Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 este som sa ta chcela spytat na ten quinny zapp,da sa tam dat na rukovat aj taska na kocik nejaka?? 😕
@fatimuska a ty ho uz davas tatko sediet do bednicky 🙂 krasny je 🙂 pises o nasej noci??? my sme dnes boli hore kazde 2 hodiny 🙂 😝
ozaj aku zeleninku ste davali, my mrkvicku zemiak brokolicu karfiol a uz ma nenapada nic jedle okrem spenatu, ten mam tiez v plane ale to len taky uvareny? a zltko ste uz davali?
@jarus8 rob si brusnicovy caj, aj tabletky su brusnicove, to na tie mocove cesty, mykozu ries najlepsie u dokiho a na kasel nejake homeopatika, napriklad stodal, hlavu odrezat a je pokoj 😅 srandujem s tou hlavou, viem ake je to neprijemne, ked kojis tak si daj paralen :-/ niet ti co zavidiet ☹ a ja som urologicky pila aj ked som kojila pri prvom, ale aj tak mi to preslo na zapal obiciek a atb som sa nevyhla ☹
@zojec krasne foto uzasna je ako sa tvari 🙂
tak my sme mali dalsiu "prijemnu" noc,kazdu chvilu bol hore divoch maly, cez den v poho v noci robi poriadky, som zvedava kolko to potrva. este ze dnes pride babka na 2 dni, tak cez den trocha pomoze ufff
sme inak obom babkam a dedkom vcera objednali vianocne darceky, hrnceky s fotkou maleho, kazdy bude mat hrncek s takou fotkou kde drzi maleho a s odkazom Lubim babinku a Lubim dedka 🙂 sa potesia, uz to vidim, to bude radosti 🙂 ine salky ani pouzivat nebudu heh
no, už to začína byť neúnosné, tento stav, tak konečne mm povolil a vezie nás v sobotu k mojim rodičom. Horia mu termíny v robote a začína skúškové v škole. On doteraz nechcel byť bez malého, ale konečne pochopil, že pri ňom neurobí nič. My sme 4 v jednej izbe a ja malému neviem rozkázať, aby neplakal.
Ale teraz toto, ja neviem, veď nevydržím v aute, na wecko chodím častejšie ako sú rozostupy medzi benzínkami.
Vyslala som ho aspoň do lekárne, dúfam, že s niečim príde. 😒
@jarus8 - s tym musis nieco robit, ono to moze vyliezt az na oblicky a to uz sranda nie je vobec. S cajom ti neporadim, ja som na to vzdy dostala antibiotika. Netreba to brat na lahku vahu, ja to mam uz chronicke, musim si davat sakra bacha, nech neprechladnem.
A vseobecne - beries vitaminy? Ja beriem vitaminy pre dojciace matky a este kadejake tablety sumive multivitaminove + kopu ovocia sa snazim (teda to, co mozem 🙄 )... a ani vlasy mi nepadaju... a uz snad ani nebudu... pri Saske som mala pocit, ze oplesatiem.
@chani - aj my mame pripravene hrnceky, kde su obaja, zlate to je 😵
@mici111 - ak na to das nejaku tasku, tak zapp prekotis. To nehrozi. Vravim, ze je to na rychle presuny a starsie dieta.Saska vtedy uz bola bez plienok, nic sme nevlacili, flasu z vodou som mala v kabelke, nejake kekse tiez... ine nam nebolo treba.
@takyna - preco musite ist na krv?
@bzucinka - Max mal mrkvu (tu nedavam uz, zapeka ho z toho strasne), zemiak, spenat, karfiol, tekvicu (tu cervenu). Z ovocia mal broskynu, jablcko, banan, po hruske ho neskutocne bolelo brusko - zatial vylucujem z jedalnicka 😖 Mäsko dostal kuracie uz vo vyzivke... aj ryzu... zltko sme nedavali, ale tak este nemame 6 mesiacov...casu dost.
@anjelicek26 ahaa 😠 no tak tym padom to nehrozi..vypadava zo zoznamu ☹ a mne sa tak strasne paaaaaaaacil ☹ ☹ ☹
aj ja som dala urobit kalendare.. su fakt nadherne, ani som necakala ze to tak vypali.. normalne rozmyslam, ze aj nam dam este dorobit 🙂
@anjelicek26 dakujem 🙂 tak skusime este tu tekvicu, len musim kupit 🙂 alebo ma napadlo aj ruzickovy kel 🙂
ja planujem dat spravit panoramaticke foto aspon 90 cm na 30 cm...len som zistila, ze cez net mi viac ako 1 takuto fotku nezoberie, tak tam musim ist osobne.. 😠
@mici111 vážne nedrží? lebo nám pekne drží, tiež ho malá sem tam rozoberá, ale aspoň sa zabaví. Dnes od rána hrúza, malá len mrnčí, mrnčí, mrnčí, už mám hlavu ako melón, aspoň hodinu sme boli von a spala, asi aj to očkovanie aj zúbky a ešte sa pri lození buchla hlavičkou do konferenčného stolíka, chúďatko moje, má tam takú červenú hrčku ☹
inak aj ja idem dať robiť kalendáre, aj pohľadnice vianočné aj hrnček a cez čo ste objednávali, ja iodem asi tu http://www.graphicsoul.sk/svadobne-produkty.html

@jarus8 hej davala som si uroval biotic 1.den 2x2 tablety denne a 2.den 2x1 tabletu denne a pila som co najviac a na 3.den bolo viac menej dobre a potom uz v poho