Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 mne ked Dominik dlhsie place tak ma aj slzicky
@zojec krasne ale vy ste tusim ako na samote ci vedla su dalsie domy?
@ellysa - pri vzdialenosti 15 km by som nevahala.
Pozitiva - vlastna zahrada - pieskovisko, hojdacky, v lete bazenik, otvoris dvere a dieta sa moze ist hrat. Ak ma na navsteve kamosov, nezbombarduju detsku, ale vyzenies ich do zahrady. V lete grilovanie, moznost mat nejake zviera - my mame macku a mali sme zajaciky vonku v bude. Kludne okolie, poznate sa zo susedmi, tu ked by ta niekto vykradal, tak sa niekto ozve. Kludnejsia ulica - mensie riziko, ze ti zrazi dieta napr. na bicykli. V meste pustit von sa dieta bicyklovat same - no way. Deti sa poznaju, chodia do rovnakej skoly, skolky, lepsie socialne väzby.
Nevyhody - VSADE musis ist autom. V nasej dedine nejsu ani potraviny (teraz myslim v DE), do skolky ju musim vozit a aj na kruzky ju budem musiet rozvazat. TAk uz som si zvykla... ale... vsetky kruzky, hudobna, tanecna, vsetko bude v meste... to znamena vzdy cestovat. A mozu byt zapchy a stoji to cas.
Viac fakt neviem, ja som maximalne spokojna. Rozhodujuci je casovy faktor... ale 15 km by som nevahala
@anjelicek26 poviem ti v pondelok po poradni 🙂na poslednej mal 63 cm v septembri 😉
@anjelicek26 uzasne ma tie licka, take na pusinkovanie 🙂 cmuk krasnucky je
ďakujem
Inak babulky, boli sme zo Saskou po skole na takom ich skolou organizovanom bazariku, dali sme si kolac a ja som kupila par blbosti, vsetko za libru ci 50 centov - no a najväcsia sranda - toho psa, co keca a spieva, co ste tu davali, tiez ze 50 centov, no som sa pobavila 😅 😅 Tak uz je doma a najviac sa z neho vytesuje Saska zatial, Maxovi sa to zatial nejako nezda 🙄
A mam nove autoooo, celkom je pekne 🙂 Len nema pi piiip a ani central, nechapem, ako to drahy mohol tak objednat, alebo to pokopali pri objednavke. No nevadi, tych par mesiacov to prezijem. Ale ma uzasne vela priestoru, aj v kufri, aj vo vnutri, dobre sa soferuje, to je vlastne najdolezitejsie. Tak som rada. a je farba corida red 🙂 Ziariva cervena 🙂
@anjelicek26 no akurát som zistila že k mestu kde bývame teraz je to 9km a na hranice do BA tiež 9 km, je to úplne tichá samostatná oblasť je tam 16 domčekov, zatiaľ čo tam bývajú samé mladé rodiny, ihrisko je za domom a asi 200m kúpalisko, no mne sa tam veľmio páči, ešte nalomiť muža a pokec s bankou, je to také akurátne ani malé ani veľké-4 izbák 110m plus 160 m záhradka
a aké autíčko máš teraz roomster? to má naozaj obrovský kufor 😉
@ellysa - to znie fakt super 🙂 Podla mna ak ma clovek deti, neni co vahat. A ak su tam aj ine rodiny s detmi, tak si vzdy budete mat o com pokecat a Oliv bude mat kamaratov. To je fakt najlepsie..
A auticko roomster 😵 Nejaku cenu za design by to auto asi nedostalo, ale napcham do neho jane s prehladom a aj nejake nakupne tasky, a o to mi slo 😎
@anjelicek26 juj aky krasny vysmiaty chlapcek 😉 cmuk
@zzz - hej hej, tak potom 16 rokov 😀
@anjelicek26 - tak to je pravda, postovne je vysoke, to by hadam aj cenu toho rukavnika prevysilo, ved uz coskoro ho kupis v DE 😉
@zojec - hehe, Ty sa nedosijes 😀 . ALe toto fakt vyzera lahko. Teda pre niekoho ako Ty 🙂
ahojte.jpouzivate niekto tu filtracnu kanvicu brita?treba z nej vodu aj prevarat ak z nej chcem robit mliecko?lebo na lucke zachvilu skrachujeme plus krabica humany 13€ zacala sa nejak rychlo minat...
@kuriatko33 my zatial pokracujeme v 1 akurat prechadzame z HA na klasicku humanu a asi pri tej 1zatial zostaneme.
@sofinka2009 - my ju mame, ale prevarat radsej budem, lebo tu na Zapotockach je otrasna voda a tvrda 😠
@weirdo no ved prave sak mi sme par metrov od vas a je top hrozne kavovar kazdu chvilu musime odvapnovat pracka musi byt na tom toez strasne 🙄 a kde kupujete filtre?
@sofinka2009 - kupovali sme cez pixmania.sk, tam sa to najviac oplatilo, ale tusim 12 kusov ... pri vacsom pocte sa to oplatilo ...

@ellysa ja by som nemenila, vyrastala som na dedine, potom intenzivne byvala 8rokov v meste a s mm sme sa rozhodli postavit dom na dedine v mojej rodnej 😉 ...on je inak z mesta.. po dlhom pracovnom zhone v meste, je dedina a samota ako balzam na dusu, ked mas auto nie je o com.. sme tu celkom partia mladych ludi tak je to super 😉 ale samozrejme to ma svoje uskalia, hlavne ked som teraz na materskej. ked mi nieco pochybi doma, nemozem len tak vybehnut kupit, s malou chodim na prechadzky kazdy den po tej istej trase, niekedy je to uz otravne, kebyze nemam net tak sa asi zastrelim 😀 ale byvanie v dome sa neda s bytovkou porovnat, mame vlastny dvor, kde v lete mozes sediet na terase.. mozes si robit co chces a nikto ta tu nevidi a neotravuje.. ak neratam susedove ovce, ktore nam sem tam vbehnu do dvora a pasu sa na nasom anglickom travniku 😠 no ale aspon mame trosku adrenalin.. 15km od mesta to je ako za rohom, ja som v meste za 15 minuta dalsich 15 minut sa taham v zapche cez cele mesto do roboty.. 😠 pre panelakove dieta moze byt problem s travnikom, s tym ze o dom sa treba starat, vzdy nieco urobit , viem podla mojho mm, proste su taki pohodlnejsi.. 🙂 viem podla mojho mm, sem tam ho musim do veci tlacit ako kapustu do suda.. 😉
co sa tyka gule.. kupila som taku lacnu.. takze to nie je bohvieco.. hlavne mi chyba vona pradla.. som ani nevedela ze to bude az tak chybat.. :(