icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
3. dec 2010

@lenocka84
moj nespi, ale tisko cuci v posteli, tak ho necham nech si obzera rucicky, nozicky... cokolvek
ja dnes uz paty z domu nevytiahnem
ale mam pocit, ze vcera to bolo horsie, bola clapkanica a tisnut kocik v snehovej kasi to bola ina posilka
som myslela, ze hodim na kolesa nejake lyze, aby to klzalo

ameanda
3. dec 2010

@monky1
mnam, na langose sa chystam uz strasne dlho 🙂
aj drahy si ich uz pyta...
ja mam recept, co kysne cesto aj v chladnicke 🙂 z mimibazaru, mozno poznas, tusim sa to vola michalovske langose

ameanda
3. dec 2010

@julinka2787
ked maly vela soplikoval tiez z toho kaslal a bolo to bez teploty
volala som doktorke a povedala mi, ze je to normalna reakcia pri soplikoch, nekazala mi dat nic, iba ak by neprechadzalo
ale ja som to pocuvat nemohla tak som googlila a...
dala som mu zabaly na hrudnik, do plienky teple roztopene maslo a neviem ci to bolo tym, ale preslo...

monky1
3. dec 2010

@ameanda poznam, svokra ich robi a ide tam aj kysla smotana, ze?? ja som nasla recept este na jedny, kde nejde kysla smotana a v komentaroch ludia pisu, ze su lepsie ako tie s kyslou smotanou - tiez z MMB ... ale neviem, neskusala som, lebo idu tam 3 zemiaky v supke uvarene a sa mi nechcelo ich varit
tak som nasla dalsi recept 😀 😀 😀 ... viac casu som stravila hladanim ako samotnou pripravou, haha

monky1
3. dec 2010

@ameanda a poslala som ti mail - doslo??

ameanda
3. dec 2010

@monky1
😀 😀
to poznam... tiez sa rozhodujem podla mojej lenivosti
pohladam aj ten bez smotany
ja si odtial inac tlacim recepty a mam ich uz hadam 1000, no vadna som, lebo cas na ich vyskusanie si asi nikdy nenajdem, ale staci, ze ma to bavi 😀
mail mi dosiel, dik, uz som ti napisala IP

monky1
3. dec 2010
ameanda
3. dec 2010

@monky1
🙂 dakovala
uz su v oblubenych

dadolina
3. dec 2010

ahojte baby, ak by ste mohli prosím o pomoc viď súkromná téma pomoc pre dávidka

lenocka84
3. dec 2010

@ameanda aj ja honechavam kym je ticho, pripadne kym si rozprava
inak ho potom uz vyberam, v postielke okrem spanku travi velmi malo casu

majjka0806
3. dec 2010

@monky1 no tak to hej....hlavne ze pomaha 😀 😀

majjka0806
3. dec 2010

@lenocka84 jeeeeeeeeeeej ako vy uz krasne sedite 😀 u nas o sedeni ani chýru 😒

lenocka84
3. dec 2010

@majjka0806 to vies len my sme take predcasne junove babo 🙂
to preto, zato zuby nikde

anjelicek26
3. dec 2010

@lienocka84 - maly uz fakt pekne sedi 🙂 Len pozeram, ze mate v pozadi kopu nevybalenych krabic, ste sa stahovali?

@monky1 - ja som robila langose akurat predvcerom, tie s kyslou smotanou a su fakt fajn, take ako z budky na kupku sice asi nebudu nikdy, ale boli veeeelmi dobre 😎

lenocka84
3. dec 2010

@anjelicek26 uz minule som ti pisala ze lenocka nie lienocka 😀 😀 😀 potom mi neukazuje ze si mi pisala
to su este nevybalene, lebo mm nema cas postavit skrinu a ja murovat neviem 😅 ale tak snad do Vianoc bude aj skrina hotova
sediet sedi, uz sa aj sam dviha do sedu, sikovnicek.

ellysa
3. dec 2010

no tak pobedné uspávanie ešte horšie ako ranné, len teraz zaspala a neviem na ako dlho dýcha len ústočkami chúďatko moje ☹
@ameanda vyskúšam to s maslom a dala si to na celú noc?

anjelicek26
3. dec 2010

@lenocka84 - no musim sa polepsit 😅 😅 Ja stahovania neznasam a zit medzi krabicami grrrr, za to by som vrazdila, dve posledne stahovania sme dali kompet spravit stahovacej firme a ti zbalili a vybalili vsetko, nastastie... by som o nervicky prisla. Skus na draheho zatlacit, na nich to totiz fakt treba 😠

@ellysa - chudatko Oliv, teraz sa to na nu akosi lepi, jej to dobre rozhodilo imunitu :(

Baby Max spi od 10:30, mam ho budit??

mojalili
3. dec 2010

@monky1 Dala by som si veru,len sa mi to nechce robit....
JA som prave dorobila druhe vianocne......take jednoduche, co vydrzi dlho, Danko so mnou spolupracoval, akosi sa polepsil oproti vcerajsku... 😉

Chystam sa kolegyni na 50tku, tak máma sa bude zabávat a otec sa bude starat 😀 😀 😀 😀 skoda, ze cecky mu nemozem dat 🙂

lenocka84
3. dec 2010

@anjelicek26 zatlacit, len ked je v praci do 8-9 vecer nemam kedy este zatlacit
aj skrinu v chodbe sme robili v nedelu a trpla som kedy dojdu susedia ze v nedelu vrtame
ked dokonci zakazku urobime ju.
a stahovanie, no des to ti budem hovorit.

ellysa
3. dec 2010

@mojalili mňááááááááááááám

anjelicek26
3. dec 2010

@mojalili - jeej, sikulka 🙂 Aky davas lekvar? Ribezlovy?

ellysa
3. dec 2010

@anjelicek26 no veru imunitu jej to poriadne rozhodilo 😠 ja nechápem kde to berie, však s ňou chodím len von na prechádzky ani sme s nikým neboli 😒

mojalili
3. dec 2010

@lenocka84 Krásne Paťko sedí, super. 😵

@ellysa Tak vam je tak zle, no Danko si potiah´ol na obd 1,5 hodiny a trosku mu to preslo, vidiet teda, ze to ma zo zubkov... 😠
@ameanda Dcerke som davala pri kasli a zapale priedusiek a tak....husaciu mast na hrudnik, zabaly..a pomohli tiez... 😉

mojalili
3. dec 2010

@anjelicek26 fúúú, ani neviem aky to je, moja svokra vari lekvare a tak som tam dala ten najchutnejsi -) Chystam sa medvedie labky robit a medovnicky a pernicky zlepovane s LILI.

anjelicek26
3. dec 2010

@ellysa - aj rodicia mozu byt pasivny bacilonosici... kamoska je z detmi stale doma a furt nieco maju... ked sli konecne aj oni na stery, tak im nasli moraxelu, streptokoka a este volaco... ale oni chori vraj ani raz neboli... boli len nosici... tak si to posuvali, deti vzdy preliecili antibiotikami, seba nikdy, no a o par tyzdnov mali zas.

anjelicek26
3. dec 2010

@mojalili - ja budem bohuzial piect az par dni pred vianocami, lebo 17. letime do Nemecka a to sa mi tu nic robit neoplati, lebo trepat to zo sebou urcite nebudem. Tak az vtedy. A teda mala by som chut nieco napiect 😅

ellysa
3. dec 2010

@anjelicek26 no môj mž má v karte napísané, že je bacilonosič, ale ako na to prišli 😕

monky1
3. dec 2010

heh, a ja este ani neviem, kde budeme na Vianoce 😀 😀 😀 ... takze o peceni ani nesnivam ... min. rok som piekla 8 druhov, teraz budem mat rozum 😀 😀 😀 😀

lenocka84
3. dec 2010

@mojalili dakujem, snazime sa.
uvidim co mu povedia na rizikovej poradni

anjelicek26
3. dec 2010

@ellysa - no asi neni chory, ale zistili mu nieco vo vytere a preliecit to chcu keby to prepuklo. Ani antibiotika nie su nejaky zazrak... no ale keby to posuval dalej Olivke, to by nebolo bohvie co... da sa zistit, co tym mysleli??