s dvoma detmi (a vonku zas leje) budem tam trepat. No vsak nevaaa 😠 😠 😠

Ale malinky spal fajn, nalepeny na mne celu noc - ale papal len 1x 🙂

niga
22. nov 2010

A este sa tesim, ze som vydrazila novy spaci vak Gro bag za 15€ aj s postovnym.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...

niga
22. nov 2010

@anjelicek26 Chuda a uz ti klesla teplota? Pouzi vsetky overene recepty - ved uz mas v tom prax. Prajem ti skore uzdravenie a aby mlieko vydrzalo.